Yavuz
Üye
Daha fazla
- Espresso Makinesi
- Lelit Victoria, Cafelat Robot Barista
- Değirmen
- Comandante C40 Wenge Red Clix & Motordante
- Ekipmanlar
- Hario V60, Hario Switch, Hario Syphon, Aeropress, Selçuklu Dripper
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
Valla ne kadar kulaklık denediysem kablosuz da Sony kulaküstü modelinde olan bass yok hiç bir yerde. Beni benden alıyor. Ben bir de sağlam bir amfiden kablo ile bağlayıp anc açık dinliyorum arada. O zaman bass performansını %100 kullanıyor deli bir şey360 audioyu tekrar dinledim tidal'ın featured 360 listesinden, acaba yanlış mı hatırlıyorum diye, evet sahne büyük ölçüde genişliyor. Fakat gereksiz bir yankı var, yani amaç konserdeymişsiniz hissiyatını vermek ama aşırı yapay rap ve pop şarkılarda da biraz fazla kaçıyor.
Mesela referans olabilecek şarkılar için space oddity - david bowie'de korkunç bir iyileşme var. Fakat yeni şarkılarda da bariz bir kayıp var müzikte, vokaller fazla öne çıkıyor. Kimisinde de dümdüz hazır filtre basılmış gibi iyice kötüleşmiş. Genel olarak hepsinde çok büyük bir ses yüksekliği kaybı var. Orjinali aşırı punchy olan şarkılar blutooth ufak hoparlörde piknikte çalıyorcasına güçsüzleşmişler.
Stereo'yu yeni keşfetmişçesine saçma sapan eski düzenlemeleri olan şarkıları güzel toparlıyor, aşırı gereksiz efektleri, beatleri olan pop ve rap şarkıları daha az yorucu kılıyor, faydaları bunlar gibi cahil cahil 3-5 şarkı dinleyerek anladıklarımı anlatmak gerekirse. Elvis Madison Square Garden konserine baktım, baya konser gibi yapmışlar kaydı ama 360 audio ile.
Düzeltiyorum hepsi çok leş değil, ama sesi sonuna kadar açmam gerekti hepsinde. Çok düşmüş volume.
Bir de Bluetooth kulaklık olarak en iyi sesi olanlardan sony evet ama nerede düzgün bir open kulak üstü kulaklık, nerede bu küçücük drive'ı olan kulaklıklar. Bir de sony'nin kulak üstü olanında bakmalı buna tabi.
Dediğiniz gibi 360 da ses çok kısılıyor ve bass geride kalıyor. Recieverlarda olan amfi ayarı gibi bir hissiyatı oluyor bana