Benim köşe
Çekirdeği sakladığınız ürünü nereden tedarik ettiniz ? Ben bulamıyorumda
Çekirdeği sakladığınız ürünü nereden tedarik ettiniz ? Ben bulamıyorumda
O kupa fiyatına el değirmeni aldık zamanında, Petra'nın ürünleri şık ama fiyat bazındaki elitliği beni öldürüyor.Kupa dikkat çekiyor!
Almazsınız olur biterO kupa fiyatına el değirmeni aldık zamanında, Petra'nın ürünleri şık ama fiyat bazındaki elitliği beni öldürüyor.![]()
Kurtarılmış topraklarım aka Kingdom of Heaven.Ekli dosyayı görüntüle 1801
Bunu siz mi söylüyorsunuzAlmazsınız olur biter![]()
Evet, kimse almak zorunda değil, aksini söylediğimi hiç hatırlamıyorumBunu siz mi söylüyorsunuz![]()
Pai Mu Tan, Roibos Vanilla, Caramel Cream (yeşil)/Mansoon Rain. Yıllardır bu dördünü tüketiyorum. Tat olarak roiboslar favorim. Antioksidan oldukları için diğerlerini tüketmeye gayret gösteriyorum.Chado'dan hangi çaylar içiyorsunuz?
2017 yılında 35 liraya almışım kupayı.Şu anki fiyatı yüksekmiş.O kupa fiyatına el değirmeni aldık zamanında, Petra'nın ürünleri şık ama fiyat bazındaki elitliği beni öldürüyor.![]()
Pai Mu Tan, Roibos Vanilla, Caramel Cream (yeşil)/Mansoon Rain. Yıllardır bu dördünü tüketiyorum. Tat olarak roiboslar favorim. Antioksidan oldukları için diğerlerini tüketmeye gayret gösteriyorum.
Ben de ilk kez sipariş geçtim Jasmine Pearls ve Milk Oolong içiyorum, Jasmine Pearls çok beğenilmiş, ama ben milk oolondu daha çok tuttum, kutusunu açtığınızda mükemel süt ve karamel kokusu vuruyor, içerken de alabiliyorsunuz bu tatları. Roibos dışındakilerini tat olarak çok beğenmiyorsunuz o zaman.
Jasmine Pearls bir harika![]()
Beko keşke benim olsaKüçük bir mutfağımız olmasına rağmen bu da benim köşem. Diğer tüm ekipman ve kahveler dolabın içinde durmakta.
NOT: Beko'yu Eylül 2012'de sıfır olarak aldım ve halen severek kullanmaktayım
Ekli dosyayı görüntüle 1814
Sıranızı Bekleyiniz Efendim Öncelikle Satılacak her türlü bekoya ben TalipimBeko keşke benim olsa![]()
açık artırma yaparızSıranızı Bekleyiniz Efendim Öncelikle Satılacak her türlü bekoya ben Talipim![]()