Merhaba, ptesi teslim edilecek muhtemelen suan yolda gorunuyor. tekrar tesekkurlerMerhaba, sipariş sonrasında değişiklik sağlanmış olması lazım. İstediğiniz renk ulaştımı ?
Bunda da alttaki hazneyi değiştirmek gerekir etrafa yağ felan sıçratır duvarları batırır şimdi bu.Merhabalar,İdose markasında farklı ürünler gelmeye devam edecek. Hem kahve gurubunda hem de küçük mutfak aletlerinde daha çok ürün çeşitliliğine ulaşma planlarımız mevcut
Yaklaşık bir aydır, neredeyse bütün modifikasyonlara baktım, birçoğunu denedim. Edindiğim bilgiler şöyle:Herkese selam. Şu an yolda olan bir adet stock burr v4 edindim. Daha öncesinden de df64 muhabbetlerini bildiğim için gerekli modifikasyonlarla alakalı geriye dönük bütün mesajları okudum. Bir çok yeni kullanıcıda olduğu gibi bende de hangi iyileştirmeli yapmalıyım sorusu var. Bu başlık altında yazanların çoğu ilk gelen ürünler için sanki, v4 için çok fazla bir bilgilendirme görmedim. Ayrıca youtube videoları da çok anlamlı değil çünkü ülkeden ülkeye değişiyor galiba kutu ve ürün içerikleri. Bilmiyorum mümkün mü ama bu başlığa bir anket iliştirilse bence çok yararlı olabilir. Atıyorum 20 farklı modifikasyon seçeneği belirlenip kullanıcıların yapıp memnun olduklarını işaretlemeleri istenebilir. Böylece hangi declumperdan daha çok fayda görüldü, hangi modifikasyonlar daha çok tercih edildi gibi bilgilere daha kolay ulaşılabilir bence. Ha bu istatistikler yine her şeyi anlatmayacaktır ama bir çok şeyi anlatacaktır diye düşünüyorum (sir alex ferguson)
Anket önerimi bir kenara bırakıp asıl konuya gelmek istiyorum. Bu ürünü alıp öyle çok fazla kurcalamayı sevmeyen bir kullanıcı için ön planda yapılmasını önerdiğiniz modifikasyonlar nelerdir? Benim şu ana kadar gördüğüm ve not ettiklerim şunlar : 3d declumper, portafiltre tutacağının pozisyonunu değiştirmek için zamazingo, 10 derece eğim için platform.
Yaklaşık bir aydır, neredeyse bütün modifikasyonlara baktım, birçoğunu denedim. Edindiğim bilgiler şöyle:
Portafiltre Tutma Aparatı: Gereksiz. Funnel ile birlikte tam oturuyor portafiltre.
Eğimli Dozaj Kabı Tutucu: Portafiltre direkt değirmene koyulacaksa gereksiz. Dozaj kabı kullanılacaksa çok iyi bir modifikasyon.
Yeni oluk: Satılan oluk sadece oluğun yanında gelen kendi declumper'ı ile uyumlu. Değiştirirseniz daha dik bir oluk elde ediyorsunuz, ama farklı bir declumper kullanmak isterseniz uyumsuzluklar çıkabiliyor.
Platform: Gerek hissetmedim. Bilmiyorum.
Declumper: Piyasada satılan declumperların hepsi stok olandan daha iyi performans veriyor. @Muratsoykan ın sattığı gayet randımanlı. Pahalıya gitmeye gerek yok zannımca.
Popcorn Önleyici: Kullanıyorum, ama değirmeni üstü açıkken pek kullanmadığım için, neden bu modifikasyonu yaptığımı bilmiyorum.
Çelik Dozaj Kabı: Hem estetik açıdan daha güzel bence, hem de statiği azaltmak için daha kullanışlı. Alınabilir.
Şimdilik tecrübem bu kadar.
Bir tek oluğu etsy'den aldım. O da bir ayda geldi, aşırı pahalı bir şekilde. İlk anki gazla almış bulundum. Bugün olsa almam. Yurtiçinde biri şu oluğu bassa denenebilir ama.Bu ürünleri hep etsy'den mi aldınız hocam? 3d yazıcıya ulaşma olanağım var ama thingsverse'de çok fazla şablon yok olanlarda da yorum yok.
DF64 V4 alacağım,indirim kodu var mı acaba?Kodlar geçerli eğer kullanmadıysanız bilginiz olsun.
DF64 için kod nedir,kaçırmışım galiba.Alım yapacağım...tşklrkullandim, affetmem
Atahankaygusuz kodu çalışıyorDF64 V4 alacağım,indirim kodu var mı acaba?
Teşekkürler...Atahankaygusuz kodu çalışıyor
Teşekkürler...kahvelerkülübünet
Espresso - Filtre birlikte kullanımlarda sorun Filtreden, Espresso ya geçişte değil de tam tersinde kaynaklanıyor. Espresso dan Filtreye geçildiğinde, 15 gr kahve koyup 15.4 gr çıktı almanız çok olası, en azından ben geçiş denemelerinde bunu yaşadım. O nedenle espresso da pek kullanmıyorum maalesef.Bir süredir DF64'u declumper olmadan kullanıyorum (SSP MP Burr ile). Filtre öğütümünde, RDT yapılırsa, pompayı hiç kullanmadan düzenli olarak 0 retention oluyor. İdeal bir filtre değirmenine dönüştü diyebilirim.
RDT yapılmazsa, çekirdeğe göre belki 0.1-0.2g statikten burr haznesinin duvarlarında kaldığını zannettim toz kalabiliyor, eğer pompa kullanılmazsa.
Espresso öğütümünde isi durum farklı. Nadiren espresso denedim ama, pompa kullanılmadan, RDT ile bile 0.5-1g'a kadar retention olabiliyor. Statikten kaynaklanıyor zannediyorum. Pompa ile 0 retention'a iniyor ama bu geri kalan kahveler oldukça ince öğütüm çıkıyor.
Espresso - Filtre birlikte kullanımlarda sorun Filtreden, Espresso ya geçişte değil de tam tersinde kaynaklanıyor. Espresso dan Filtreye geçildiğinde, 15 gr kahve koyup 15.4 gr çıktı almanız çok olası, en azından ben geçiş denemelerinde bunu yaşadım. O nedenle espresso da pek kullanmıyorum maalesef.