Merhaba tanker alacağım kahveyi yamuk yapıyorum clikli iyimidir marka önerisi alabilirmiyim
Çok Pahalı bence. Neuzo'nun 58.3 Çift Yaylı Tamperini Amazondan 1000 Tl ye aldımBu her seferinde aynı güçle basıyor ayrıca yamuk basmayı da engelliyorYükleniyor...
www.espressoparts.com
Altı Çelik ve 58.35-58.55 olduktan sonra bence marka çok önemli değil. Bende Mhw flash var. Normcore miniler de çok güzel, temuda avuçla basılanlar var onlar da güzel duruyor.Çok Pahalı bence Neuzo'nun 58.3 Çift Yaylı Tamperini Amazondan 1000 Tl ye aldım
Kahveden aldıgınız tatlara ve damak tadınıza göre ögütümü şekillendirebilirsiniz. Süre uzadıkça kahve daha çok çözünecektir ve asidite biraz daha düz ve tatlı hale gelecektir. Şu kahve için şu dakika ve şu ögütüm diye kesin bir kural yok. Bazı kahveleri ne kadar ince ögütsenizde 2.30 dk altı bitebilir kahve su tutmaz ama kavrum iyiyse ve kahve rahat çözünüyorsa bu sorun olmaz. Bazı kahveler çok toz üretir ve kalın ögütmeniz gerekebilir değişken çok. Ögütümde kesin kural yok.1zpresso q air kullanan arkadaşlar v60 için hangi öğütüm kalınlığını kullanıyorsunuz ben morn coffe den guetemala almıştım 1.8.2 de 3:30 dk leri sonrasında 2:0:2 de kullandım 3:00 dk leri gördüm kahveye göre öğütüm kalınlığı cidden etkiliyor bugun ise beanofme den honduras ı gene 2:0:2 de denedim 2:30 dk yi gördüm sizin cevaplarını bekliyorum![]()
Kruveler var fiyatta rakip olurlar.Merhaba;
Acme markasının Latte için fincanları malum çok pahalı. O fincanlara rakip olabilecek daha uygun fiyatı olan fincan önerisi verecek var mı?
Hayırdır hocam, siz sıradan T.C. vatandaşı değil misiniz? Siz ne hakla devletimizin öngördüğünden ve sizin için uygun gördüğünden daha pahalı makine getirmeye çalışırsınız kendi başınıza memlekete? Anarşik anarşik işler peşinde misiniz? Memleketin müteşebbisi, sermayedarı, ithalatçısı varken ne cesaretle onun ekmeğiyle oynayıp da böyle işlere kalkışıyorsunuz? Taş mı yiyecek bu müteşebbis? Bakan hazretleri boşuna mı ithalat hakkını sınırlandırdı? Siz devletten ve devlet büyüklerinden daha mı iyi biliyorsunuz? Neyinize yetmiyor memleketteki güzelim ucuz makineler? Herkes sizin gibi yaparsa cari açık nereye varır? Hadi futbol kulübü temsilcisi, menajer falan olsanız neyse diyeceğim ama sıradan vatandaş için bu kadarı çok fazla. Sizin bu faaliyetiniz elbet ülkemin kudretli bürokratları tarafından bir yerde akamete uğratılır, düz vatandaşa geçit verecek değil Ankara'nın koskoca bürokratları.bilgim var harika makine ve grinder fakat firma ile de görüşme içindeyim, gümrükçü tutmadan ithal etmeden türkiyeye getirmek zor.
Hocam ne yaptın Allah aşkına. 2 fincana 3800 TL diyor. Acme 6 adedi 5 küsur bin lira hemde tabağı ile beraber. Kaldı ki ben zaten cam istemiyorum. Bahsettiğiniz fincandan 6 adet alınca 14100 TL. Hepi topu çift çidarlı cam değil mi bu ya?Kruveler var fiyatta rakip olurlar.
daha az fincanı daha pahalıya satabiliyorlar
Yükleniyor...
cafemile.com
Porseleni de varHocam ne yaptın Allah aşkına. 2 fincana 3800 TL diyor. Acme 6 adedi 5 küsur bin lira hemde tabağı ile beraber. Kaldı ki ben zaten cam istemiyorum. Bahsettiğiniz fincandan 6 adet alınca 14100 TL. Hepi topu çift çidarlı cam değil mi bu ya?
Philips degil miydi? Baristina.bir espresso makinesi gördüm. Aynı makinede hem öğütme hem portafiltreye öğütümden doldurma hem de kaydırma yaparak yan tarafında kahveyi demleme kısmı vardı. Makineyi hatırlayamadım. Bilen var mıBu başlığı bulamaıdğımdan gittim konu açtım bir de
Philips degil miydi? Baristina.
Philips degil miydi? Baristina.
27 Euro üzeri ürünler geçmiyor bireysel yollarla. Geri kalan siparişler için %60 vergi ödeniyorArkadaşlar direk yurtdışı ikape firmasının sitesinden alış veriş yapan var mi? Veya bilgisi olan süreçle ilgili. Ben sipariş verdim ama acaba gümrükte sorun çıkıyor mu veya ekstra masraf?
27 Euro üzeri ürünler geçmiyor bireysel yollarla. Geri kalan siparişler için %60 vergi ödeniyor
Birde yuzde60 vergiyi ödeyip alabilirmiyiz en kötü senaryoda yoksa tamamen geri mi gider ürün27 Euro üzeri ürünler geçmiyor bireysel yollarla. Geri kalan siparişler için %60 vergi ödeniyor
Muhtemelen tutarı düşük gösterip yolluyordur. 27 Euro üzerinde olduğuna kanaat getirirlerse geçmiyor gümrükten. Gümrükteki memurun sonra da dağıtım merkezindeki memurun insafına kalıyorBirde yuzde60 vergiyi ödeyip alabilirmiyiz en kötü senaryoda yoksa tamamen geri mi gider ürün
Muhtemelen tutarı düşük gösterip yolluyordur. 27 Euro üzerinde olduğuna kanaat getirirlerse geçmiyor gümrükten. Gümrükteki memurun sonra da dağıtım merkezindeki memurun insafına kalıyor