• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@hakanie bende son durum bu şekilde. 2 tane tamamlandı maili geldi ama kargo ile ilgili bir bilgi de gelmedi yurtiçi kargodan. Son durumu sorabilir miyim?

Bir de sizden, toplu alımdan ayrı olarak, üzerinde çok konuşulan rem projectleri ve geisha aldım. Normalde bu ürünler cam kavanozda gelecek diye biliyorum. Öyle olacak değil mi?

1600851885296.png

EDIT 15:00 : Tüm ürünler tek seferde geldi az önce. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ben de şehir dışındayım. Komşunun ev kahve kokuyordur şimdi)

ben de REM project'e yetişemeyenlerden olmuşum 15 Eylül siparişimle 😩

neyse, önümüzdeki çekirdeklere bakıcaz artık 😁

toplu alım için çabalayan tüm arkadaşlara ve @hakanie Hakan Bey'e tekrar teşekkür eder, herkese keyifli fincanlar dilerim.
İzmir'ime selamlar 👋
5EA4E050-730E-4A08-86B6-8F77A5C0DE2D.JPG

Merhaba 14 eylülde verdiğim 9817 numaralı siparişim hala işleyor gözüküyor forumda siparişlerin gitmeye başladığını görünce merak ettim çünkü satın alma sırasında site sürekli çöküyordu

Ben de 14 ünde vermiştim siparişi. Sipariş no 9837. Sitede işleniyor yazıyor. Eğer takip linki varsa atabilir misiniz ?

@hakanie Bey'in dediği şekilde birkaç gün ağızları açık bir şekilde bekleteceğim. Bana kısaca doğal, yarı doğal, anaerobik, yıkanmış, ve yarı yıkanmış kahvelerin içim sırasındaki temel farklılıklarını anlatabilir misiniz?
IMG_20200923_163324.jpg

Son düzenleme:
Ganimetler geldi sonunda teşekkürler:)

Ekli dosyalar

• IMG_20200923_171033_copy_600x800.jpg
    IMG_20200923_171033_copy_600x800.jpg
    197.1 KB · Görüntüleme: 82
Bugün Sumatrayı denedim v60 ile. 20 gr kahveye 320 ml Abant su kullandım. Molent G50 ile 38 klikte öğütüm yaptım. Demleme tam 3 dk da bitti. Biri 60 ml blooming olmak üzere dört parçada döküm yaptım. Şahane bir fincan oldu. Tecrübem aromaları ayırt etmeye yeterli olmasa da oldukça aromatik ve canlı bir bardak oldu. Eşimle bayıldık

Benim paket 2 siparişim de bugün geldi. Hakan bey' e ve toplu alımda emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler.
Gelir gelmez bende V60 ile sumatrayi denedim. Klasik sumatra'lara göre çok daha aromatik ve çiçeksi. Gerçekten güzel ve keyifli çekirdek

Geri