• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Globally yiğit bey bügünde baya bu akışla deneme yaptım ilk başta 1,5 tur cevirirken 15 gr az veya cok akış olurlen cıhazı kapatıp acında hangi ayarda biraktiğim farketmeksizin 65 gr akiş veriyor stabilite sorunu var gibi sizde bu konuda test yaptınızmı acaba.

@Globally Güncelleme tavsiyesi:
Süre sayacı akış bittiğinde hemen kapanmasın, bitiş süresi 3-5 sn ekranda kalırsa daha iyi olur. Bugün gramı takip ederken süreyi kaçırdım :D

Dengesiz geldi bana hocam mesela vanayı hep 1,5 tur cevirince benzer sonuc alınmıyor aynı zamanda cıhaz kapanıp acınca oran değişiyor 5,10 gr arası. Ben şu an 10 saniye 60gr oranında bıraktım arada 2 ila 5 gr az veriyor.

Dengesiz geldi bana hocam mesela vanayı hep 1,5 tur cevirince benzer sonuc alınmıyor aynı zamanda cıhaz kapanıp acınca oran değişiyor 5,10 gr arası. Ben şu an 10 saniye 60gr dolaylarında bıraktım arada 2,5 gr az veriyor.
Tamamen ısınmış cihazda 55 civarı, yeni açılmış cihazda 60civarı alıyorum. Yolun başında vana ile oynamama kararı aldım. Biraz daha vakit geçireyim denemeler yaparım inşallah.

Günlerdir aksesuar paketini bekliyorum.Makineyi alırken sonradan gönderecegiz dendigi icin ayrica wdt almadim.Aşiri derecede kanallanma yaşıyorum.Yollanacak diye de almadım.Şu paketi artık yollasanız yigit bey? 2 kere hatirlattim bu süreçte ama hala ses yok. @Globally
Ben de bekliyorum ayrıyetten buhar gücü ile güncelleme gelecek diye. Henüz bir ses yok.

buhar gücü düzeltilecek dendi biz iade işini düşünmedik ama aradan 2 ay geçti hala çözüm yok
Hocam ben firmaya geçen hafta sormuştum. Şimdi bir elektronik devre güncellemesi için üretici firmadan kart temin edilmiş. Onun denemeleri yapılıyormuş. 15 gün içinde açıklayacağız dediler.

@Globally Yiğit bey bunların yerine manuel Flair 58 getircektiniz hiç kart mart derdiniz olmayacaktı 🤓

Süt tecrübem hiç yok. Makineyle beraber süt potu da gelmediği için acemice bile çalışamadım. Dolayısıyla buhar gücüyle hiç mi süt olmuyor sorusuna cevap veremiyorum. Bu yüzden şöyle boş bir buhar videosu koymakla yetineyim:
İlk açılıştaki buhar gücü. İkinciye açınca buhar daha da güçleniyor. Ama yeterli mi değil mi latteciler bilir.

Kargolama işlemi ne zaman başlar yiğit bey :D birde istek üzere parasıyla manometre takabilirmiyiz. İms shower screende merak konusu o konuda son durum ne uygun conta bulanabildimi teşekkür ederim şimdiden

Geri