• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hurdalık

Selamlar konu tekrar canlanınca aklıma geldi. Yanlışlıkla dağıtıp asla toplayamadığım fakat herhangi bir parçası eksik olmayan Peugeot Kronos değirmenim var. Toplayıp kullanmak konusunda kendine güvenen bir arkadaşa direkt olarak verebilirim 👉👈
Merhaba bu değirmeni kullanıyorum. İzmirde olsaydınız toplardım ama uğraşırım derseniz müsait bir zamanda fotoğrafla yada video ile anlatabilirim.

Merhaba bu değirmeni kullanıyorum. İzmirde olsaydınız toplardım ama uğraşırım derseniz müsait bir zamanda fotoğrafla yada video ile anlatabilirim.
Merhaba ilginiz ve yardım talebiniz için çok teşekkür ederim. Size özel mesaj gönderiyorum şimdi 😇

E544A5AC-F57B-48BE-87D8-91B294C0CC7E.jpeg
08D275F9-9E36-4AEF-9773-8C81FC22B2CC.jpeg

Amazon japonyaya iade açtım ancak zamanında playstation alıp sadece bozuk olduğunu bildirenlere iadesiz playstation gönderen amazon bu bardağı geri istedi.Ben de gönderdim bakalım.

geçenlerde cold brew yaptığım şişeyi süzmek üzere dolaptan çıkarırken tezgaha koyunca şişenin altı koptu. (kırılmadı, koptu.)

Daha bir ay kullanamadan gitti origami dripper ım, tuz buz oldu tabiri caizse. Kırmızıydı ve çok sevimliydi kendisi. Tahtası duruyor ama 😊. Atsam atamıyorum, görünce de aklıma geliyor kırılma sahnesi ve üzülüyorum. Ekipmanlarımı daha dikkatli kullanmam gerektiğini hatırlatıyor bana.

Nitelikli kahveye ilk başladığımda heyecanla aldığım bim çıkışlı yan sanayi chemex'i dağıtınca ben de bu kervana katıldım. :D :D Acınız acımdır.

Düşerken içim cız etti... Çok da yüksekten düşmedi. Refleks olarak elim gitti ama yakalayamadım. Çok ince, hemen kırıldı. Şu an starflower var. Daha kalın gibi. Ama o da düşmeye dayanmaz :( bu da kırılırsa taş koyacağım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-04-22-13-06-407_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2022-01-04-22-13-06-407_com.google.android.apps.photos.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 95
Bence bu konunun başlığı "RAHMETLİYİ PEK SEVERDİM" olarak değiştirilmeli... 😢

Geri