• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Öncelikle hayırlı olsun güzel cihazlar almışsınız bende t64 kullanıyorum. Dediğiniz gibi bu bir hobi kendinizi çok zorlamadan yavaş yavaş dipsiz portafiltre, sepet, wdt ve click li tamper edinebilirsiniz. Bence mevcut ekipmanlarıda en azından eliniz alışana kadar kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim, aksesuarların bir kısmını aldım portafiltre eksiğim var onu arıyorum

Coffemamma izmirdeydi değil mi bende denemek istiyorum önerdiğiniz kahveler varmı
Comandante Honduras single origin Nicaragua. Bunlar espresso kavrum. Başka espresso ve filtre kahvelerini de denemeyi düşünüyorum.

Baglantilarini paylastigim espresso makinesi ile değirmene yonelik herhangi bir bilgisi ya da yonlendirmesi olabilecek bur arkadas var midir?

bilgim var harika makine ve grinder fakat firma ile de görüşme içindeyim, gümrükçü tutmadan ithal etmeden türkiyeye getirmek zor.

bilgim var harika makine ve grinder fakat firma ile de görüşme içindeyim, gümrükçü tutmadan ithal etmeden türkiyeye getirmek zor.
Bende arastirma halindeyim, grinder canta da vs bir şekilde getirilebilir belki ama makine nasil getirilir onu dusunuyorum.

Lelit Bianca v2 vardı daha önce aynı makinanın v3 modelini mi alıp geçeyim mi? yoksa daha iyi nezzetli kahveler yapacağım iyi bir espresso makinası tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?
birde iyi bir değirmen tavsiyesi almak istiyorum.
değerli tvsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar

Arkadaşlar espresso makineleri için kullanılan şu soğutucu toplar (chilling ball) sizce makul? kullanan var mı? ne düşünüyorsunuz?

Öğütücü şart ama bütcenizi ve manuel veya elektrikli mi düşünüyorsunuz sadece espresso için mi kullanacaksınız yazarsanız tavsiyeler gelecektir. Şimdiden tavsiyem alabileceğiniz en iyi öğütücüyü alın makineden daha önemli
Bütçem 20.000-30.000 arası elektrikli bir öğütücü tercihim. Çoğunlukla espresso ve arada sırada filtre kahve için kullanacağım.

58.5 sepetlere 58 mm temper leveler kullanmak sorun oluşturur mu? He sepetlerde de biraz daha fark oluşuyor 1 mm farkın ciddi bir etkisi oluyor mu?

Psikolojik etkisi var. Ucuz kahve almışsınızdır, suçu ekipmanda ararsınız. Yaylı kalibrasyonlu tamper gibi şeylere para verilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar espresso makineleri için kullanılan şu soğutucu toplar (chilling ball) sizce makul? kullanan var mı? ne düşünüyorsunuz?
Denedim, tada az da olsa olumlu yansıdığını düşünüyorum ancak kahve soğuduğu için pek de tercih ettiğim bir yöntem değil şahsen.

58.5 sepetlere 58 mm temper leveler kullanmak sorun oluşturur mu? He sepetlerde de biraz daha fark oluşuyor 1 mm farkın ciddi bir etkisi oluyor mu?
58.3 Kullan. 58 ile yanlarda kahve kalıyor hatta 58.3 ile bile kalabiliyor. Çift yaylı tamperlerde sorun olmuyor kenarlarda kalan espresso tamperi tekrar yapabiliyorsun ama düz tamperde sıkıntı.

Geri