• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Makinanın yanında gelrn sepet çok kötü @NoDRaC suat hocam normcore tamper aldım 58.55mm sepet aşağıa taraflara doğru daraldığı için tam tamp yapamiyoeum buda kenarların açık kalmasına ve kanallanmaya neden oluyor neuzo 58mm bottomlessda gözlediğim üzere,Ancak kendi tampıyla yapınca bu sorun ortadan kalksada oda sepete kıyasla küçük kaldığı için yanlarda çok birikinti bırakıyor. Mecburen ya ims competition yada ims baristapro alacağim gibi gözüküyor.
Attığım görsellere iyi bakılırsa bazı delikler var kanallanmadan, yanlarıda çok yanık

Ekli dosyalar

• IMG_3462.jpeg
    IMG_3462.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_3463.jpeg
    IMG_3463.jpeg
    70.7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3464.jpeg
    IMG_3464.jpeg
    104.8 KB · Görüntüleme: 58
Birde sepete 16,5 grmda koysam 18 de koysam sepette demlemeden sonra puck izi cıkıyor

Son düzenleme:
sepet aşağıa taraflara doğru daraldığı için tam tamp yapamiyoeum buda kenarların açık kalmasına ve kanallanmaya neden oluyor
Dozu artırırsanız kek(puck) yüksekliği artacaktır. Tamp daha rahat olur

Kaşığı çok sıkmamanızı tavsiye ederim ve puck screen kullanın.

Buhar gücü hakikaten çok çok zayıf böyle bir makine için, vortex oluşmuyor neredeyse hiç
Kesinlikle çok kötü bol bol su geliyor buhar yok buhar vanasını aç kapa aç kapa yapınca anca az bir miktar buhar geliyor 100 ml sütü bile çeviremiyor buhar yerine su verdiğinden süt krema yerine sulu süt oluyor tamamen hayal kırıklığı gelburaya sorunu bildirdim henüz Bi gelişme olmadı herkes aynı problemden bahsediyor çözüm bulunmalı

Makineyi ben de aldım ancak tatilde olduğumdan henüz kullanım imkanı bulamadım. Gel gör ki yorumlar ürküttü beni açıkçası. Buhar gücü yeterli değilse ürünün tek kazanlı cihazlardan çok da farkı kalmıyor açıkçası benim için.

1-2 gün daha konuyla alakalı gelişme olmazsa cayma hakkımı kullanıp iade edeceğim sanırım.

Merhabalar ben de bu kervana çok amatör bir şekilde katıldım. Puck screen almak istiyorum, 58.5mmlikler çıkıyor karşıma ama bu makinedeki pf 58mm, kafam karıştı 🤔

Valla @NoDRaC hocam sepete kıl oldum ims competition siparişi verdim amazondan 😂 bu arada kireç ve shower screen temizliğini nasıl yapacağız.

Bu buhar durumu basit bir çözüme kavuşacak gibi değil sanki. Düşünüyorum nasıl bir iyileştirme yapılabilir diye ama pansuman cinsinden birşey olacaksa ben de iade edebilirim.

Merhabalar, buhar gücünü yetersiz bulanlar için Güncellenmiş bir elektronik kart üzerine çalışıyoruz denemeler yapacağız. Sıcaklığı ve buhar gücü yukarı noktaya çıkarılacak . Gelişmelerden haberdar edeceğiz.

@Globally manometre eklentiside arzu edenler için sunulurmu acaba, Sunulursa çok iyi olur

Buhar gücü ile ilgili gelbura.com dan aldığım yanıt:

Güncellenmiş bir kart geliştriyoruz bu ay içinde deneyeceğiz , bu bilgiyi aldım sizi bilgilendirecekler ,

@Globally Yİğit bey cihazın akış ayarı vidayı en sona cevirmeme rağmen 10 saniyede 57mli gecmiyor,en düşük ayarda 23 ml sonra 30 ve 43 olarak gidiyor fakay bi ara en sona cevirmeme rağmen 63 olmuştu baya su harcadım deneme yaparak vida sanki akış olarak çok aralık vermiyor görüşünüz ne bu konuda.sanki akış olarak her cihaz farklı değer veriyor gibi mesela burada 10 saniyede 75 ml akış alan var.

Geri