• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar ben de Paket 2'yi almıştım. Kargo da geldi. Hakan Bey'in dediği kadar çıktı La İsla Red Honey. Çok sevdim tam benlik bir kahve. 1:15 oranıyla demledim biraz açık geldi belki de biraz daha bekletmeliyim kahveyi degassing açısından bilmiyorum. Benim öğütücüm olmadığı için rica ettim hiç kırmadılar sağ olsunlar. Öğütüp yolladılar. Ben de degassing filan dinlemeden sabah akşam kahve içiyorum hokur hokur. Bir de acaba aldığımız kahveler için ayrı bir başlık açıp tarifleri yazıp kahveler hakkında fikir alışverişinde mi bulunsak? Emeği geçen herkese tekrardan çok teşekkürler.

son 1 yıldır hep dediğim gibi: Uganda, Ruanda ve Burundi çekirdekleri candır! :giggle:

1601025851655.png

Ekli dosyalar

• 1601025154257.png
    1601025154257.png
    35.3 KB · Görüntüleme: 26
tempImageWddNeL.jpg
Benim kahvelerim ve diğer siparişlerim de geldi. Toplu alımı organize eden arkadaşlara ve siparişle ilgili sorularıma hızlı ve nazik bir şekilde dönüş yapan @hakanie beye teşekkür ederim :)

La Gallineta ile ilk demlemeyi yaptım.
Lelit fred 6,5 öğütüm ile,
20gr kahve 93-92 derece 330gr su (Nestle Pure Life)
30sn'de bir 4 parça döküş: 70-170-255-330
Akış oldukça hızlı geldi 2:30dk da bitti. Berrak renkli bir kahve çıktı. Gövde düşük-orta, asidite de fazla değildi ama lezzetliydi. Coffeemamma'nın anaerobik Hondurasına benziyordu ama fincan biraz daha temizdi. Keyifli, tavsiye ederim

Az önce Rem Project 04’ü demledim.
Reçete: Coffeerem’in sitesindeki reçeteyi spinler hariç birebir uyguladım.
Su: Buzdağı 65 ppm
Filtre: Cafec TH-1
Süre: Tam 2:05

İlk olarak çok tatlı, çok temiz, parlak bir asidite karşılıyor, birkaç yudumdan sonra vişneli Yumiyum veya Tofita yiyormuşum gibi hissettim. Kahve soğuduğunda ise bariz gül reçeli tadını hissettirmeye başladı. Gövdesi düşük bir fincandı ama oldukça keyifli bir deneyim oldu.

Toplu alımda 6x200 pakete, ekstra olarak Koke ve Gesha siparişi vermiştim ayrı bir işlemle. 6x200gr paket zaten elime ulaşmıştı. Bugün de içinden Koke ve Gesha çıkmasını beklediğim kargo geldi. 90 gr'lık Koke ve 60 gr Gesha için oldukça ağır bir kutuydu. Daha elime aldığımda bir terslik olduğunu sezdim. Sonuç olarak ilk gelen kargom haricinde 6x200 lük bir paket tekrar gelmişti yeni paket ile birlikte. Ufak bir karışıklık olmuş. 😇

Hakan beye durumu telefonda ilettim. Bu karışıklık sebebiyle ufak bir kahve sohbeti yapmış bulunduk telefonda. Forumda ki nazik tavrı ve bilgi paylaşma isteğinin telefonda da olduğunu hissettim. Rem projectler hakkında bilgisi ve vizyonu hakkında detaylı paylaşımlarda bulundu. Bu noktada hevesini, istekliliğini takdire değer buluyorum.

Daha hala elimde ki Projectleri denemedim. Bu yanlışlık sonucunda, biraz da utanmazlığımla paketten çıkan promosyon Rem project 6 yı denemek için geri göndermeme talebimi, nezaketi ile kabul etti Hakan bey. Gerçi telefonda afiyetle gelen kahvelerin hepsini içebileceğimi de söylemişti kendisi. 1.2 kg kahve bile aylık tüketimim için fazlayken, 2.4 kg kahve oldukça fazla, ilk fırsatta geri kargolayacağım. Her ne kadar Rem projectleri denemek için sabırsızlansam da sakin bir zamanı bekliyorum denemek için. Aynı şekilde Gesha ve Koke için de oldukça heyecanlıyım.

Farklı, çeşitli ve güzel bir alım oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Geri