• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İllaki öyledir. Git gel kargo masrafı ve harcanan zaman düşünüldüğünde...
Muhtemelen yeni gelen makineler zaten güncel sürümdür.

Cihazı satın alanlara pf yi değiştirmelerini tavsiye ederim özellikle tabansız pf satın alarak hem tekniğinizi geliştirebilir hemde pf yavaş ısınma probleminin önüne geçmiş olursunuz.

Yeni kart takılan ürünlerde cihazı fişe taktığınızda otomatik çalışıyor mu yoksa on/off düğmesine basmak gerekiyor mu?

Cihazı satın alanlara pf yi değiştirmelerini tavsiye ederim özellikle tabansız pf satın alarak hem tekniğinizi geliştirebilir hemde pf yavaş ısınma probleminin önüne geçmiş olursunuz.

Yeni kart takılan ürünlerde cihazı fişe taktığınızda otomatik çalışıyor mu yoksa on/off düğmesine basmak gerekiyor mu?
Cihazı fişe taktığınızda çalışmıyor, on/off düğmesine basmak zorundasınız.

Pf olarak fiyat performans ne önerirsin hocam

Ben kendi portafiltresinden memnunum. Ama naked bir portafilitre alayım derseniz, amazonda neuoza var uygun fiyatli, bazı arkadaşlar ondan almış ve memnun. Bu arada Lelit in portafilitresinin de uyumlu olduğu satıcı tarafından söyleniyor ki ondan daha çok memnun olursunuz.

NEOUZA Espresso Kahve Makinesi için 58 mm Altsız Portafiltre Breville Gemilai LA Mazocco Nuova Simonelli WPM 304 Paslanmaz Çelik İki Kulak Filtre Sepeti ile Uyumlu (58 mm E61 Evrensel) https://amzn.eu/d/4GiqP5T
E61 olan bu model uygun.Ben kullanıyorum memnunum.Ama sepeti cok dandik.Kendi sepetini kullanin

arkadaşlar süt köpürtme sorunu tamamen çözüldü mü? yani bir lelit gibi ya da başka markalar gibi iyi süt köpürtüyor mu?

Ben memnunum hocam daha önce başka bir cihaz denemedim. Bir arkadaşın lelit gracei vardı o cevap verebilir.

İdose juro alıp almamak arasında kaldım. Bir fikri yada kullanan var mı? Delonghi, gaggia vb. Makinelere göre çok daha iyi espresso verir mi?

Kendi fiyat aralığında rakipsiz bir cihaz, 58 mm portafiltresi, manometresi, ve malzeme kalitesi, italyan pompasiyla.
Hatta manometre yüzünden insan onu mu alsam bile diyor.

Bir kullanıcı olarak, adorada olan akış valfinin shotlara etkisi ve çift kazanın rahatlığını düşününce özel bir indirim ile Adora alırdım. Adoranin pid si ve ön demleme özelliği de cabası. Özel bir indirim ile az daha fark verip adoranalın bütçeniz müsait ise.

Ama sınırlı bir bütçeniz varsa da başka markaya bakmadan juno alın.

Kendi fiyat aralığında rakipsiz bir cihaz, 58 mm portafiltresi, manometresi, ve malzeme kalitesi, italyan pompasiyla.
Hatta manometre yüzünden insan onu mu alsam bile diyor.

Bir kullanıcı olarak, adorada olan akış valfinin shotlara etkisi ve çift kazanın rahatlığını düşününce özel bir indirim ile Adora alırdım. Adoranin pid si ve ön demleme özelliği de cabası. Özel bir indirim ile az daha fark verip adoranalın bütçeniz müsait ise.

Ama sınırlı bir bütçeniz varsa da başka markaya bakmadan juno alın.
Evet benim aklımda adora da kaldı. Şu anda Delonghi ec680 kullanıyorum değişik metotlarla aldığım çıktı kalitesini artırdım. Juro alıp yakın bir sonuçla karşılaşırsam üzülürüm açıkçası. Adora daha kesin çözüm gibi ama biraz bütçeyi zorluyor. Pratiklik olarak aldığım elektirikli Delonghi kg521 öğütücümü satışa çıkardım eğer satabilirsem adora için bi indirim olursa zorlamayı düşünüyorum.

Asıl makinem lelit Grace ve yazlığa da idose adora aldım.
İdose adoranın lelitten daha güzel shotlar aldığını söyleyebilirim.

Lezzet konusunda hiçbir endişeniz olmasın.
lelit ile kıyasladığınızda süt köpürtme performansı nasıl peki. daha önce kötüydü ama düzelmiş. son hali ile kıyaslama yaparsanız. hangisi daha iyi

Evet süt köpürtme performansı belirgin bir biçimde arttırıldı.
Aslında ikisinin de çalışma prensibi birbirinden biraz farklı.
Tek kazanlı lelit de kazanın ısısını belli bir dereceye getirdikten sonra kazan basıncı ile köpürtüyor ve pompa devreye girmiyor. Burası Hoş:)))

Adora'da ise termoblok ısıtıcıdan geçirirken anladığım kadarıyla bu ısıyı yakalıyor ve pompa yardımıyla püskürtüyor.

Ama performanslarına gelirsek.
Gerçekten sonuçlar arasında kıyas yapmak zor.

Buhar çubuğunu ilk çalıştırdığınızda sanki lelit daha güçlüymüş gibi durmasına rağmen işlem sonunda Adora ile birbirine yakın bir sonuç ortaya çıkıyor sanki adora'nın krema lezzeti daha iyi gibi bile diyebilirim.

Açıkçası neden olduğunu düşünüyorum acaba adora'nın buhar cubugunun delik çapından mi kaynaklanıyor bu bilmiyorum.

Sonuç olarak lelit daha güçlüymüş gibi gözükmesine rağmen krema çıktıları aynı.

Merhabalar, Bir bilgilendirme yapalım

Tüm bekleyen güncellemeler yapıldı ürünler sahiplerine gönderildi.

Ayrıca mevcut ürün v2 olarak ürün adı ve ürünler güncellendi

Festival ve diğer yoğun haftadan dolayı biraz fazla gün geçirmiş olabiliriz. Tüm bekleyenlere teşekkür ederiz 🙏

Geri