• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

bu durumda her iki firma adına da sahtekarlık yapılmış diyebiliyoruz. tek sorun faillerinin belli olmaması?
Selamlar,

Aslında açıklaması yapıldı. Aynı IP numarasından girip birden fazla oy kullanması, yeni üye olunup oy kullanılıp sessizliğe gömülmesi vs.

Bizler Aylık olarak gerçekleştirdiğimiz ve gerçekten değer ve önem verdiğimiz anketimizi korumaya çalışıyoruz.

Burada firmalara atfedilebilecek bir durum yok. Ortamda kişilerin fazla sevgiden dolayı yaptıkları bir tatsızlık var diyebiliriz o kadar.

Kungpow'da şu anda indirimde kendileri 😊 Sipariş ettim inanılmaz hızlı elime geçti degass bekliyorum şu an ama kullandığınız bir reçete ya da kahveye nasıl davranmam gerekiyor bir ipucu verirseniz çok sevinirim hem elimdeki 100 gr 15-15 derken heba olmamış olur 😅

Selamlar ben Lot kavrumunu denemiştim. Ama güzel haber şu ki Kungpow kavrumunu ben de aldım, indirimde görünce bu kadar iyi bir çekirdeğin farklı bir yorumunu da denemek istedim. Reçete konusunda paslaşırız yine. Hiç su tutmayan hızlıca akıp giden bir çekirdekti ama yine de çok ince öğütümlere gitmedim, döküş sayısını artırdım. Yıkanmış ve egzotik varyeteli kahvelerde görece kalın öğütüm, düşük ekstraksiyonlu demlemelerin daha keyifli sonuç verdiğini düşünüyorum.
Lot kavrumu için demleme parametrelerimi aşağıya bırakıyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20231225_214859.jpg
    IMG_20231225_214859.jpg
    80.2 KB · Görüntüleme: 40
Selamlar,

Aslında açıklaması yapıldı. Aynı IP numarasından girip birden fazla oy kullanması, yeni üye olunup oy kullanılıp sessizliğe gömülmesi vs.

Bizler Aylık olarak gerçekleştirdiğimiz ve gerçekten değer ve önem verdiğimiz anketimizi korumaya çalışıyoruz.

Burada firmalara atfedilebilecek bir durum yok. Ortamda fazla sevgiden doğan bir tatsızlık var diyebiliriz o kadar.
Selam,

Açıklamayı kaçırmışım demek ki kusura bakmayın. Firmalarla ilgili bir olumsuzluk olmaması iyi bir şey.

Sevgiler

Selamlar ben Lot kavrumunu denemiştim. Ama güzel haber şu ki Kungpow kavrumunu ben de aldım
Merhabalar,indirimden sizin de faydalanmanıza sevindim açıkçası,fırsat bulduğunuzda kavrumlara dair kıyaslamanızı duymak isterdim.
Yıkanmış ve egzotik varyeteli kahvelerde görece kalın öğütüm, düşük ekstraksiyonlu demlemelerin daha keyifli sonuç verdiğini düşünüyorum.
Bu konuda hemfikir olduğumuzu da görmek beni ayrıca sevindirdi.
Reçete konusunda paslaşırız yine
Eğer zahmet vermeyeceksem çok sevinirim,reçete paylaşımınız için de çok teşekkür ederim 😊Degass 3-4 hafta demiş Kungpow,performansının zirvesinde denemek için sanırım 4 hafta bekleyeceğim 😅

Merhabalar,indirimden sizin de faydalanmanıza sevindim açıkçası,fırsat bulduğunuzda kavrumlara dair kıyaslamanızı duymak isterdim.

Bu konuda hemfikir olduğumuzu da görmek beni ayrıca sevindirdi.

Eğer zahmet vermeyeceksem çok sevinirim,reçete paylaşımınız için de çok teşekkür ederim 😊Degass 3-4 hafta demiş Kungpow,performansının zirvesinde denemek için sanırım 4 hafta bekleyeceğim 😅

Estağfurullah. Miktarın 100gram olduğunu düşününce birinci ayında başlamak mantıklı görünüyor. Görüşmek üzere.

Yurtdışından Origami Air M ve Flower 27 söylemiştim(13 gündür gümrükte...) ama yeni yıl heyecanı ile bir iki tane daha bir şeyler alayım diyorum. Dripper tavsiyeniz var mı forumdaşlarım? Kendime demliyorum sadece. V60 ve Hario Switch dışında. :)

Dostlar bu sorun sadece bende mi var acaba. Bi bakar mısınız.
Küçük sepet 9 gram kahve (mostro 4 klik) 30ml çıktı ile, aynı kahve double sepet 18 gram kahve ile 60ml çıktıda farklı tad alıyorum.
Double sepette daha yoğun tad var, akışın ilk 2 saniyesinde koyu siyah akış var. Tek sepette neredeyse hiç koyu akış yok.
Kahve Kenya AA top aroma, 11 gün degassing. :cautious:

Dostlar bu sorun sadece bende mi var acaba. Bi bakar mısınız.
Küçük sepet 9 gram kahve (mostro 4 klik) 30ml çıktı ile, aynı kahve double sepet 18 gram kahve ile 60ml çıktıda farklı tad alıyorum.
Double sepette daha yoğun tad var, akışın ilk 2 saniyesinde koyu siyah akış var. Tek sepette neredeyse hiç koyu akış yok.
Kahve Kenya AA top aroma, 11 gün degassing. :cautious:
İki sepet için de aynı klikte mi öğütüyorsunuz?

Breville BCG820 öğütücüyü kullanan, hakkında bilgisi olan var mıdır? Manuel değirmen alacaktım uygun fiyatlı bulunca elektrikliye yönelmeyi düşündüm. Genelde V60 kullanıyorum arada bir espresso için kullanırım.

Geri