• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose T64 Gen2 RPM ayarlı değirmen

Kullanmayan mutlaka vardır ama hesabını kimse vermek istemez. Bu arada kuponları kontrol etmekte fayda var ben 1000e 1000 kupon olduğunu bilmiyordumEkli dosyayı görüntüle 41092
Hesabını vermesine gerek yok hocam gelbura WhatsApp yazılacak kahvekulubunet kodu ile 15/1 kuponun birleştirilip kod verirmisiniz şeklinde onlar yeni bir kupon kodu veriyor hesaba özel değildir herhalde denemek lazım.

Değirmen elime ulaştı. İlk kez bu tarz değirmen kullanacağım. Sıfır noktası -5 klikte. Motor gücünü merak edenler olmuştu. Kullanma kılavuzunda 250, makinenin altında ise 300 watt yazıyor. Tahminim makine altındaki doğrudur. Hem kılavuzda hem de makinede gen 2 ibaresi bulunmuyor. Kılavuzda model ismi olarak T64 espresso coffee grinder yazıyor. Bu sebeple kılavuzun gen1 e ait olduğunu düşünüyorum. Ayrıca rpm ile de ilgili bir bilgi yer almıyor. Makinede rpm kontrolü mevcut.
Elimde içmediğim iki aylık starbucks kahve var. Onun 20 gramını makine temizliği ve öğütme inceliğini anlayabilmek için kullanmayı düşünüyorum.
İlk kullanım ve temizliği için önerilerinize açığım. Bıçakları çıkartıp silmek istemiyorum. Makinedeki gerekli olan yağı temizlemek doğru gelmedi.

ssp de flat burr oluyor. Ama o parayla. 7 bin tl gibi ekstrası var. standart kendi düz dişlisi takılı şu an.
Genel deneyiminiz nasıl ? Sage barista pro’nun built-in değirmeninden illaki iyidir ama bu değirmeni kullandığımızda espresso da bariz bir aroma farkı görüleceğini düşünüyor musunuz ?

Genel deneyiminiz nasıl ? Sage barista pro’nun built-in değirmeninden illaki iyidir ama bu değirmeni kullandığımızda espresso da bariz bir aroma farkı görüleceğini düşünüyor musunuz ?
Homojen öğütüyor, aralıklar güzel (klikli bir mekanizma ama aralık çok sayıda klik içeriyor). Fiyat iyi, retention düşük, ses fena değil. Etrafı kirletiyor şimdilik sadece bir de dozaj kabı ağır olsa da dandik.

Sizin durumda alınır bütçe bu kadarsa

Homojen öğütüyor, aralıklar güzel (klikli bir mekanizma ama aralık çok sayıda klik içeriyor). Fiyat iyi, retention düşük, ses fena değil. Etrafı kirletiyor şimdilik sadece bir de dozaj kabı ağır olsa da dandik.

Sizin durumda alınır bütçe bu kadarsa

Tavsiye edermisiniz bu ürünü veya ömürlük bir değirmen varmıdır fiyattan bağımsız.

Tavsiye edermisiniz bu ürünü veya ömürlük bir değirmen varmıdır fiyattan bağımsız.
ben idose t64 alırdım :) konu başlığı gereği ama şöyle 4000 dolarlık ürünler var, youtuberlar influencerlar hep bunları kullanıyor :)
Bütçe 60 civarı ise mazzer philos var espresso için, timemore 78s var. Yurtdışı imkanı varsa (uk ek vergi ödeyince anlamsız oluyor fiyatı) niche duo var (bu tercihim olabilirdi, niche zerom olmasa)

IMG_1149.pngIMG_1150.png

Son düzenleme:
Ben çok yeniyken, blade r3’le bile klikleri tam anlamıyla öğrenememişken bu değirmeni almış bulundum 😅 türk kahvesi, espresso ve pour over için kaç klikte kullanmalıyım, dikkat et dediğiniz incelikleri var mı elektrikli değirmenlerin?

Gelbura.com dan kahvekulubunet kupon kodunu girince daha çok fiyat yükseliyor alışveriş yapacağım ama yardimci olabilirmisniz

Gelbura.com dan kahvekulubunet kupon kodunu girince daha çok fiyat yükseliyor alışveriş yapacağım ama yardimci olabilirmisniz
Hayır o geçen haftaydı düzeltildi, harcadıkca kazanla ile birleştirmek için soruyorsanız whatsapp yazın kod verirler.

15/1 Harcadıkca kazan kuponu kullanmayacak kişiler forumda alacaklara yardımcı olabilir zaten 30 gün içinde siliniyor.

Yapmanız gereken whatsapp yazıp https://wa.me/908504204696 kahvekulubunet ile harcadıkca kazan kuponumu birleştirip yeni kupon kodu iletirmisiniz yazmanız.
Kullanacak kişi kendi hesabında kullanır.

1764412745360.png

Son düzenleme:
Hayır o geçen haftaydı düzeltildi, harcadıkca kazanla ile birleştirmek için soruyorsanız whatsapp yazın kod verirler.

15/1 Harcadıkca kazan kuponu kullanmayacak kişiler forumda alacaklara yardımcı olabilir zaten 30 gün içinde siliniyor.

Yapmanız gereken whatsapp yazıp https://wa.me/908504204696 kahvekulubunet ile harcadıkca kazan kuponumu birleştirip yeni kupon kodu iletirmisiniz yazmanız.
Kullanacak kişi kendi hesabında kullanır.

Ekli dosyayı görüntüle 41157
Bugün cumartesi olduğu için kapalılarmış ne yazık ki. Pazartesi günü de diğer kampanyalar bitmiş olacak.

Hocam özelden bana gelburada kullandığınız mail adresini yazarsanız Yiğit beye iletebilirim. Ben ve bir arkadaşa daha bu şekilde yardımcı oldu 1 saat kadar önce.

Geri