• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Festivalleri

bende dün merak edip İstanbul Kahve Festivali sitesine girdim. katılımcı listesi yok , sponsor listesi yok Program eski yıllara ait. "Avrupa'nın ikinci büyük" kahve festivaline kim gelecek gidecek belli değil.

3,4 yıl önceki İstanbul festivali tam bir fecaat idi gözümde. Sebebini de yazayım da nalına da mıhına da vurmuş olmayım. Bir kere normal karşıladığım bir gerçek var ki bizim açımızdan mesele çok çok değişken olsa da organizatör ağabey için mesele tek: olay tamamen ticaret. Asgarî masraf, azamî kâr.

Benim takıldığım nokta ise mekan ne kadar dar ise katılımcı da o kadar fazlaydı. Kahve tutkunu insan böyle darlanmamalı bence. Şöyle hafiften uzak çayırlarda stressiz, ferah, geniş mekanlar tercih edilmeli.

PS: Hakiki bir festival olacaksa anca buradaki ahali yaparsa olur diye düşünüyorum.
Her sene katılımcı olarak girdiğim festival. ancak son festival değil de bir önceki festival aşırı kalabalıktı. ( son festivalde çok yağmur yağdığı için gelen pek olmadı.) bir önceki festivalde ise kalabalığı şöyle özetleyeyim. Standa sıfır yapışık şekilde duruyorduk dışarıda. Eğer 1 adım öne atan olursa kalabalığın arasında kalıyor festival alanının öbür ucunda buluyordun kendini. resmen tusunami akıntısı :D

böyle de bir internet sitesi mevcut :)
1632832461087.png

İstanbul kahve festivaline kimler katılıyor şimdi?
Hangi gün hangi workshoplar olacak ona göre gelelim ama sitede yazmıyor. Coffex kadar pek konuşulmuyor sanırım

İstanbul kahve festivaline kimler katılıyor şimdi?
Hangi gün hangi workshoplar olacak ona göre gelelim ama sitede yazmıyor. Coffex kadar pek konuşulmuyor sanırım
Ben haftasonu uğramaya çalışacağım. Sürprizler olabilir :)

İstanbul Kahve Festivali programı yakın zamanda açıklanacakmış.

İzmir Kahve Festivali de aynı tarihlerde olacak. Onların program açıklanmış. Sitelerinden bakılabilir.

Açık alanlar daha çok kullanılacağından umarım havalar güzel olur.

İstanbul Kahve Festivalinde hafta sonu için stand açma ihtimalimiz var gelişmeleri haber vereceğim.

Ankara Kahve Festivali bugun başladı. Acaba Gelbura Timemore için standa özel bir indirim yapacak mı? Ama önce gelbura festivale geliyor mu ki? Hem telefonla hem de maille kendilerine ulaşmaya çalışmama rağmen hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Bu kadar zor olmamalı ya..

İstanbul Kahve Festivali'ne bilet almak için son bir tarih var mı? Sitede göremedim, ve salı, çarşamba gibi hangi gün boş olacağım netleşecek gibi. Bilen biri varsa aydınlatabilirse çok sevinirim :)

Davetiyesi olan varsa paylaşabilirse sevinirm

Daha önceki festivalde bu tip mesajları boş mesaj sanmıştım ama baya davetiye varmış elde:)

İstanbul kahve festivalinde cumartesi ve pazar standda durup yardımcı olabilecek arkadaşlara ihtiyacımız var. Yardım etmek isteyenler lütfen özel mesaj göndersin.

İstanbuldaki festivale cumartesi veya pazar gideceğiz 2 kişi, hangi günü önerirsiniz?

Ve evet program calendar açıklansa güzel olurdu
Aslında program açıklandı...

Seminerler için
Workshoplar için

Bu sayfalardan programa bakıp karar verebilirsiniz 😊

Geri