• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose T64 Gen2 RPM ayarlı değirmen

Bugün cumartesi olduğu için kapalılarmış ne yazık ki. Pazartesi günü de diğer kampanyalar bitmiş olacak.

Hocam özelden bana gelburada kullandığınız mail adresini yazarsanız Yiğit beye iletebilirim. Ben ve bir arkadaşa daha bu şekilde yardımcı oldu 1 saat kadar önce.
aysekofirtina@gmail.com

Çok sevinirim

Ben ssp burr ile t64 u beraber alacağım yiğit beye ulasabilirsek güzel olur

Son düzenleme:
Cihaz güzel, 1700rpm 5 klik mis gibi Türk Kahvesi oldu. V60 için 40 değilde 45 olur gibi 1100 rpm'de.
Makine güzel. İyi ki almışım dedim.
1000140436.jpg

Cihaz güzel, 1700rpm 5 klik mis gibi Türk Kahvesi oldu. V60 için 40 değilde 45 olur gibi 1100 rpm'de.
Ekli dosyayı görüntüle 41158
Hepsinin ayarı bire bir aynı değildir muhtemelen ama ben 45-50 arası orta-açık kavrumlarda çok temiz sonuçlar alıyorum. 55 civarı süreler 1.30lara düşüyor fazla kalın geliyor

Ekli dosyayı görüntüle 41158
Selamlar benimde makina geldi , cihaz üzerindeki sıfır noktasında dişliler tam sıfırlanıyor sonrasında 5 e getirip türk kahvesi için denediğimde kahveyi hızlı yüklersek tıkanıp makina korumaya giriyor ve motoru durduruyor. tek tek atarsam ancak öğütüyorum, varmı sizdede böyle bir durum. tıkanan makinayıda 50 ye kadar getirsem bile ilk çalışmada tıkalı gibi alğılayıp dönmüyor , tamamen söküp temizlemem gerekti. motor kuvvetli ama koruma devresi sinir bozucu :D

Selamlar benimde makina geldi , cihaz üzerindeki sıfır noktasında dişliler tam sıfırlanıyor sonrasında 5 e getirip türk kahvesi için denediğimde kahveyi hızlı yüklersek tıkanıp makina korumaya giriyor ve motoru durduruyor. tek tek atarsam ancak öğütüyorum, varmı sizdede böyle bir durum. tıkanan makinayıda 50 ye kadar getirsem bile ilk çalışmada tıkalı gibi alğılayıp dönmüyor , tamamen söküp temizlemem gerekti. motor kuvvetli ama koruma devresi sinir bozucu :D
Sizinki tam 0 noktasında durup kalıyorsa çok şanslısınız :) Mükemmel sıfırlama ile gelmiş. Benimki sıfırı da geçip bir 5 klik daha gidiyor 85 gibi duruyor.
Evet bu arada TK çekerken çekirdekleri boca edince boğuluyor gibi ses çıkarıp sonra kendine geliyor motor. Ancak hiç tam tıkanıklık ile duruş yaşamadım. O sebeple bir adet pilli slow feeder sipariş ettim, ya bu hafta ya önümüzdeki hafta ulaşır sanıyorum elime. O sebeple şimdilik azar azar atıyorum çekeceğim çekirdekleri, hepsini aynı anda yollamıyorum.

Son düzenleme:
Sizinki tam 0 noktasında durup kalıyorsa çok şanslısınız :) Mükemmel sıfırlama ile gelmiş. Benimki sıfırı da geçip bir 5 klik daha gidiyor 85 gibi duruyor.
Evet bu arada TK çekerken çekirdekleri boca edince boğuluyor gibi ses çıkarıp sonra kendine geliyor notor. Ancak hiç tam tıkanıklık ile duruş yaşamadım. O sebeple bir adet pilli slow feeder sipariş ettim, ya bu hafta ya önümüzdeki hafta ulaşır sanıyorum elime. O sebeple şimdilik azar azar atıyorum çekeceğim çekirdekleri, hepsini aynı anda yollamıyorum.
Şöyle bir yorum yapsam sizin ki +5 yani siz @Muratsoykan ın değirmene göre 10 da öğütüm yaptınız.

Evet bu arada TK çekerken çekirdekleri boca edince boğuluyor gibi ses çıkarıp sonra kendine geliyor notor. Ancak hiç tam tıkanıklık ile duruş yaşamadım. O sebeple bir adet pilli slow feeder sipariş ettim, ya bu hafta ya önümüzdeki hafta ulaşır sanıyorum elime. O sebeple şimdilik azar azar atıyorum çekeceğim çekirdekleri, hepsini aynı anda yollamıyorum.
Slow feeder linkini verebilirmisniz

evet 0 noktası tam rakama denk geldi o konuda şanslıyım :D benim 5 gerçek değere denk geldiğinden çok çok incede o sebepten motor durduruyodur. sizdeki 5 de > 10 aslında bana göre.

Las Flores Red Bourbon
Semi-Washed Colombia Çekirdek
18Gram
Hot Start 1900 Rpm
Öğütüm ayarı ölçütü 20

96 derece 34 saniye 42.7 Gram
Tatlı gövdeli bir bardak oldu.

1764686398698.png

Sizinki @DenizKSK ’nın belirttiği gibi tam sıfır konumda gelmiş. Bendeki de 0’dan geriye bir beş klik daha gidiyor. Vaktim olduğu bir zaman ayar çekeceğim. Ancak bu haline rağmen Türk Kahvesi öğütümünde bir aksama yaşamadım. Öğütümden memnun kaldım. Bir iki kilo kahve çektikten sonra akla kara belli olur gibime geliyor.

Değirmeni kanlı canlı görenler

Siyah mı, beyaz mı?

Siyah tercih ettim. Hoşuma da gitti genel itibarıyla. Sesi DF64’e göre fazla kibar. Bunu hala kabullenemedim. 😂😂 kükreyen değirmenlere alışkınım.

Geri