• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Kahve hobisinin cılkı çıktı. Şurada sadece 185 ve 155 kalita filtre var. Toplam iki filtre kağıdı.IMG_7167.jpeg

değil. 205 olması lazım ölçüsü. etkin 8 cup ve aidenın sepete uygun bu. kalita 155 boyuna denk gelenini kullanıyorum ben, eğer aynı kaliteyse çok başarılı kağıt ama.
Ben de Kalita bulamayınca 2 Cup Etkin filtresi aldım, şekil olarak benzer bi kupam var onunla oturtunca boy olarak kısa kalsa da fena çalışmıyor Orea Narrow için. Hızlı ve temiz bi kağıt ama beğendim ben de.

Ben de Kalita bulamayınca 2 Cup Etkin filtresi aldım, şekil olarak benzer bi kupam var onunla oturtunca boy olarak kısa kalsa da fena çalışmıyor Orea Narrow için. Hızlı ve temiz bi kağıt ama beğendim ben de.
2 cup filtre de zaten kalita 155 ölçüsünde. spesifik olarak 185 aramıyorsanız çok güzel iş yapar. Şahsen benim 185 arama olayım şu;
aidenda cold brew yaparken kullanmak için filtre arayışında en son aldığımda kalita 185 hem etkin 8cuptan hem de tindekilerden ucuzdu. o yüzden 185 arıyorum. ha yok fiyat aynıysa etkin 8cup alır geçerim muhtemelen.

2 cup filtre de zaten kalita 155 ölçüsünde. spesifik olarak 185 aramıyorsanız çok güzel iş yapar. Şahsen benim 185 arama olayım şu;
aidenda cold brew yaparken kullanmak için filtre arayışında en son aldığımda kalita 185 hem etkin 8cuptan hem de tindekilerden ucuzdu. o yüzden 185 arıyorum. ha yok fiyat aynıysa etkin 8cup alır geçerim muhtemelen.
Zaten 155'le aynı boyda diye Etkin 2-Cup aldım da biraz kısa kalıyor dripperın içinde, akışta ya da fitinde bir durum yok yerleştirmeye alıştıktan sonra. Doz arttırabilirim, daha iyi yerleştirebilirim diye 185 lazım en azından bir görmek için.

Bunların arasından alıp deneyimlediğiniz oldu mu? Fiyatlar çok uçmuş durumda o yüzden bilindik markalara tam alternatif olabilecek kapasitede ürünler ise eğer çok mantıklı.
Tekrardan merhaba ürün bugün elime ulaştı ama içinde paslanma vardı iade oluşturdum bilginiz olsun tipi falan baya güzeldi paslanma olmasa gayet güzel urun

Cold Brew yaparken, kavanoza koyup daha sonra süzme işlemi gerçekleştiriyorum. Fakat burada tıkanma olabiliyor, siz Cold Brew yaparken süzme işlemini nasıl yapıyorsunuz?

1-Tamamen filtre kağıdına sarıp kavanoza mı atıyorsunuz?
2-Hario tarzı bir ekipman alıp mı kullanıyorsunuz?

Cold Brew yaparken, kavanoza koyup daha sonra süzme işlemi gerçekleştiriyorum. Fakat burada tıkanma olabiliyor, siz Cold Brew yaparken süzme işlemini nasıl yapıyorsunuz?

Süzme işlemi çok problem olduğu için https://share.temu.com/neQNZ6VVzoA bunu aldım. 2 demleme yaptım ve başarılı diyebilirim. Kağıt filtreli olanlara göre farkını bilmiyorum ama ince partikülü bırakıyor. Bu sebeple yine bir filtreden geçiriyorum. Tıkanmasa da yavaş bir akış oluyor.

Rossmann'dan L boy çay filtresi çok pratik kavanoz yöntemi için. Kağıt filtre olduğu için tekrar süzmenize genelde gerek olmuyor böylece aksi bir durum olmadıkça.

Rossmann'dan L boy çay filtresi çok pratik kavanoz yöntemi için. Kağıt filtre olduğu için tekrar süzmenize genelde gerek olmuyor böylece aksi bir durum olmadıkça.

Buradaki filtrenin içine kahveyi sarıp kavanoza mı koyuyorsunuz?

Süzme işlemi çok problem olduğu için https://share.temu.com/neQNZ6VVzoA bunu aldım. 2 demleme yaptım ve başarılı diyebilirim. Kağıt filtreli olanlara göre farkını bilmiyorum ama ince partikülü bırakıyor. Bu sebeple yine bir filtreden geçiriyorum. Tıkanmasa da yavaş bir akış oluyor.
Hario'nun fiyatı düşerse buradan da alabilirim. Benzer fiyata denk geliyor vergilerle beraber.

Hario'nun fiyatı düşerse buradan da alabilirim. Benzer fiyata denk geliyor vergilerle beraber.
Sepete ekleyin ve öyle bekleyin indirimi. Sepette olduğu zaman indirim ihtimali artıyor diye biliyorum. Ben de o şekilde bir kaç ürünü absürt fiyata aldım. Bu aldığım sürahi de 550 liraya geldi bu yöntemle

Buradaki filtrenin içine kahveyi sarıp kavanoza mı koyuyorsunuz?

Direkt kahveyi filtrenin içine doldurup ağzını bazen sararak bazen kavanozun kenarına tutturarak demliyorum. Uzun süre önce forumdan gördüm ben de bu yöntemi, biraz araştırırsanız vardır illa ki görselli anlatmış olanlar. Bi filtre yaklaşık 35-40 gr kahve alıyor genelde.

Son düzenleme:

Ben de sizin yaptığınız şekilde yapıyorum ve çözümü düz tabanlı filtre kullanarak azalttım. Konik tipte filtrelerde tıkanma fazlaca olabiliyor fakat kalita filtresinde koniklere göre bariz hız farkediyor.

Geri