• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Latte ve latte art için uygun, Acme fiyatında olmayan porselen bardak önerisi olan var mı?

Zwilling bardağı çok güzel bu arada hem latte hem de V60 için.

Kronotrop'un Ancap'a ürettirdiği Latte fincanları gayet başarılı👌

Edit: Şimdi fiyatına baktım da baya uçmuş maalesef, geçen yıl vs 150 lira civarına aldığımı hatırlıyorum.

Edit 2: Siteye girip baktım; geçen yıl 2 tabak ve 2 latte fincanına toplamda 210 lira ödemişim.

Son düzenleme:
Ben espresso için illy fincan kullanıyorum ve çok memnunum. Matteo Thun'a ait tasarımları zaten çok seviyordum farkına varmadan bir çok zwiling ürünüm de onun elinden çıkmış ayrıca güzel bir detay oldu benim için. Tek kötü yanı diyebileceğim mart ayında 149TL'ye almıştım tabağı ile birlikte ancak şu anda o da 249TL bandına gelmiş.

illy_fincan.jpg

Kronotrop'un Ancap'a ürettirdiği Latte fincanları gayet başarılı👌

Edit: Şimdi fiyatına baktım da baya uçmuş maalesef, geçen yıl vs 150 lira civarına aldığımı hatırlıyorum.

Edit 2: Siteye girip baktım; geçen yıl 2 tabak ve 2 latte fincanına toplamda 210 lira ödemişim.
Evet fiyat çok uçuk olmuş, Acme'yi Espresso perfetto'dan tekli alınca belki daha ucuza bile gelebilir

Filtre kahve için bu bardakları kullanıyorum genelde. Latte, cappucino içinse bu fincanlar çok güzel
Sanırım Bonna Rita, arkadaşların websitesi çok kötü ve fiyatları yok ama ürünler güzel gözüküyor. Aldığınız fiyatı hatırlıyor musunuz?

Sanırım Bonna Rita, arkadaşların websitesi çok kötü ve fiyatları yok ama ürünler güzel gözüküyor. Aldığınız fiyatı hatırlıyor musunuz?

Halen aynı fiyattan satılıyor. Fincanlar fiyatına göre çok çok kaliteli. Ne demek istediğimi fincanları elinize aldığınızda daha iyi anlarsınız.

Ben espresso için illy fincan kullanıyorum ve çok memnunum. Matteo Thun'a ait tasarımları zaten çok seviyordum farkına varmadan bir çok zwiling ürünüm de onun elinden çıkmış ayrıca güzel bir detay oldu benim için. Tek kötü yanı diyebileceğim mart ayında 149TL'ye almıştım tabağı ile birlikte ancak şu anda o da 249TL bandına gelmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 33544
Bu fincandan bende de 5 takım var. Çok güzel

Halen aynı fiyattan satılıyor. Fincanlar fiyatına göre çok çok kaliteli. Ne demek istediğimi fincanları elinize aldığınızda daha iyi anlarsınız.

Ben de burdan alıyorum. Link verecektim siz vermişsiniz. Aynı zamanda siyah fincan arıyorsanız kütahyanın fincanları da var burda.

Ben de burdan alıyorum. Link verecektim siz vermişsiniz. Aynı zamanda siyah fincan arıyorsanız kütahyanın fincanları da var burda.
IMG_3929.jpegCoffeehall
Bulunduğum ilçede yerel kahvecinin fincanlarını çok beğenip istemiştim sağ olsunlar kırmadılar. Aynı marka bonna espresso fincanı çok hoş ve kalın duvarlı güzel fincanlar.

Ekli dosyayı görüntüle 33544
Afiyet olsun. Fincanın iç kalınlığı nasıl ? Elimde mevcut farklı ürünler. Kalın duvarlı arıyorum..

Bonna rita fincanlardan bahsediyorum daha önce paylaştığınız fotoğraftaki
Anladım. Ürünün boyutu itibariyle fazlada kalın olması ağırlığını hayli arttırır. Bu fincanlar öyle ince tabak gibi de değiller. Gayet yeterli bir kalınlığı var

20240521_181155.jpg

Nouva Point 60 ml fincan. Espressoyu çift cidar cam vb değil, bu şekilde kalın seramik ve küçük boyutlu fincanda seviyorum. 80 ml Bialetti fincan da çok güzel ama bu fincan tam anlamıyla saf kan bir espresso fincanı, çok beğendim açıkçası.

Ekli dosyayı görüntüle 33653

Nouva Point 60 ml fincan. Espressoyu çift cidar cam vb değil, bu şekilde kalın seramik ve küçük boyutlu fincanda seviyorum. 80 ml Bialetti fincan da çok güzel ama bu fincan tam anlamıyla saf kan bir espresso fincanı, çok beğendim açıkçası.
Şu bardaktan bir tane satan yok ülkede yav, Paşabahçe'si, Kütahya Porselen'i, Karaca'sı vs. kimse de üretmiyor. En son ben de dayanamayıp sipariş geçtim Amazon'dan.

Şu bardaktan bir tane satan yok ülkede yav, Paşabahçe'si, Kütahya Porselen'i, Karaca'sı vs. kimse de üretmiyor. En son ben de dayanamayıp sipariş geçtim Amazon'dan.
Paşabahçe, Kütahya Porselen vb aslında bu gibi fincanların tillahını üretebilir ama sanırım bu işler vizyonla ilgili. Espresso fincanı gibi basit bir şey için bile yurt dışına döviz çıkışı yapmış oluyoruz.
Bu fincanla espresso içmek gerçekten fark ediyor ve keyif veriyor. İtalya'da fincanları kaynar suda bekletip öyle kahve servisi yapıyorlar, zaten iyi ısıtılmazsa kahveyi anında soğutur.

Geri