• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Çift cidarlı bardak önerir misiniz? Çok fazla çatlama problemi oluyor da, temkinli yaklaşıyorum.
Uzun süredir jumbo modellerini kullanıyorum ve çok memnunum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Amazon dan tedarik ettim hepsini

Uzun süredir jumbo modellerini kullanıyorum ve çok memnunum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Amazon dan tedarik ettim hepsini
Bir süredir ben de jumbo ürünleri kullanıyorum. Piyasadakilere nazaran bir tık daha iyi modelleri.

Bana da bu tarzda türk kahvesi bardağı lazım. Altı geniş olacak telve aşağıda kalsın diye. Uygun fiyatlı eğer öneriniz olursa çok iyi olur.

Beğeninizi bilmiyorum ama şu model geçenlerde denk gelmişti.

Beğeninizi bilmiyorum ama şu model geçenlerde denk gelmişti.

Tip olarak çok da fark etmez, işini yapsın yeter. Yalnız kısıtlı bütçeye sahip olduğum için 1 veya 2 tane bardak lazım bana.

Bu kadar tutacağını bilsem bütün bardakları toptan alıp ben satardım.
Ekmek aslanın ağzındhah

Merhabalar Starbucks affogato reklamında gördüm hoşuma gitti bardak mı desem cup mı desem bilemedim almak istedim biraz bakındım ama bulamadım gören arkadaşlar oldu mu

Ekli dosyalar

• IMG_5219.jpeg
    IMG_5219.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 111
Merhabalar Starbucks affogato reklamında gördüm hoşuma gitti bardak mı desem cup mı desem bilemedim almak istedim biraz bakındım ama bulamadım gören arkadaşlar oldu mu
A101 veya Bim'e geliyor şefim oralara bakabilirsin. Bazı mağazalarda topluyorlar. Lav marka olması lazım. Yada online züccaciyelerde uygun fiyata oluyor.

Lav ın sitesinde bulamadım link atabilirseniz çok sevinirim
A101 veya Bim'e geliyor şefim oralara bakabilirsin. Bazı mağazalarda topluyorlar. Lav marka olması lazım. Yada online züccaciyelerde uygun fiyata oluyor.

Tamamdır teşekkürler ☺️

Dümdüz biriyim.
Eski kaşar bir endüstriyel mutfak tasarımcısı olmanın verdiği rehavet ve bu dümdüzlük birleşince, daha 3 yıl önce bonna banquet serisinden düzdüm takımımı. E tabi içinde kahve ve espresso takımı da olmazsa olmazdı. Hanım da rita diye tutturunca bi takımda 180cc rita almıştım. Şimdi bakıyorum da tam lattelik. Dümdüz biri için dümdüz horeca malları. İyi ki almışım...
BNC02CF
RIT02CF
RIT01KF

Geri