Hocam bariz iyi gibi hemen vortex oluşuyor%1 süt değil) vay vicdansızlar.
%3 den aşağı olmamalı normal süt olmalı.
Buhar gücü bariz iyileşme var mı?
Boşa üfllerken bilebelli olur, gücü hissettirir
EyvallahNeuzo ben kullanıyorum hocam e61 olanı alın gayet güzel uyuyor makinaya.
portafilitre ısınma süresinde değişiklik oldu mu?Neuzo ben kullanıyorum hocam e61 olanı alın gayet güzel uyuyor makinaya.
Bu resime bakarak manometre eklemek istersek T bağlantısını nereye eklemek gerekir, söylenebilir mi?Bir düzeltme yapalım. Kataloglar henüz düzenleme aşamasında.
Dual boiler;
Demleme boyunca sabit bir kahve sıcaklığı sağlayan 550 ml paslanmaz çelik çift kazan sistemine sahiptir.
2. Kazan Termo blok ile donatılmıştır , sütlü kahveler için daha kuru ve daha zengin dokulu köpük üreterek verimli bir şekilde buhar üretir. Yüksek güçlü anlık kazan, hızlı ısıtma sağlar.
Aynı anda değil, espresso shot bittiğinde hemen buhar kolunu kullanabilirsiniz 2. Kazana geçer
3 yollu selenodi valf İtalyan OLAB kullanıldı Lelit Bianca ile birebir aynı valftir
Ekli dosyayı görüntüle 27647
Ekli dosyayı görüntüle 27648
demleme boilerinın tepesine giren borunun oraya eklenebilir.Bu resime bakarak manometre eklemek istersek T bağlantısını nereye eklemek gerekir, söylenebilir mi?
tamper 58.5 almanızı öneririm ama sepetiniz aşağıya doğru daralıyorsa düşük gramaj kahvelerde problem yaşayabilirsiniz. İleride precision sepet(kesinlikle öneririm) alma niyetiniz varsa 58.5
Bu boru değil mi?demleme boilerinın tepesine giren borunun oraya eklenebilir.
tamper 58.5 almanızı öneririm ama sepetiniz aşağıya doğru daralıyorsa düşük gramaj kahvelerde problem yaşayabilirsiniz. İleride precision sepet(kesinlikle öneririm) alma niyetiniz varsa 58.5