• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose T64 Gen2 RPM ayarlı değirmen

Ben 20175 e aldım yaklaşık 1 hafta önce forumun kodundan habersiz başka bir kod girdim daha pahalı oldu :) o yüzden kodsuz aldım. Bari siz ucuza alın kuponları nasıl paylaaşabileciğimi öğrenirsek paylaşacağım. @mokapot hocamla dm den çözebilirsek

Daha pahalı ürün alacaklara 5bin kupona dönüşüyor değirmen. Bunu alıp ardından 65bin üzeri bir şey alınca 5000 indirim yapıyor galiba

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251121-195931_Chrome.jpg
    Screenshot_20251121-195931_Chrome.jpg
    58.7 KB · Görüntüleme: 71
Ben 20175 e aldım yaklaşık 1 hafta önce forumun kodundan habersiz başka bir kod girdim daha pahalı oldu :) o yüzden kodsuz aldım. Bari siz ucuza alın kuponları nasıl paylaaşabileciğimi öğrenirsek paylaşacağım. @mokapot hocamla dm den çözebilirsek
Evet indirimi siliyordu @NoDRaC iletişime geçti kahvekulubunet kodu düşüyor.
Evet bu şekilde kuponlar var.
Dm den yazdım nasıl yapılacağını.

Daha pahalı ürün alacaklara 5bin kupona dönüşüyor değirmen. Bunu alıp ardından 65bin üzeri bir şey alınca 5000 indirim yapıyor galiba
  • 1000 TL hediye çekini kullanmak için minimum sepet tutarı: 15.000 TL
  • 2000 TL hediye çekini kullanmak için minimum sepet tutarı: 30.000 TL
  • 3000 TL hediye çekini kullanmak için minimum sepet tutarı: 40.000 TL
  • 5000 TL hediye çekini kullanmak için minimum sepet tutarı: 65.000 TL

Ben de aldım fiyat ve kampanya çok uyguna geldi.
Aslında espresso için aldım. Çok kullanışlı ayar yapması körük çok kolaylaştırıyor işi.
Filtre için de denemeler yaptım. Tahmin ettiğimden çok daha iyi performansı var. 45-50 kilklerde çektim görüntü cmd ye ince görünüyordu ama süre de çok uzamadı tat da hiç açılır yoktu hatta tatlılık da epey iyiydi.
Stok dişli olarak titanium kaplama 64 mm dişli geldi. Sonrasında ssp ye yükseltmek de mümkün.
Rpm ayarı da bayağı kullanışlı. En düşük ayarda filtre için espresso için daha yüksek ayarlar kullanıyorum.

Ben de aldım fiyat ve kampanya çok uyguna geldi.
Aslında espresso için aldım. Çok kullanışlı ayar yapması körük çok kolaylaştırıyor işi.
Filtre için de denemeler yaptım. Tahmin ettiğimden çok daha iyi performansı var. 45-50 kilklerde çektim görüntü cmd ye ince görünüyordu ama süre de çok uzamadı tat da hiç açılır yoktu hatta tatlılık da epey iyiydi.
Stok dişli olarak titanium kaplama 64 mm dişli geldi. Sonrasında ssp ye yükseltmek de mümkün.
Rpm ayarı da bayağı kullanışlı. En düşük ayarda filtre için espresso için daha yüksek ayarlar kullanıyorum.
Rpm ayarlarının ana mantığı nedir üstad inceden kalına yavaşlatmakmı gerekiyor

Hocam bence cafe gibi bir yoğunluk yoksa ya da her gün büyük miktarlarda demlemeler yapılmıyorsa filtre demleme için her zaman el değirmeni tercih edilmeli.
Ne yazıkki el değirmenim tek kişilik, bazen 2 kişilik demlemek için (30gr) bile 2 kez öğütüyorum zaman zaman Türk kahvesi demlemek de geliyor içimden.

V60 ve türk kahvesi tüketiyorum. 3-4 aylık demleme tecrübem var. Günde ortalama 70-80 gram kahve öğüteceğim. Sizce işimi görür mü özellikle türk kahvesi öğütmede. El değirmeniyle uğraşmak istemiyorum. Bosch'un bıçaklı değirmeni hediye gelmişti. Hem dar tane sınıfında öğütmemesi hem de temizliğinin uğraştırıcı olması açısından memnun kalmadım. Yardımcı olur musunuz başka alternatifleri de düşünerek. Bütçe konusunda sanırım maksimum 20 bin TL civarı ayırmak isterim uzun yıllar kullanabileceğim bir değirmene

Türk kahvesi için uyar değil mi? Alayım isterim ben de bir tane siyah renk.
@Bakamari ile aynı dakika ve saniyede aynı konulu mesajı atmışız. :D

Bosch'un bıçaklı değirmeni hediye gelmişti. Hem dar tane sınıfında öğütmemesi hem de temizliğinin uğraştırıcı
Onlar Öğütücü değil parçalayıcı hele bu modelle asla karşılaştırılmaz.
Satın alan arkadaşlar gelen 15/1 harca kazan kuponunu kullanmayacaksa buradan alacaklara verebilir.

Ayrıca @gergingörünüşlüadam ilk mesaja kahvekulubunet kodu ile indirim olduğunu ekleyiniz.

Son düzenleme:
Türk kahvesi için uyar değil mi? Alayım isterim ben de bir tane siyah renk.
@Bakamari ile aynı dakika ve saniyede aynı konulu mesajı atmışız. :D
Türk kahvesi için deneyimini paylaşan birisine denk gelemedim. Ben de merak ediyorum bunun cevabını. Philips gibi 20-30 bin TL bandındaki kendinden değirmenli makinaların değirmenleriyle bu değirmenin farkları neler acaba? Ben sevdim kahve demlemeyi. Keşke bir değirmene bu kadar para vereceğime tam otomatik kahve makinesi alsaydım der miydim acaba tecrübe kazandıkça ve damağım geliştikçe?

Türk kahvesi için deneyimini paylaşan birisine denk gelemedim. Ben de merak ediyorum bunun cevabını. Philips gibi 20-30 bin TL bandındaki kendinden değirmenli makinaların değirmenleriyle bu değirmenin farkları neler acaba? Ben sevdim kahve demlemeyi. Keşke bir değirmene bu kadar para vereceğime tam otomatik kahve makinesi alsaydım der miydim acaba tecrübe kazandıkça ve damağım geliştikçe?
Burada bir deneyim var, Türk Kahvesi için.
Konu içindeki mesaj 'Idose T64 Grinder Single Dose Elektrikli Değirmen' https://www.kahveler.net/kahve/1176...gle-dose-elektrikli-degirmen.html/post-200396

Aldım bakalım ben de siyah olanı, bugün dağıtıma çıkmış bile. Şimdi ilk elektrikli tecrübem olacak, iş akışı olarak önce motoru çalıştırıp devrini aldıktan sonra çekirdekleri yolluyoruz değil mi? 🧐🙄
Slow feed falan da yapılır şimdi bununla... 😏

Slow feed de hot start da yapılır( niche zeroda da switche dokunarak hot start ve slow feed yapıyordum bunda daha kolay). Temizlemek için rpm yükseltip tozlar da atılır. Yine Bellowa bi dokunuş istiyor gibi ince öğütümde. Bakalım dört beş kg sonra karakteri oturunca değerlendireceğim :)

Geri