• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafeinsiz Kahve

Voluptas'ın mexico'sunu dimledim. Swf ile kafeinsizleştirilmiş. 15 gr orta öğütülmüş kahve 240 gr fuska 94C su. 45 gr bloom. 30 saniye sonra kalan su için tek seferde yavaş bir döküş. Önceden 4 döküşlü reçete kullanmıştım ama acı buldum. Tek döküşle güzel bir fincan çıktı. İlk defa nitelikli decaf demledim. Daha önceden ticari decafleri demleyip beğenmemiştim. Galiba nitelikli decafleri denemeye devam edeceğim. Güzel bir başlangıç oldu.

Güncel önerisi olan var mı? Akşamları kahve içtiğimde uykum kaçıyor. v60 Ya da filtre kahve makinasında demleyeceğim.

Güncel önerisi olan var mı? Akşamları kahve içtiğimde uykum kaçıyor. v60 Ya da filtre kahve makinasında demleyeceğim.
Selamlar,
daha burada bir link paylaşılmıştı.
bu linkte arama kısmında çekirdek yerine "decaf" yazdığımız güncel decaf kahvesi olan mağazaları görebiliyoruz. yapan arkadaşa da teşekkürler.

benim deneyimim:
bir dönem çok denedim ama nitelikli decaf kahvelerde rahatsız edici bir tat aldım hep.
starbucks'ın decaf kahvesi en başarılısı idi (malesef).

Low caf deneyen oldu mu aramızda? Henüz Turkiye'de görmedim ama gelirse ilgilenen çok olur bence.

Doğal olarak az kafein içeren varyete. 2 örnek:

günlük cafein alımını sınırlamam gerekiyor, bunun için iyi bir çözüm olabilir ancak şu ana dek denediklerim içerisinde tadı çok kötü olmayan, rahatsız edici tuhaf tad biçermeyen bir decaf kahveye denk gelmedim. önerisi olan var mıdır?

günlük cafein alımını sınırlamam gerekiyor, bunun için iyi bir çözüm olabilir ancak şu ana dek denediklerim içerisinde tadı çok kötü olmayan, rahatsız edici tuhaf tad biçermeyen bir decaf kahveye denk gelmedim. önerisi olan var mıdır?
Yeni nesil kavuruculardaki decaflari ayiramazsiniz kafeinliden...sezy, a4 onereceklerim... sanalbaharatta yok ama en son decafleri fena degildi... friendzone cok bana hitab etmez ama mexico decafleri iyi... marketten alacaksaniz illy decaf mokapot ya da basincli sepette espressoyla baya iyi.. fiyati nispeten daha yuksek ama kronotropun decafleri de gayet guzel... ikram ettigim kisilerden sezy,a4,kronotrop ve illyde henuz decaf oldugunu tahmin eden cikmadi... friendzone ve sanalbaharatta bir gariplik var diyorlardi ama gayet gideri var bunlarin da :) klasik govdeli ariyorsaniz sezy ve kronotrop...daha yeni nesil decaf icin a4

Low caf deneyen oldu mu aramızda? Henüz Turkiye'de görmedim ama gelirse ilgilenen çok olur bence.

Decaf alip harmanlayabilirsiniz, yurtdisinda cok yerde lowcaf ya da half caf bulabilirsiniz, bildigim kadariyla harman kahve bunlar.. istisnasi bazi ozel cekirdek varyateleri (laurina gibi)

yıllar önce bir yerde kafeinin vücutta artırdığı bir hormonun(ismini hatırlayamıyorum) gün içinde 17:00-18:30/19:00 civarları doğal bir şekilde arttığı bu saatlerde kafein alımının hormonun aşırı artışına sebep olup rahatsızlık vereceğini okumuştum. O günden beri o saatler arası içmiyorum, kafein çarpması/jittering durumu çok nadirleşti o günden beri bende. Hatta moka pot için uygun kahve denediğim bir günde o kadar çok kahve içtim ki ona rağmen jittering olmadım ama o zaman da crush(yüksek kafein neticesinde yorgunluk ve uyku basması) yaşadım hayatımda ilk defa.

Merhaba Laurina varyetesini niji den geçen sene denemiştim. Yarışma kahvesi olarakta kullanılan bi kahve. Çiçeksiliği ve aromatikliği yüksek olan zarif bir varyete. Geçen aya kadar da montag da görüyordum hep ama siz sorunca bir baktım, stokta yok şu anda. Yinede Türkiye ye arada gelen bir vareyete. Biraz pahalı, gesha ve sidra ile yarışıyor o açıdan. En azından Bi kere denenmesi nitelikli kahve deneyimi açısından güzel olur.

Merhaba coffedepartmen de Peru water decafı oldukça beğendim. Denemelik 125 g almıştım ama keşke 250 alsaymışım dedim.

Geri