• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Klasik tamperlara göre bence dezavantajı yok aksine yamuk bastırma ihtimalini ortadan kaldırıp tam düz bası uygulandığından emin oluyorsunuz. Marka malzeme kalitesinden şüphe etmeyin bence çok kaliteli malzeme.
Ben de eski makinemde 51lik çift taraflı leveler-tamper olarak kullanıyordum baya memnundum. Uygun fiyata 58.5luk bulsam hemen alırım

Amazon üzerinden tartı sipariş ettim. Bugün gelen siparişimi açınca içinden çıkan dijital multimetre :D:D:D:D

Amazon üzerinden tartı sipariş ettim. Bugün gelen siparişimi açınca içinden çıkan dijital multimetre :D:D:D:D
Kahvenin iletkenliğiyle ilgili çok içerik yok internette, güzel bir video serisi çıkabilir belki.

selam, doğru yer mi bilmiyorum sormak için ama, termometre ile ilgili linkler genelde ölü, hario buono kullanıyorum bunun deliğinden girebilecek bi termometre önerisi olan var mı ?

deliğe uğraştırmadan üzerinde çalışmadan girebilen termometre yoksa, onun dışında bi öneriye de açığım

Herkese merhaba! Türkiye'de cafelat robot nereden alınır?

Merhaba,
Geçen sene gümrük problemleri nedeniyle satışa sunamadılar, eğer başarırlarsa yakında geleceği söyleniyor.

Kapalı görünüyor..

Bu gerçek mi?

Son düzenleme:
Daha önce tchibo elektirikli süt köpürtücü kullanan var mı ? Düşündüğüm cihaz ektedir. Başka cihaz tavsiyeniz varsa bu fiyat bandında tavsiyelerinizi alabilirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    44.6 KB · Görüntüleme: 20
Selam,

Mesela 93 derecede demleme yapacağım..

Suyu önce kaynatıp sonra 93'e düşmesini mi beklemeliyim, yoksa direk 93 dereceye geldiğinde kullanabilir miyim?

Arada tat açısından bi fark oluyor mu?

Geri