• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hakan bey #9876 sipariş nolu siparişim hala işleniyor gözüküyor ayın 14 ü siparişimi vermiştim pkt no 4 ne zaman kargoya verilir acaba kahvesizimden kuruduk😊
Hakan bey bugünde kargoya verilmedi siparişim ne durumda #9876 ne zaman kargoya verilir çünkü evde tek kalan kahve çözünebilirler başka bir çözüm bulmak durumundayım🙄

Eve yeni girip bir şeyler yemem gerektiği için sizler gibi güzel resimler çekemedim ama benim kahvelerim de geldi. Projectlerin sadece paketlerde geçerli olduğunu bilmediğim için ayrı ayrı sevdiklerimden istemiştim artık başka siparişlerde denemek üzere diyelim. Emeği geçen tüm forum üyelerine ve @hakanie ye teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• BB520AC4-90DB-4EB1-A43A-A14CD9362AF9.jpeg
    BB520AC4-90DB-4EB1-A43A-A14CD9362AF9.jpeg
    136.1 KB · Görüntüleme: 107
Benimkiler de dün geldi teşekkur ederim emegi geçenlere.Hepsini denedim colombialrdan net sonyc aldim.Özellikle islaydı sanirim hafif çiçeksi yogun limonsu sogudukca hafif tatlı.Diger eskobar olan da asiditesi yüksek geldi yanliş hatirlamıyorsam.🤠

Ben yine dayanamadım, ilk Sumatra deneyimimi yaşadım. Her şeyden önce nefis bir kokusu var. Koku yüzünden gözüm döndü gerçekten kendime hakim olamadım. Degassing süresinden önce içince tam olarak nasıl farklılıklar yaşandığını tam bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim. Ben külümsü, meyvemsi bir kahve içiyorum şu an. Dilimin neresi hangi tadı alabiliyor öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten. Tadım kartı için ayrıca teşekkürler.

Benim de dün kahvelerim geldi bugun la islayı delterde 15 grama 230 ml erikli su ile molent 30 clicke govde olarak düşük oldu ama asiditesi yerinde keyifli bir kahve oldu

Ekli dosyalar

• 20200924_123130.jpg
    20200924_123130.jpg
    67.3 KB · Görüntüleme: 89
Benim kahveler de geldi 😊

Ekli dosyalar

• 20200923_164939.jpg
    20200923_164939.jpg
    86.7 KB · Görüntüleme: 57
kavrumundan bu yana 9 gün geçen Sumatra'yı ben de dayanamadım ve bugün demledim. Paketi açınca müthiş bir koku, öğütme sırasında yine öyle...
reçete ve notlarımı da şuraya bırakıyorum, herkese afiyetler ☕

1600953675666.png

kavrumundan bu yana 9 gün geçen Sumatra'yı ben de dayanamadım ve bugün demledim. Paketi açınca müthiş bir koku, öğütme sırasında yine öyle...
reçete ve notlarımı da şuraya bırakıyorum, herkese afiyetler ☕

Ekli dosyayı görüntüle 4726
Afiyet olsun v60da aldiginiz ekşilik degassingle alakasi olmamasi lazim.Yanlişsam @hakanie beni duzeltebilir.Bilinenin aksine filtrelerde o kadar etkisi yok ekşilik üzerine.

Afiyet olsun v60da aldiginiz ekşilik degassingle alakasi olmamasi lazim.Yanlişsam @hakanie beni duzeltebilir. Bilinenin aksine filtrelerde o kadar etkisi yok ekşilik üzerine.
Evet @whiscoffeer ekşi gibi hissettikleriniz kahvenin sunduğu meyve asiditeleri. Biz kahvede bu asiditeleri koruyarak kendi karakteristiklerini sunabilmesini sağlamaya çalışıyoruz :) Bize göre keyifli bir asidite kahvenin olmazsa olması (y)

Evet @whiscoffeer ekşi gibi hissettikleriniz kahvenin sunduğu meyve asiditeleri. Biz kahvede bu asiditeleri koruyarak kendi karakteristiklerini sunabilmesini sağlamaya çalışıyoruz :) Bize göre keyifli bir asidite kahvenin olmazsa olması (y)
tabi hafif bir asidite gerekli, zaten bu fincandaki de o ayarda, rahatsız eden bir miktar değil. (y)

Geri