Daha fazla
- Espresso Makinesi
- Rocket Cinquantotto
- Değirmen
- Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
- Ekipmanlar
- V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
Bu konuda aslında çok detaylı bir bilgi eksikliği var forumda. Kafeinsiz kahve konusunda deneyimi olan arkadaş sayısı az sanırım. Ben bu ara çarpıntılarımdan dolayı 3 kahvemden birini kafeinsiz içme kararı aldım. Böylece günlük kafein yükümü azaltmayı hedefliyorum açıkçası. Kafeinsiz kahvenin önemli bir potansiyeli varken aslında bir çok firma göz ardı ediyor. Bir çok covid sonrası geçirenler forumlarında kahve içemediğini ve decaf kahveler tercih etmeye başladığını gösteriyor. Bu da yakın gelecekte bu hastalığın sonucu olarak kahve içenlerin oranında bazı değişiklikler yaratabilir bence.
Bu başlık altında Kafeinsiz kahve severlerin hoşuna giden kahveleri toplayabiliriz. Belki bir gün bizim ülkemizde low caf olayı başlar.
The Barn'da aslında Lowcaf kahveler var ama Türkiye'de öyle bir seçenek hiç göremedim.
The Barn Low Caf'de Doğal olarak kahve çekirdeğinde yarıdan az bir kafein içeriyor.
Laurina and Aramosa.
Kafeinsiz The Barn
Türkiye 'de şu an gözüme çarpan
Mexico MWP Decaf Coffeerem * Bunu aldım deneyeceğim.
Honduras Gualme Kafeinsiz -Kronotrop
Bu başlık altında Kafeinsiz kahve severlerin hoşuna giden kahveleri toplayabiliriz. Belki bir gün bizim ülkemizde low caf olayı başlar.
The Barn'da aslında Lowcaf kahveler var ama Türkiye'de öyle bir seçenek hiç göremedim.
The Barn Low Caf'de Doğal olarak kahve çekirdeğinde yarıdan az bir kafein içeriyor.
Laurina and Aramosa.
Kafeinsiz The Barn
Türkiye 'de şu an gözüme çarpan
Mexico MWP Decaf Coffeerem * Bunu aldım deneyeceğim.
Honduras Gualme Kafeinsiz -Kronotrop