• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Icosa dan Vida da %50 indirim kodu maili gelmiş. Verdim siparişi.
İlgilenen varsa kod : VIDACHRISTMAS
Avensi mi alsam diyordum ama, hem 3 bardak gereksiz hem de ondaki indirim %20
Hayırlı olsun. Kargo vs total ne çıkıyor maliyet ?

Icosa dan Vida da %50 indirim kodu maili gelmiş. Verdim siparişi.
İlgilenen varsa kod : VIDACHRISTMAS
Avensi mi alsam diyordum ama, hem 3 bardak gereksiz hem de ondaki indirim %20
"Avensi mi alsam diyordum ama onda indirim %20 " lafımı Icosa duymuş olacak ki hafta başı mail atmışlar, 2'li Vida sette talep çok fazla isterseniz size Avensi de %50 indirim yapalım siparişisinizi Avensi olarak değiştirelim diye. Dedim kalp kalbe karşıymış, ödedim araki farkı Avensi ye çevrildi sipariş :)

"Avensi mi alsam diyordum ama onda indirim %20 " lafımı Icosa duymuş olacak ki hafta başı mail atmışlar, 2'li Vida sette talep çok fazla isterseniz size Avensi de %50 indirim yapalım siparişisinizi Avensi olarak değiştirelim diye. Dedim kalp kalbe karşıymış, ödedim araki farkı Avensi ye çevrildi sipariş :)
öncelikle hayırlı olsun hocam. geçenlerde amazonda avensi 2080 liraya satıldı acaba sizin siparişiniz ne kadar tuttu?

2080 kaçtı 2600den aldım. Total 3000

Bakalım gümrükçü arkadaşlar bir kıyak yaparsa - ki Kruve espresso bardağında yapmışlardı - epey uyguna gelecek 😀

56 USD tuttu. Gümrükte de bir şeyler çıkacaktır.
Yani kaba bir hesapla % 18 alsalar, 10 usd de vergi çıkacaktır.
2080 TL iyi fiyatmış ben kaçırmışım onu.
bana da aynı teklifi verdiler. Ama 2080 daha cazip olduğu için onu aldım. Nereden baksan 350 fark var. Umarım sağlam gelirler.

Bakalım gümrükçü arkadaşlar bir kıyak yaparsa - ki Kruve espresso bardağında yapmışlardı - epey uyguna gelecek 😀

Gümrük çalışanları sanırım yeni yılımı kutlamak için paketime hiç dokunmamışlar. Gümrük vergisi çıkmadı. Paketi Aras Kargo getirdi.
Avensi set bugün ulaştı. Toplam 56 USD tutmuş oldu :)

IMG_0842.jpg

IMG_0848.jpg

Ben paşabahçe elyse kullanıyorum ağır olması kahveye yakışıyor bence üstelik şık viski gibi kahve puro sevenler açısından bence uygun bi ürün. 355 cc olanından alın bazıları 210 cc

Ekli dosyalar

• CB6FB7C7-872F-4AA7-876F-5CB8345B4451.jpeg
    CB6FB7C7-872F-4AA7-876F-5CB8345B4451.jpeg
    115.4 KB · Görüntüleme: 69
Degerli arkadaslar Pasabahce nin kahveklubune ozel uretecegi ozel seri bardaklarin tahmini teslim zamani ne zaman olacak? Bu konuda bir bilgilendirme yapildiysa kacirmis olabilirim, eger bilgilendirme yapildiysa kusura bakmayin lutfen.🙏
Tüh kaçırdım hala devam edecek mi acaba

Icosa Avensi setim geldi. Bir kaç haftadır kullanıyorum. Kaliteli ürünler, işçilik vs. gayet keyifli. Benim tecrübem aromalar vs. extra havada uçuşmuyor ki böyle olacağını zaten tahmin ediyordum. Kalitesi, ergonomisi, işçiliği için tercih ettim. Rio Minas'ı Geisha'ya çeviremedi nedense 🤣🤣

Icosa Avensi setim geldi. Bir kaç haftadır kullanıyorum. Kaliteli ürünler, işçilik vs. gayet keyifli. Benim tecrübem aromalar vs. extra havada uçuşmuyor ki böyle olacağını zaten tahmin ediyordum. Kalitesi, ergonomisi, işçiliği için tercih ettim. Rio Minas'ı Geisha'ya çeviremedi nedense 🤣🤣
Fiyatıyla Minas Tirith'i Mordor'a, yazımızı kışa çevirdiği yetmedi mi hocam 😂

dün değerli bir forum üyemizden Kruve EQ glasses bardak edindim. Uzun zamandır arıyordum bu bardakları. Yaklaşık 1 senedir zwilling çift cidarlı bardak kullanıyordum. Bilemiyorum belki psikolojik olabilir ama bardaklar işin rengini hatrı sayılır şekilde değiştirdi. Demlemiş olduğum kahveyi ikiye bölerek excite ve ınspıre bardaklara doldurdum. Hadi olayın heyecanına kapılmışım diyerek eşime aynı kahveyi iki bardakta denettim. İkisi birbirinden farklı dedi. Bende tattığımda cidden öyleydi 🙂

Ağız kısmı dar olan bardakların kokuyu daha iyi ilettiklerini düşünürüm hep. Bu yüzden tulip benim için ideal tip olacaktır.

Geri