enkoppkaffe
Barista
layv sitriminHoon dayıyı seviyorum. Her akşam canlı yayında kahve demler, uzun uzun inceleme yapar. Kahveden yudum alıp meen meen der.
layv sitriminHoon dayıyı seviyorum. Her akşam canlı yayında kahve demler, uzun uzun inceleme yapar. Kahveden yudum alıp meen meen der.
High yield derken de zorlanıyor. Geçen taklidini yaparken ağzımın suyu aktı.layv sitrimin![]()
Ben de aynı sorunu yazmaya gelmiştim. Hep kenarlar olacak şekilde genellikle de hep aynı noktalardan channelling gözlüyorum. Kahve tadını da tam olarak bu yüzden yakalayamadığımı düşünüyorum. Ekşi tatlardan bir türlü kurtulamadık. Bu sorun shower screen kaynaklı sanıyorum. Puck screen söyledim gelmesini bekliyorum. Çözmezse bir de shower screen bakacağım.
Benim de böyle oluyor ama tat olarak sorun yok.Bence kahveyi ve diger parametreleri gözden geçirin.Boyle oldugu halde kanallanma yasamadan duzgun akış alabiliyorum.Ben de aynı sorunu yazmaya gelmiştim. Hep kenarlar olacak şekilde genellikle de hep aynı noktalardan channelling gözlüyorum. Kahve tadını da tam olarak bu yüzden yakalayamadığımı düşünüyorum. Ekşi tatlardan bir türlü kurtulamadık. Bu sorun shower screen kaynaklı sanıyorum. Puck screen söyledim gelmesini bekliyorum. Çözmezse bir de shower screen bakacağım.
3 4 çeşit çekirdekle, çok fazla öğütüm inceliği ve miktarıyla denemeler yaptım. Ben çözemedim.Benim de böyle oluyor ama tat olarak sorun yok.Bence kahveyi ve diger parametreleri gözden geçirin.Boyle oldugu halde kanallanma yasamadan duzgun akış alabiliyorum.
Video yükleyebilir misiniz?Bende ekşilik yokta hocam tat tam dengeli değil yoksa çok güzel çıktılarda aldım.
idose shower screen akış
Bu cihazda preinfiusion diye bişey yok. Var olan ayar blooming benzer bir işlem. Preinfiusion düşük basinc, 2 bar civari, ve belli bir zaman kahveyı on demleme yapmak. Haliyle Adora ve onun benzer cihazlarda belli süre puck normal basinc ile ön demleme yapmak ve bir arayıle tekrar demlemeye geçip işlem tamamlamak. Mİİ Apex veya Turin Legato firmware olarak bir güncelleme var doğru. Ama o da yine biçim ayarı değiştirlmemiş. Zira sadece zamanlayici bir ayar eklenmiş ve su basinc ile alakalı hiç bir işlem devreye girmemiş.@Globally yiğit bey acaba idose adora için preinfusion ayarlama güncellemesi gelecekmi şu an avrupa piyasasında olan micoffee apexte pre infusion ayarlanabiliyor baya önemli bir özellik bence birde basınç göstergesi hususunda son durum nedir. aynı şekilde eco mode da gelmiş ürüne.