• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar bende idose adora ile aranıza katıldım. bir konu ile ilgili bilgi almak istiyorum. su akış vanasından hız ayarı yaptığımız da sabit 9 bar basınç değişir mi acaba ?

İdose da sizinde puck böylemi bende her zaman yanlarda kanallama oluyor anladığım kadarıyla bunun sebebi suyun geldiği yerdeki metalde tek çıkış var ve daima yanlardan su daha hızlı akıyor buda kanallanmaya sebep oluyor.

İdose da sizinde puck böylemi bende her zaman yanlarda kanallama oluyor anladığım kadarıyla bunun sebebi suyun geldiği yerdeki metalde tek çıkış var ve daima yanlardan su daha hızlı akıyor buda kanallanmaya sebep oluyor.
Bende böyle çıkmıyor. 17gr kahve kullanıyorum. Belki miktarın etkisi vardır.

17,18 gr arasında hocam benim miktarda puck hazırlığıda tam teşekküllü neden böyle olduğunu anlayamadım.

17,18 gr arasında hocam benim miktarda puck hazırlığıda tam teşekküllü neden böyle olduğunu anlayamadım.
Sende 24 mm neouza sepeti var. Cemil abinin kullandığı 25 mm stock sepet ise fark oradan gelebilir. Yada kahveyi değiştir.

Ekleme: Bende de böyle oluyor. Tadını beğeniyorsan dert etme bence.

Portafiltre neuozo sepet ise e&b lab nanotech hocam su dağıtma plakasıyla alakalı gibi tek çıkış var duş başlığındakı vidayı sökünce görünüyor zatende bu sorun rancilio silviadada var.

İnceleyendeki ürün hatalı hocam bendeki düzgün akiş veriyor. İzlemiştim onu ben

İnceleyendeki ürün hatalı hocam bendeki düzgün akiş veriyor. İzlemiştim onu ben
O zaman başlikta sorun olmamalı. Puck prep ve dozlama üzerenide işleyin bence. Puck screen veya kağıt filtre kullanması da yardımcı olabilir. Ve en son herşeya rağmen son söz fincandaki kahve tadida. Eğer kahve tadını beyeniyorsaniz geresi teferruat.

4 dk ya Canlı inceleme geliyor

Geri