moretimeforcoffee
Barista
Ethiopia Hambela Wamena Anaerobic kahvesini yanlışlıkla 1:11 gibi bir oranla demledim. Çok iyi çözündüğünden olsa gerek epey aromatik ve güzel bir kahve oldu.
yanlışlıkla kısmını merak etsem de, yarın ben de deneyeceğim bakalım tekrar. Hambela Wamena oda sıcaklığına geldiğinde Lipton Ice Tea Şeftali tadı aldım geçen ben.Ethiopia Hambela Wamena Anaerobic kahvesini yanlışlıkla 1:11 gibi bir oranla demledim. Çok iyi çözündüğünden olsa gerek epey aromatik ve güzel bir kahve oldu.
En sonunda aldımKod miktarı tekrar dolmuş, son kez 20 kupon daha açtırıyorum şimdi... kime kısmet olursa artık.
Her zaman 16:256 oranı ile demlerdim. Kutu içinde 24 gram kalmış, hepsini demleyeyim dedim. Ama çocukla uğraşıyorken 24 gram olduğunu unutmuşum, 256 gram ile demleyip içtim.yanlışlıkla kısmını merak etsem de, yarın ben de deneyeceğim bakalım tekrar. Hambela Wamena oda sıcaklığına geldiğinde Lipton Ice Tea Şeftali tadı aldım geçen ben.
dün aklımdan çıktığı için üzülüyordum ama Şerif hoca yapmış bir güzellik. teşekkürlerKod miktarı tekrar dolmuş, son kez 20 kupon daha açtırıyorum şimdi... kime kısmet olursa artık.
Ethiopia Hambela Wamena Anaerobic kahvesini yanlışlıkla 1:11 gibi bir oranla demledim. Çok iyi çözündüğünden olsa gerek epey aromatik ve güzel bir kahve oldu.
Çabuk çözündüğü için çok sıcak demlemeyin. Çok fazla uğraştıran bir kahve değil, o yüzden bir denemeden sonra iadeli bulursunuz diye düşünüyorum.Ben de ilk kez demleyeceğim bugün. İdea bir demleme için öneriniz var mı?
Selam Furkan, standart reçeteler ile sorunsuz demleniyor. Su sıcaklığını 91-93C kullanıp, 2:20-2:35 arası bitirebilirsin. Ben Comandante 21 klik ile demledim ve 1:16.5 kullandım. Çözmesi kolay bir kahve, fazla çözünce arka planda acılık olabiliyor. Doğru çözünce tatlı ve şarabımsı bir kahve, Fermente tatlar rahatsız etmiyor.Ben de ilk kez demleyeceğim bugün. İdeal bir demleme için öneriniz var mı?