• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ethiopia Hambela Wamena Anaerobic kahvesini yanlışlıkla 1:11 gibi bir oranla demledim. Çok iyi çözündüğünden olsa gerek epey aromatik ve güzel bir kahve oldu.
yanlışlıkla kısmını merak etsem de, yarın ben de deneyeceğim bakalım tekrar. Hambela Wamena oda sıcaklığına geldiğinde Lipton Ice Tea Şeftali tadı aldım geçen ben.

yanlışlıkla kısmını merak etsem de, yarın ben de deneyeceğim bakalım tekrar. Hambela Wamena oda sıcaklığına geldiğinde Lipton Ice Tea Şeftali tadı aldım geçen ben.
Her zaman 16:256 oranı ile demlerdim. Kutu içinde 24 gram kalmış, hepsini demleyeyim dedim. Ama çocukla uğraşıyorken 24 gram olduğunu unutmuşum, 256 gram ile demleyip içtim.

Şerif hocam çok geçmiş olsun. İndirim için de teşekkür ederim. Tadım paketini aldım :)

Ben kodu yazıyorum fakat uygulandı dediği halde sepete uygulamıyor bir sorun mu var? Yoksa sepette değil ödeme kısmında mı gösteriyor

Yalnız bu şaka maka spontane bir şekilde toplu alım gibi oldu :) Güzel de oldu, kahveler de laf da değil gerçekten özel, hele ki günümüz koşullarında bu fiyata tadabilmek apayrı bir güzel.

Şerif hocam ve emeği geçenlere tekrar teşekkürler.

#78506040 nolu sipariş ile bende tadım setini aldım. Çok teşekkürler Şerif bey bu güzel nezaketiniz için..

Bende almak için girdim şimdi ama kupon uygulandı diyor fakat indirim yapmıyor. Yine mi bitti acaba?

Maalesef hep sonuna denk geldim, hem dün akşam hemde şimdi:(
Tencerenin dibini sıyıramadık:)

bir kaç saat önce yakalayıp alabildim. fırsat için çok teşekkürler Şerif Bey.
bir paket de Nicaragua Un Regalo De Dios ekledim. çilekli gofret. tavsiye ederim.

Ben de ilk kez demleyeceğim bugün. İdeal bir demleme için öneriniz var mı?
Selam Furkan, standart reçeteler ile sorunsuz demleniyor. Su sıcaklığını 91-93C kullanıp, 2:20-2:35 arası bitirebilirsin. Ben Comandante 21 klik ile demledim ve 1:16.5 kullandım. Çözmesi kolay bir kahve, fazla çözünce arka planda acılık olabiliyor. Doğru çözünce tatlı ve şarabımsı bir kahve, Fermente tatlar rahatsız etmiyor.

Benim V60/Crystal Eye tecrübem bu şekilde.

Son düzenleme:
Geri