• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Kültür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orkun bey deneme paketi aldım ama çekirdek vs seçmedim acaba çekirdek olarak mı gelecek

Orkun bey deneme paketi aldım ama çekirdek vs seçmedim acaba çekirdek olarak mı gelecek
Deneme paketi ne almıştınız? Tüm seçki aldıysanız eğer elimizdeki tüm kahvelerin filtre profilleri geliyor set olarak. Latin Amerika seçkisi ise Brezilya Pink Star, Honduras Caballero 5, Honduras Caballero La Tanairi, Afrika ise Kenya Ichuga ve Etiyopya Kelloo Haru geliyor.

Çekirdek vs seçemedim derken eğer öğütülüp öğütülmemesini kastediyorsanız, deneme paketlerinde öğütme seçeneğimiz yok maalesef.

Afiyetler şimdiden. 😇

Tüm seçkiden aldım filtre olarak ama öğütüm flan seçmedim diye hatırlıyorum çekirdek olarak mı gelir acaba bir bakabilirmisiniz 3140

@orkunustel bey siparisimin detaylarini goremiyorum, sitede guncelleme devam ediyor sanirim. Cekirdek olarak istiyorum ama cekirdek secenegini sectim mi emin olamadim, kontrolunu saglayabilirmisiniz rica etsem. Siparis numaram 3153

Tüm seçkiden aldım filtre olarak ama öğütüm flan seçmedim diye hatırlıyorum çekirdek olarak mı gelir acaba bir bakabilirmisiniz 3140
Tuncay Bey siz numaranızı verince fark ettim, bugün görüntüleyemedik siparişinizi ondan dolayı sistem hatası düzelene kadar yarına bıraktık. Hala çözülememiş sorun. İlginç bir şekilde sadece sizin siparişinizin içeriği görüntülenemiyor şu an.

O çözülene kadar şöyle yardımcı olayım eğer herhangi bir deneme seti aldıysanız çekirdek olarak gelecek kahveleriniz bildirmiş olayım.

Bende dolar piyasayı vurmadan stok listeme kahvelerinizi ekledim, kavrum için şimdiden ellerinize sağlık . :D @orkunustel
Sağolun Halil Bey. Döviz piyasaları son bir kaç aydır çok sert vuruyor kahve piyasalarını özellikle Türkiye'de. Mesele ne kadar dayanılabileceği idi. Dayanışma ile bu günleri beraber atlatacağız. Afiyet olsun. 🙏

Kenya ve Honduras la tanairi siparişi verdim bakalım 2kg kahve oldu

Az önce 115 çıkan kahve şimdi 150 olarak çıkıyor bende ama, kaçırdım mı eski fiyatları şimdi? Sepete eklerken 115 idi, sepette 150 oldu :)

24'ü olmasıyla beraber fiyatlar güncellendi sanırım. İlk bölümde Tanairi 115 görünürken sepete 150 olarak yansıyor.

Üzücü oldu o zaman, çok denemek de istiyordum ama böyle 1 saatle falan kaçırınca alma motivasyonum sıfır oluyor :)

Tuncay Bey siz numaranızı verince fark ettim, bugün görüntüleyemedik siparişinizi ondan dolayı sistem hatası düzelene kadar yarına bıraktık. Hala çözülememiş sorun. İlginç bir şekilde sadece sizin siparişinizin içeriği görüntülenemiyor şu an.

O çözülene kadar şöyle yardımcı olayım eğer herhangi bir deneme seti aldıysanız çekirdek olarak gelecek kahveleriniz bildirmiş olayım.
Eğerki görüntülenmiyecek ya da bişey olacaksa o kesin benim başıma gelirdi yine yanıltmamışım 😅tüm kahvelerin olduğu deneme paketi aldım orkun bey benim acelem yok 👍

Ben de 00:00 dan önce alım yaptım,zaten aklımda olan bir yerdi.Bu ayın toplu alımı gibi oldu bu gelişme.

Henüz elime ulaşmamış 500 gram kahve olunca Kafein Kültür'den fiyatlar değişmeden alım yapamadım. İleri tarihli kavrum seçeneği açılsa aralık ayı için düşünebilirdim belki. Bu arada %40'a yakın bir artış olmuş sanırım. Pink Star'ın da espresso kavrum fiyatı güncellenmiş ama filtre aynı kalmış sanki.

Henüz elime ulaşmamış 500 gram kahve olunca Kafein Kültür'den fiyatlar değişmeden alım yapamadım. İleri tarihli kavrum seçeneği açılsa aralık ayı için düşünebilirdim belki. Bu arada %40'a yakın bir artış olmuş sanırım. Pink Star'ın da espresso kavrum fiyatı güncellenmiş ama filtre aynı kalmış sanki.

Aynı gibi görünüyor ama sepete atınca artış yansıyor

Geri