• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
manometre için takipteyiz yiğit bey . birde üzerine decent gibi bi modlama yapılsa ve tablet eklense yemede yanında yat :D.

Hala bm
Merhabalar, Bir bilgilendirme yapalım

Tüm bekleyen güncellemeler yapıldı ürünler sahiplerine gönderildi.

Ayrıca mevcut ürün v2 olarak ürün adı ve ürünler güncellendi

Festival ve diğer yoğun haftadan dolayı biraz fazla gün geçirmiş olabiliriz. Tüm bekleyenlere teşekkür ederiz 🙏
Teşekkür ederiz ama hala yerine gelmesini beklediğimiz bir sözünüz var:)

EyRbVwaqk9.jpeg

makineyle birlikte ilk Espresso deneyimim. Bugünkü denememden sonuç

EyRbVwaqk9.jpeg

makineyle birlikte ilk Espresso deneyimim. Bugünkü denememden sonuç
fotoğrafta espresso yok :D

Şaka bir yana süt köpürtme performansının iyileştiği çok söylendi ama somut bir sonuç ilk defa sizde gördüm.

Teknik olarak incelemelerde gelmiyor bir türlü . Ne bileyim bir manometre testi , bir sıcaklık stabilite testi, yada sütü kaç saniyede hazır ediyor bu makine ? Mesela 40 sn de mikrofoam elde edilir mi yoksa 70 sn de anca mı ? Opv ile oynayabiliyor muyuz? vs vs İnsanların satın alma kararını bunlar belirler ey distrübütor ey reseller

fotoğrafta espresso yok :D

Şaka bir yana süt köpürtme performansının iyileştiği çok söylendi ama somut bir sonuç ilk defa sizde gördüm.

Teknik olarak incelemelerde gelmiyor bir türlü . Ne bileyim bir manometre testi , bir sıcaklık stabilite testi, yada sütü kaç saniyede hazır ediyor bu makine ? Mesela 40 sn de mikrofoam elde edilir mi yoksa 70 sn de anca mı ? Opv ile oynayabiliyor muyuz? vs vs İnsanların satın alma kararını bunlar belirler ey distrübütor ey reseller
Güzel tespit hocam 😀. Şimdi 2-3 yıldır filtre ile aşinayım ama bu cihazla espressoya giriş yaptım. Yani 1-2 aylık serüven daha. Bu kahveyi yağtığmda 500 ml pitcher ile yarısına yakın süt ile yaptım. Tabi tekniğimde muhtemelen iyi değil ama yaklaşık 45-50 sn sürdü sütü köpürtmem. Opv ile oynayabiliyoruz nen de kıstım bi tur.

Güzel tespit hocam 😀. Şimdi 2-3 yıldır filtre ile aşinayım ama bu cihazla espressoya giriş yaptım. Yani 1-2 aylık serüven daha. Bu kahveyi yağtığmda 500 ml pitcher ile yarısına yakın süt ile yaptım. Tabi tekniğimde muhtemelen iyi değil ama yaklaşık 45-50 sn sürdü sütü köpürtmem. Opv ile oynayabiliyoruz nen de kıstım bi tur.
makineniz hayırlı olsun sayın hocam,

Pitcher küçültürseniz daha iyi vorteks oluşturabilirsiniz. Buhar gücü açısından çift kazanlı olmayan tüm makinelerde 500ml dense daha küçük pitcher daha iyi sonuç veriyor diyorlar ecnebi forumlarda

Testler var hocam ilk sayfalarda firmanın sıcaklık ve basınc testi var opv ayarlamas yok 9 bar sabit akış vidası var sadece

Makinam güncellemeye gitii geldi 1 hafta ayrı kaldım özlemişim espresso içmeyi buhar gücü olmasi gerektiği gibi gayet güzel ancak süt kopurtme işini ben beceremedim pitcher almam lazım sanırım evdeki çelik cezveyle olmuyor. espresso nun lezzetinden çok memnunum özellikle buzlu sade sodalı yapıyorum harika oluyor

Düzelttiler onu başta yapılan bir hataydı fırma acıklamasını yaptı gene hocam ilk sayfalarda.

350ml Pitcher'da yaklaşık 200 gram sütü köpürtmeye calıstım bir türlü olmadı 70 sn.lerr kadar çıktım hiçbir gelişme olmadı. Anlayamadım.

Süt tarafında bazı problemler olabilir mi?
Yağsız olmak taze olmamak ya da soğuk olmamak gibi...
Eğer sizin makineye özel bir sorun yoksa kesinlikle güncellenmiş makine ilk versiyondan çok daha güçlü ve stabil çalışıyor...

Bu makinenin ilk versiyonunda 70'li saniyelere çıkılıyordu ama güncellendikten sonra 40'lı saniyelerde sonuç alınıyor

Torkunun %3 yağlı dolaptan çıkarttığım sütünü kullanıyorum.ilk defa espresso makinesi kullanıyorum bende hata varsa nasıl farklı test edebilirim bilemedim.
En son güncellenmiş versiyonun geldiği yazılmıştı @Globally tarafından. Bunu kontrol edebileceğim bir alan var mıdır @Globally ya da video mu çekeyim ?

Makineyi fişe taktiginizda ekran kapalı kalıyorsa.

Çalışan makineyi kapatınca ekranda off yazısı kayboluyorsa. Yeni versiyondur.

bence hem memnun olanlardan hemde olmayanlardan videolar alırsak bizlerde değerlendirme yapabiliriz

15 yıldır evimde bu tarz kahveler yapan ve birçok segmentte makine kullanmış biri olarak. Normal çalışan bir adoranın kendi fiyat skalasinda ve yakın üst skalada en iyi olduğunu söyleyebilirim.

Bu kadar uyguna bu kadar özellikli yarı ticari bir makine getirince haliyle insanlar onun fiyatını unutup faklı liglerin beklentileri içine girebiliyor🙂

15 yıldır evimde bu tarz kahveler yapan ve birçok segmentte makine kullanmış biri olarak. Normal çalışan bir adoranın kendi fiyat skalasinda ve yakın üst skalada en iyi olduğunu söyleyebilirim.
Hocam merak edilen fiyat performans olayı değil ki. Merak edilen sütü üst seviye makinalar gibi köpürtebiliyor mu?

Bu konuda birçok paylaşım yapıldı ve genel bir memnuniyet hali hakimdir.
Ortalama 40 sn de istenilen seviyeye sütü getirmektedir.

Güncelleme öncesi bu süre 70-80 di.

Geri