• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

İkinci ele gücümüz yetmiyor sıfır almak en iyisi☺️
Öyle ama satıcının tavrı hoşuma gitmedi. "Keyfin bilir, bu fiyatları bulamazsın yakında" tarzı yaklaşımları sevmiyorum. Ürünün satıcısı böyle derse 2. elde satan kişinin fiyatına da itiraz edilemez. Yurtdışı seçeneğindeyim yada biraz daha bekleyip Kinu

Aliexpressten mavo phantox proyuda düşünebilirsiniz fiyatına göre performansı çok iyi forumdada kullananlar memnun

Faydalanirsaniz afiyetler olsun şimdiden 🤗 lot un mevcut seçkisindeki çekirdeklerden denediyseniz bunlara dair genel bir degerlendirme yapabilir misiniz rica etsem?Belki indirimden faydalanmak isteyen insanlar için de çok güzel,rehber niteliği taşıyacak bir içerik olurdu 😊
Stoktakilerden Divisia ve Bernardina almıştım.Her ikisi de vaadettiği tadım notlarını veriyor. Bernardina; çok sevdiğim yasemin kokusunun baya tatlı halini barındırıyor. Yormayan, çok leziz bi kahve.Gelgelelim canım lot un yılbaşı hediye olarak gönderdiği La Divisia ya. Bu kahve için söyleyeceğim ilk şey fermente kahvelere güzel bir örnek. Fermentasyon güzel noktada kalmış. Yoğun fermente tatları sevmeyen biri olarak 1/17-1/18 oranlarla çok güzel sonuçlar aldım. Diğerlerini henüz deneyimlemedim.Kartın ekstre kesim tarihini bekliyorum. :D

Aliexpressten mavo phantox proyuda düşünebilirsiniz fiyatına göre performansı çok iyi forumdada kullananlar memnun
Almanyadan arkadaşıma gelirken getirmesi için rica ettim. 230 Euro Comandante. 1 Ay da beklerim artık

Selam aziz dostlar,
pandemiden beridir buralardayım. Ekipmanlarımın çoğu başlangıç düzeyinde. Kahveyi ömürlük bir tutku olarak sahiplendiğime ikna olduğuma göre ekipmanları gözden geçirmem gerek.

Recon Coffee’den kahve deneyen var mı?

selamlar dostlar - soğuk kahvelerinizi (cold brew değil) nasıl yapıyorsunuz? iced amerikano - iced filtre kahve reçetesi gibi?

selamlar dostlar - soğuk kahvelerinizi (cold brew değil) nasıl yapıyorsunuz? iced amerikano - iced filtre kahve reçetesi gibi?
Selamlar 😊 Ben buzlu V60 ı Hoffman metoduyla yapıyorum.1/16,6 oranında kahve su oranını baz alıp kahveye +5 gr ekleme yapıyorum.Su oranının %60 ı likit şeklinde yani sıcak su,%40 oranında buz kullanıyorum.Elinizde endüstriyel bir buzluk vs varsa daha düşük derecelerde buz uretebilen bir ürününüz varsa %35 buz %65 su da kullanabilirsiniz.Biraz daha netleştirmek adına örnek vermek isterim,35 gr kahve 500gr su,500gr suyun 300 ü sıcak su,200 buz kullaniyorum.Öğütümü oldukça ince tutuyorum,bloomu 1/2 yapıp (35 gr kahve için 70 Gr) 45sn ve ilk 30 saniyesi seri tur attiriyorum lapa hale gelene kadar.Suyun kalanını düşük bir debiyle yavaşça yatağa döküyorum.Dokus bitince bir kere saat yönü tersi bir kere saat yönü hafifce kaşıkla karıştırıyorum son kez saat yönü hafifce tur attiriyorum.Hedef süre 3:00-3:30 gibi denilebilir.Ben bardağı da bolca buzlamayı seviyorum,tabi tercih meselesi. 😊 Keyifli fincanlar ☕

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hyperchiller öneririm müthiş kolaylık gerçekten. Öbür türlü sıcak su / buz oranı çok kritik oluyor. Sıcak suyu kaçırınca kahve soğuk değil ılık oluyor. Buzu kaçırınca kahve zayıf kalıyor aşırı sulanıyor. Hyperchiller ile kahveyi standart reçeteye göre demliyorsunuz. Anında soğutup buz atıyorsunuz. :cool:

Kimse de söylemiyor forum baskın yemiş. Böyle mi olduk şimdi ahali??!?
Ben forumdaşlık görevimi yapıp hepsini tek tek raporladım. Ama göz kliniği lazım olursa diye raporlamadan önce adresi falan aldım.

100TL indirim alabilmem için benimle DM üzerinde buluşmak isteyenleri beklerim

Malum aeropress yüzünden bana çok yüklendiler. Artık aeropress almam lazım aklfnaslkf

Arkadaşlar ben aylık alım etkinliğine neden oy kullanamıyorum, 1 aydan fazla üye olunma süresi ve 15 mesaj kurallarına uyuyor gözükmeme rağmen?

Geri