• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Merhabalar!

Espresso demleyenler için tamper, distributor be tartılmış kahveleri koymak için cam tüplerden oluşan bir set tasarlayan bir arkadaşımız vardı? İlgili thread'i bulamadım. Bi yardım alabilir miyim?

Aynı anda kaç kahve çeşidi tüketiyorsunuz acaba? Diğer bir deyişle açtığınız pakedi bitirip mi başka paket açıyorsunuz yoksa aynı anda 2-3 pakedi mi bitiyorsunuz? Günde 2 kez kahve içen biri için tavsiyeniz kaç kahve çeşidiyle ilerlemek olur ? Teşekkürler

Aynı anda kaç kahve çeşidi tüketiyorsunuz acaba? Diğer bir deyişle açtığınız pakedi bitirip mi başka paket açıyorsunuz yoksa aynı anda 2-3 pakedi mi bitiyorsunuz? Günde 2 kez kahve içen biri için tavsiyeniz kaç kahve çeşidiyle ilerlemek olur ? Teşekkürler
2 çeşit minimum açık oluyor. Günde 2 kez içiyor olsam 2 farklı kahve içiyor olurdum en az

Ben genellikle 2 yada 3 farklı kahve kullanıyorum biri espresso güne başlangıç için içiyorum diğer ikisi v60 için kullandığım kahveler oluyor akşamları pour ower yapıyorum yumuşak uyku kaçırmayan bir keyif kahvesi. Vacuvin ile sakladığım için paketi açmak sorun olmuyor, 6 farklı kahveye çıktığım zamanlar oluyor ☺️16704309703834821102587503396074.jpg

Circulor siparişim gümrüğe takıldı sanırım.
İvaca ne kadar yazdıysa düşük buldular sanırım sipariş onay mailini istiyorlar.
böyle bir durumla karşılaşan var mı?

merhaba, istanbul göktürk hatford barista'da aşağıda linkini vereceğim created marka kahve mug'u gördüm ve bayıldım. ancak Türkiye'de herhangi bi yerde satan bir satıcı bulamadım. yardımcı olabilecek olan var mı?

espressoperfetto sitesinde bi serisi var ama benim istediğim değil.

merhaba, istanbul göktürk hatford barista'da aşağıda linkini vereceğim created marka kahve mug'u gördüm ve bayıldım. ancak Türkiye'de herhangi bi yerde satan bir satıcı bulamadım. yardımcı olabilecek olan var mı?

espressoperfetto sitesinde bi serisi var ama benim istediğim değil.

Kafeye sorsaydınız, olmadı satmalarını isteyin bi tane :)

Selam birkaç hızlı sorum var ama tek tek sorayım,

Timemore C3 aldım, v60 yapıyorum sadece.
Baya video izledim okudum vs. yalnız şöyle metrik bi sorum var.

Grinder’larin etkilediğini öğrendim ve farkındayım. Özellikle temizleme ve rutin bakımlar konusunda emin olmadığım için Comandante almak istemedim ilk etapta. Bu sürede de yapmayı öğrenirim elim alışır farklı kahve denerim diye düşündüm.

Ama aklımda kaldı;

Comandante veya o tarz iyi bir grinder’in etkisi,
1- Grind size ayarlamak
2- Kahve-su oranını ayarlamak
3- Sıcaklık ayarlamak
4- Dogru dökmek ve demlemek

gibi şeylerin üstünde midir?

Yoksa timemore c3 başlangıç için yeter diğerlerini öğrenmek daha önemli şeyler der misiniz?

“Bunları ne kadar yaparsan yap, iyi bi grinder bambaşka bi dünya boşuna kasıyorsun” mu dersiniz

Son düzenleme:
Geri