• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Merhaba elimde bu linkteki üründen var bunun doğru kullanımı nedir? Fotoğraftaki gibi kullanırsak çözünen kahve aynı zamanda bardaki suyun içinde beklemiş oluyor.Ayrıca filtre kağıdı yerleştirmeme gerek var mı metalin içine?

Aeropress'i Türkiye'de şuan sıfır satan bir yer var mı? Ben araştırdım ama bulamadım ne yazık ki. Elimdeki aeropress eskidiğinden değiştirmek istiyordum.
Merhaba, Dün akşam Karaköy'de bir kafede gördüm :) Kronotrop

Merhaba elimde bu linkteki üründen var bunun doğru kullanımı nedir? Fotoğraftaki gibi kullanırsak çözünen kahve aynı zamanda bardaki suyun içinde beklemiş oluyor.Ayrıca filtre kağıdı yerleştirmeme gerek var mı metalin içine?
Merhaba, bence bu ürün çay için daha mantıklı evet kahve de demlenir ama filtre olmaz, hiç bir metal filtre bir kağıt kadar partikül tutamaz bulanık olur

merhaba aylık kahve alım bölümüne yazamıyorum. Ordan kahve alırsak hemen kullanmıyormuyuz. 10 15 gün yazıyor. Kapalımı açıkmı nasıl bekletiyoruz. Acemiyim biraz
Şimdi şöyle iyi bir kahve alıyorsanız zaten onu özel bir ambalajla size gönderiyorlar, paketin üzerindeki valf hava çıkışına izin verir içeri hava girmesine müsaade etmez. Kahveyi de kavurduktan sonra hemen tüketilmez co2 salımı olur degass süresi denir bunun da ne kadar süreceğini kavurucu öneride bulunur, dediğiniz gibi bir hafta 1o gün 15 gün vs bu süreçte kahvenin profilleri oturur sonrası da bayatlama süreci başlar bana göre. Tüketilmez değil tüketirsiniz neden olmazsın, süreçte kahvenin yaşadığı değişimi bizzat deneyimlemiş olursunuz

Selamlar,

Aldıktan sonra 2 hafta geçmesine rağmen guatemala kahve çok ekşi ise sebebi nedir? Aynı anda aldığım colombia normaldi.

Selamlar,

Aldıktan sonra 2 hafta geçmesine rağmen guatemala kahve çok ekşi ise sebebi nedir? Aynı anda aldığım colombia normaldi.
Daha ince öğütüm, daha sıcak su kullanın. Kahve yeterince çözülmüyor olabilir.

Forumda süresiz anketler olsa, en çok tercih edilen kahve türü, satıcı, makine vb. Hap şeklinde yeni kullanıcılar faydalanmış olurdu.

aynı kahvenin farklı ileme metodlarını deneyimleyebileceğim bir türk kavurucu varmı? Bazı çiftlikler yapıyor aynı kahveyi naturel,yıkanmış,aneorabik gibi işlemlerden geçiriyor fermentastonların kahve üzerindeki etkisini algılamak için çok iyi bir nimet güzel bir deneyim olur

aynı kahvenin farklı ileme metodlarını deneyimleyebileceğim bir türk kavurucu varmı? Bazı çiftlikler yapıyor aynı kahveyi naturel,yıkanmış,aneorabik gibi işlemlerden geçiriyor fermentastonların kahve üzerindeki etkisini algılamak için çok iyi bir nimet güzel bir deneyim olur
Araştırmadan ilk aklıma gelen

Fam - La fany natural vs. natural anaerobic
Hermod - Honduras 90 saat vs. 120 saat

Espresso makinesi olarak 2 model arasında kaldım

Sizce hangisi?

Lelit Mara X v2
Profitec Pro 400

Merhaba klasik günün her saatinde gidebilecek kahve arıyorsanız coffee departmentin el borbollon - diamantina çekirdeklerini öneririm.

5900 tl - timemore c5 pro
5200 tl - timemore c5
4200 tl - timemore c3s
4000 tl - molent g50 (2. el)

hangisini tercih ederdiniz? (espresso+filtre.)

5900 tl - timemore c5 pro
5200 tl - timemore c5
4200 tl - timemore c3s
4000 tl - molent g50 (2. el)

hangisini tercih ederdiniz? (espresso+filtre.)
İkinci el Molent G50'ye 4000TL vereceğime 4000TL'nin banknotlarını filtre olarak kullansam daha fazla zevk alırım kahveden. Timemore C3s öneririm. C5'leri denemedim.

Cafec TH-1 ilginç bir filtre. Biraz önce ilk kez Niji Idido demliyordum. 20 klik, 4 döküş yapayım derken demleme 4 dakikayı geçti. Fakat bardak yine de iyi.

Arkadaşlar selam. Tin coffe'deki taksit kampanyasından Origami Air M aldım şeffaf tabanla birlikte, 2950 tl toplam. Şimdi ulaştı da aşırı bir "boşa para vermişim" hissi oluştu ya :). Şeffaf tabanlığa falan bakınca cidden 1135 tl edecek neyi var anlayamadım... İade etmeyi düşünüyorum da, siz ne düşünüyorsunuz bu fiyat ve ürün hakkında?

Geri