• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Cam Server , Sürahi Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan K_TT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şöyle bir server var; kargosu olmasa oldukça güzel görünüyor.
dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama 1 litre ürün.. klasik v60 02 boyutuyla zorla maks 650 ml demleme yapılır diye düşünüyorum.. elbette demlemeyi karıştırmak çok daha rahat olur ama genel saklama alanı olarak gereksiz büyük bir sürahi..

Cok guzel gozukuyor. Benimle birlikte alacak 2 kisi varsa birlikte siparis birlikte siparis verebiliriz.Kargo, vergi vs her sey dahil 392 tl’ye geliyor su anda

Melitta Kanne Borosilikat Camdan, Sağlam Ve Isıya Dayanıklı, 0,7 Litre, 217625 https://www.amazon.com.tr/dp/B0734W...t_i_20G7ZWQX5QM5EN82SGW3?_encoding=UTF8&psc=1
hocam gözlemledigim kadariyla siz kendiniz 3 adet alip ürünler gelince forum 2. el kisminda bu mesaj+alici kargo ile ürünü daha pratik elden cikarabilirsiniz. 107+15 liralik bir maliyeti olacak ikinci elde kar koymayi planlamiyorsaniz, estetik bir urun alici cikacaktir

Edit: kargoyu paylastirmayi unuttum,, +kargo/3

Server'in görüntü harici bir katkısı var mı?
Tek kişilik demlemeler yaptığım için ihtiyaç duymamıştım.

Kulpsuz cam bardakta içiyorsanız bardağa demlendiğinde demleme sırasında bardak çok ısındığından tutulamaz hale gelebiliyor. Server'dan (yada basitçe başka bir bardaktan) bardağınıza aktarınca hem rahatça tutuyorsunuz, hem tam karıştığına emin oluyorsunuz, hem de içine kaşık sokmamış oluyorsunuz :)

Kavanoz kullanmaya devam :) tavsiye ederim

Geri