• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Çekirdeği sakladığınız ürünü nereden tedarik ettiniz ? Ben bulamıyorumda

Chado'dan hangi çaylar içiyorsunuz?
Pai Mu Tan, Roibos Vanilla, Caramel Cream (yeşil)/Mansoon Rain. Yıllardır bu dördünü tüketiyorum. Tat olarak roiboslar favorim. Antioksidan oldukları için diğerlerini tüketmeye gayret gösteriyorum.

Pai Mu Tan, Roibos Vanilla, Caramel Cream (yeşil)/Mansoon Rain. Yıllardır bu dördünü tüketiyorum. Tat olarak roiboslar favorim. Antioksidan oldukları için diğerlerini tüketmeye gayret gösteriyorum.

Ben de ilk kez sipariş geçtim Jasmine Pearls ve Milk Oolong içiyorum, Jasmine Pearls çok beğenilmiş, ama ben milk oolongu daha çok tuttum, kutusunu açtığınızda mükemel süt ve karamel kokusu vuruyor, içerken de alabiliyorsunuz bu tatları. Roibos dışındakilerini tat olarak çok beğenmiyorsunuz o zaman.

Son düzenleme:
Ben de ilk kez sipariş geçtim Jasmine Pearls ve Milk Oolong içiyorum, Jasmine Pearls çok beğenilmiş, ama ben milk oolondu daha çok tuttum, kutusunu açtığınızda mükemel süt ve karamel kokusu vuruyor, içerken de alabiliyorsunuz bu tatları. Roibos dışındakilerini tat olarak çok beğenmiyorsunuz o zaman.

Jasmine Pearls bir harika 🤩

Küçük bir mutfağımız olmasına rağmen bu da benim köşem. Diğer tüm ekipman ve kahveler dolabın içinde durmakta.
NOT: Beko'yu Eylül 2012'de sıfır olarak aldım ve halen severek kullanmaktayım :)

IMG_20200423_165008 (1).jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri