Acı olması bu şekilde çok zor gözüküyor. Demleme süreniz ne kadar oldu? Bir de satın aldığınız espresso olan paket değil dimi?Nestle su kullandım. Tam hatırlamıyorum ama en az 90 en fazla 92 dereceydi.
Acı olması bu şekilde çok zor gözüküyor. Demleme süreniz ne kadar oldu? Bir de satın aldığınız espresso olan paket değil dimi?Nestle su kullandım. Tam hatırlamıyorum ama en az 90 en fazla 92 dereceydi.
Acı olması bu şekilde çok zor gözüküyor. Demleme süreniz ne kadar oldu? Bir de satın aldığınız espresso olan paket değil dimi?
Molent 28 klikte V60 yöntemi ile demlemeyi yaptım. 3:27 gibi demleme sona erdi ama aromaları alamadım. Yine de içimi yumuşak ve keyifliydi.Selamlar, Uganda Sipi Falls için demleme sürenizi uzatmaya çalışabilirsiniz. 3:20 lere uzayacak ara beklemeler sağlarsanız güzel olur.
Uganda baya nordik gibi ben de çozemedim.comandante 14 klik aeropress ile tim yaptım.Ancak o şekilde biraz çozebildim.
Dalga mı gerçek miSitede yazan tarifle tekrar yaptım. Demleme sırasında bir adımda 10 ml su az eklememe rağmen BAL oldu BAL
Dalga mı gerçek mi![]()
Deniyorum hemen.Erikli su var umarım olur onunlaGerçek. Asidite almıyorum ama acılık yok gövde yerinde ve harbi bal gibi tatlı.