• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncelleme sonrası buhar gücü biraz daha artmış. İlk espresso deneyimim olduğu için dediklerim pek birley ifade etmeyebilir ama %1 yağlı süt vardı. Eskisine göre daha iyi sonuç aldım

%1 süt değil:)) vay vicdansızlar.
%3 den aşağı olmamalı normal süt olmalı.

Buhar gücü bariz iyileşme var mı?

Boşa üfllerken bilebelli olur, gücü hissettirir

Ürünün kutusundan çıkan tamper ürüne hiç yakışmamış, bir kere 58.5 değil ve portafiltreyi kapsamıyor. Yanda boşluklar oluşuyor. Bence kötü olacağına hiç olmaması daha iyi. İçinden çıkmayacağını bilsem daha önce başka tamper siparişi verirdim. Onun yerine maliyeti az puck screen koyulsa daha iyi :)

Adora için Neuza hariç bottomless portafiltre önerisi olan var mı?

Evet Brewillerin Sagelerin en pahalı modellerinde bile ancak verdikleri bu tamper idose ye yakışmamış:) beklentiyi bu kadar yükseltecek güzellikte olmasaymış.

Ben de bir tamper bir puck screen bir karıştırıcı almayı kafaya koydum ama 58mm mi 58.5mm mi karar verememistim
İyi oldu söylediğiniz.
58.5 eminiz değil mi?

Bu arada portafiltre olarak lelit uyuyor denmişti Yiğit Bey tanıtım videosunda.

Bence portafiltre biraz geç ısınıyor başka sorunu yok
Onu da extra flush ile çözeriz. Makine çok hızlı ısınıyor o da ayrı.

Neuoza ya portafiltre olarak guvenemedim.

Son düzenleme:
Neuzo ben kullanıyorum hocam e61 olanı alın gayet güzel uyuyor makinaya.

Bir düzeltme yapalım. Kataloglar henüz düzenleme aşamasında.

Dual boiler;
Demleme boyunca sabit bir kahve sıcaklığı sağlayan 550 ml paslanmaz çelik çift kazan sistemine sahiptir.

2. Kazan Termo blok ile donatılmıştır , sütlü kahveler için daha kuru ve daha zengin dokulu köpük üreterek verimli bir şekilde buhar üretir. Yüksek güçlü anlık kazan, hızlı ısıtma sağlar.

Aynı anda değil, espresso shot bittiğinde hemen buhar kolunu kullanabilirsiniz 2. Kazana geçer

3 yollu selenodi valf İtalyan OLAB kullanıldı Lelit Bianca ile birebir aynı valftir :)

Ekli dosyayı görüntüle 27647
Ekli dosyayı görüntüle 27648
Bu resime bakarak manometre eklemek istersek T bağlantısını nereye eklemek gerekir, söylenebilir mi?

@NoDRaC suat hocam önceki yorumlarda belirtmişti ısınma konusunda baya fark oluyor yanında geleb portafiltrenin metali daha kalın olduğu için daha geç ısınıyor.

demleme boilerinın tepesine giren borunun oraya eklenebilir.

tamper 58.5 almanızı öneririm ama sepetiniz aşağıya doğru daralıyorsa düşük gramaj kahvelerde problem yaşayabilirsiniz. İleride precision sepet(kesinlikle öneririm) alma niyetiniz varsa 58.5
Bu boru değil mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-09-15-18-57-13-353-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-15-18-57-13-353-edit_com.android.chrome.jpg
    179.3 KB · Görüntüleme: 56
Bende merak ettim hocam yaparsanız detaylı yorumda belirtirseniz bizde yaparız 😂

Valla cihazı almam lazım önce, inşallah festivalde standa koymuşlardır orda incelerim diye düşünüyordum, bende halihazırda manometre taktığım bir delonghi ecp 35.31 var, çok basit bir işlem olduğu için alırsam eğer firmadan güncelleme beklemeden kendim yaparım büyük ihtimal. Yaparsam mutlaka video falan çekerim.

Benden başka cihazını buhar güncellemesi yaptıran var mı, deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?

Geri