• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İlk defa alacaklar için el değirmeni önerisi

Merhaba. Konu açılmışken sormak istedim; hem CMD hem 1ZPresso K serisi (K-Pro ve K-Plus) kullanmış arkadaşımız varsa, bu iki model ile öğütülen kahvelerin sadece tadı konusunda kıyaslama yapabilir mi?
Eski C40 kullanıcı olarak @Cleverfan 'a katılıyorum. Tat açısından fark yok bence de.

K-Plus vs C40 yorumumu daha evvel ilgili başlıkta yazmıştım @Tetrasiklin :

1.
Konu içindeki mesaj '1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de'

2.
Konu içindeki mesaj '1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/1zpresso-el-degirmenleri-turkiyede.2554/post-96686

3.
Konu içindeki mesaj '1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/1zpresso-el-degirmenleri-turkiyede.2554/post-96707

Son düzenleme:
Bence sektörde yeni iseniz değirmen almayın.. öğütülmüş kahve alın nitelikli ve demlemeye çalışın.. v60, filtre , döküş vs eğer hem keyif hem de bu işin tadı güzelmiş derseniz gidin bir tane c40 ( ben kullanıyorum ) veya k ( forum geri dönüşü iyi) alın.. bütçeniz az ise bütçeniz oluşana kadar bekleyin veya 2. El alın…. İleride zaten alacaksınız eğer bu işi severseniz bari 600-700 tl nizi boşa harcamayın

Forumda ki bu konuyu dikkatle takip ediyorum çünkü değirmen ihtiyacım var. Düşündüklerim timemore c2 veya 1zpresso Q2 .

Son düzenleme:
Tekrardan Merhaba
Araştırmalarım sonucunda timemore c2 almaya daha yakın gibiyim ama sanırım bi eski bi yeni versiyonu varmış şu an gelbura da satılan hangi versiyonu biliyor musunuz?

Geri