• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Toplu alıma katılamamıştım ya da herkese giden kavrumdan alamamıştım sanırım. Toplu alımdan sonra buradan bir alım yaptım, yine bir bundle olsa gerek, ki içinde ana sora filtre kavrum da vardı. Kahvelerde sıfır koku, sanki ağacı kazıyıp pakete koymuşlar gibi, öğütsen de değişmeyen odun gibiydi. Firmanın kesinlikle bir standardı yok, kimse kusura bakmasın. Aslında firmaları standart tutturmaya bizim zorlamamız gerekiyor biraz da.
Beğenmediğimiz her paketi iade etmeliyiz. "Bugün de böyle olsun." deyip sineye çektikçe her kavrumu başka personel yapıyor ve bazen rezalet sonuçlar ortaya çıkıyor. Tabii bu firma özelinde değil, beğenmediğimiz bir paketi hangi firma olursa olsun iade etmek gerek. "Bu kavrum olmamış." demek gerek. Yeni paket değil ücret iadesi şeklinde aksiyon alınmalı...
Buradan bir kochere almıştım bir iki yıl önce, o meyve bombasıydı, birkaç hafta sonra aynı kochereden sipariş ettim yine odunsu bir kavrumla karşılaşmıştım. Geri dönüş yaptım ve yarışmaya hazırlanan bir personelin kavrumu gerçekleştirdiğini söylemişlerdi. Yeni paket yolladılar o da aynıydı.
Toplu alım organizasyonu olursa, kavuran kişinin Şerif Başaran olacağından emin olduğum için alıma katılabilirim. Ama normal zamanlardaki tutarsızlık yüzünden uzun süredir buradan alışveriş yapamıyorum.
Katılıyorum, Şerif Başaran kavurmassa bende almayı tercih etmem. Benim de aynı problem geçen sene Etiyopya Nansebo da başıma gelmişti. @Kahveciningalaksirehberi gelen kahve Gardelli'nin nansebosu gibi meyve bombası olduğunu söylemişti, bana gelen paket ise dediğiniz gibi odunsu tatlara sahipti. Ama Şerif Hoca'nın kavurduğu Ana Sora çok başarılıydı.

Yarın sorayım Şerif abiye diğer bahsettiği çekirdekler geldi ise güzel bir paket yapılabilir kahve kulübü için :)
çok iyi olur son aldığımızda kavrum çok iyiydi. bu aralar çoğu kişi espresso için kawadaki ana sorayı övüyor alıp almamakta arada kaldım. iyi bir anlaşmayla kahve fabrikasından kiloluk alabilirim.

ben bi paket filtre bi paket de espresso siparişi geçtim.
Hoca sağolsun önceki alımda bize çok büyük güzellik yapmıştı. şimdi fiyat vs. düşünmek istemedim açıkcası.
yeni kahvelerle bi paket yaparsa onları da gözüm kapalı alırım.

Geri