Aldım bakalım umarım güzel olurİllaki öyledir. Git gel kargo masrafı ve harcanan zaman düşünüldüğünde...
Muhtemelen yeni gelen makineler zaten güncel sürümdür.
Cihazı fişe taktığınızda çalışmıyor, on/off düğmesine basmak zorundasınız.Cihazı satın alanlara pf yi değiştirmelerini tavsiye ederim özellikle tabansız pf satın alarak hem tekniğinizi geliştirebilir hemde pf yavaş ısınma probleminin önüne geçmiş olursunuz.
Yeni kart takılan ürünlerde cihazı fişe taktığınızda otomatik çalışıyor mu yoksa on/off düğmesine basmak gerekiyor mu?
Pf olarak fiyat performans ne önerirsin hocamCihazı satın alanlara pf yi değiştirmelerini tavsiye ederim özellikle tabansız pf satın alarak hem tekniğinizi geliştirebilir hemde pf yavaş ısınma probleminin önüne geçmiş olursunuz.
Yeni kart takılan ürünlerde cihazı fişe taktığınızda otomatik çalışıyor mu yoksa on/off düğmesine basmak gerekiyor mu?
benim merak ettiğim noktalardan biride bu. Espresso lezzeti ise diğer konu .arkadaşlar süt köpürtme sorunu tamamen çözüldü mü? yani bir lelit gibi ya da başka markalar gibi iyi süt köpürtüyor mu?
Asıl makinem lelit Grace ve yazlığa da idose adora aldım.benim merak ettiğim noktalardan biride bu. Espresso lezzeti ise diğer konu .
illa mara x mi alacağız anlamadım ki![]()
Evet benim aklımda adora da kaldı. Şu anda Delonghi ec680 kullanıyorum değişik metotlarla aldığım çıktı kalitesini artırdım. Juro alıp yakın bir sonuçla karşılaşırsam üzülürüm açıkçası. Adora daha kesin çözüm gibi ama biraz bütçeyi zorluyor. Pratiklik olarak aldığım elektirikli Delonghi kg521 öğütücümü satışa çıkardım eğer satabilirsem adora için bi indirim olursa zorlamayı düşünüyorum.Kendi fiyat aralığında rakipsiz bir cihaz, 58 mm portafiltresi, manometresi, ve malzeme kalitesi, italyan pompasiyla.
Hatta manometre yüzünden insan onu mu alsam bile diyor.
Bir kullanıcı olarak, adorada olan akış valfinin shotlara etkisi ve çift kazanın rahatlığını düşününce özel bir indirim ile Adora alırdım. Adoranin pid si ve ön demleme özelliği de cabası. Özel bir indirim ile az daha fark verip adoranalın bütçeniz müsait ise.
Ama sınırlı bir bütçeniz varsa da başka markaya bakmadan juno alın.
lelit ile kıyasladığınızda süt köpürtme performansı nasıl peki. daha önce kötüydü ama düzelmiş. son hali ile kıyaslama yaparsanız. hangisi daha iyiAsıl makinem lelit Grace ve yazlığa da idose adora aldım.
İdose adoranın lelitten daha güzel shotlar aldığını söyleyebilirim.
Lezzet konusunda hiçbir endişeniz olmasın.