• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

En başta, bu ayki tadım için taşın altına ellerini koyan @mvscoffee , @coffeebean ve @mtgg 'ye teşekkür ederim.

Ama anket için Google hesabı açma zorunluluğu ve seçilecek firma ile ilgili bildirimlerin yalnızca Whatsapp üzerinden paylaşılacak olması anonimliği zedeleyen bir husus ve can sıkıcı. Daha önceki anketlerde de Google hesabı zorunlu tutuluyordu ve hiçbirine katılmadım. Forumun işlevleri anket yapmaya da, firma ile ilgili bildirimleri özel mesajla paylaşmaya da yeterlidir diye düşünüyorum. Herhangi bir başka siteyi veya uygulamayı kullanmak zorundaysak da, bunun üyelik gerektirmemesi veya kişisel bilgileri istememesi doğru olur.

Şimdi bu saatten sonra anket üzerinde değişiklik yapmak, verilen oyların boşa gitmesine neden olabilir. O nedenle, kabul görürse ben oyumu burada açıktan kullanmak istiyorum.

Anket sonuçlanınca, benim oyum olarak Overdose Coffee'ye +1 oy eklerseniz sevinirim. Kenya kahvesini merak ediyorum ve Kahve Sakal Ersin Bey'in çekirdeklerin yanı sıra bir nevi kahve çayı diyebileceğimiz cascara ile birlikte bize keyifli bir tadım etkinliği sunabileceğini düşünüyorum.

Etkinlik duyurusunda "Her ay düzenlenen etkinliklerimize katılımın zorunlu olmadığını hatırlatmak isteriz." denilmiş. Eğer Whatsapp dayatması devam edecekse, ben bu ayki tadım etkinliğine katılmayacağım.
1 Anket için google zorunluluğu yok hotmail yada kişisel mail adresiniz ile oy kullanabiliyorsunuz anket üzerinde öyle bir sorun var ise özel mesaj ile yardımcı olmak isteriz.
2 Google form erişimi ve kolaylığı açısından seçtiğim bir sistemdi fakat sizlerin bildiği bir anket sitesi mevcutta var ise lütfen tavsiyelerinizi iletiniz çok memnun olurum
3 Firmalar bazında anketi farklı bir platformda yapmaktayız forum içinde bulunan anket protokolünde herkese açık ve anket %lerini gösterebiliyor ve firmalar listede bulundukları sıralamadan memnun kalmayabilir(ufak bi örnek farazi olaraktan bahsediyorum). Bunların önüne geçmek açısından farklı bir platformda anket yapmayı uygun gördük.
4 Ankete erişim sağlayamazsanız ben anketin excel dosyası üzerinden sizi ekleyeceğim merak etmeyiniz.
5 Whatsapp kapalı grubu paylaşımı mayıs ayında oluşan problemlerden kaynaklı bu ay için alınan bir çözüm bu ayki alımın ilerleyişi ile tabi değişiklik göstericektir bu konu hakkında da bilgilendirilceğinizi hatırlatmak isterim bizlere özel mesaj ile ulaşırsanız sizler ile daha interaktif bir sohbet oluşturur ve ? işaretlerinizi ne kadar kaldırırsak biz o kadar mutlu oluruz.
Sorularınız için ve anlayışınız için teşekkür ederim. Sorularınıza inşallah yanıt vermişimdir elimden geldiğince yanıtlamaya gayret gösterdim. Temiz bir fincan kahvenin keyfi ile iyi günler dilerim. :)

Oyum Montag'a. Nedense forumda bu kavrumhaneden hak ettiği kadar bahsedilmediği kanısındayım. Ayrıca haziran ayı alımında emeği olan herkese çok teşekkürler.

3 Firmalar bazında anketi farklı bir platformda yapmaktayız forum içinde bulunan anket protokolünde herkese açık ve anket %lerini gösterebiliyor ve firmalar listede bulundukları sıralamadan memnun kalmayabilir(ufak bi örnek farazi olaraktan bahsediyorum). Bunların önüne geçmek açısından farklı bir platformda anket yapmayı uygun gördük.
5 Whatsapp kapalı grubu paylaşımı mayıs ayında oluşan problemlerden kaynaklı bu ay için alınan bir çözüm.

Şahsi fikrim

5. madde çok iyi olmuş. Yöntem farklılaşabilir ama burada gerçekten üyelere yönelik olduğunun bir önlemi olması lazım.

3. Madde konusunda google veya farklı bir yer olması beni rahatsız etmiyor. Fakat amaç firmaları mutlu etmek üzere oranları saklı tutmak içinse bence böyle bir önlem içerisinde olmamak gerek. Biz kahve severler olarak her firmanın gönlünü hoş tutmak zorunda değiliz diye düşünüyorum.

Şahsi fikrim

5. madde çok iyi olmuş. Yöntem farklılaşabilir ama burada gerçekten üyelere yönelik olduğunun bir önlemi olması lazım.

3. Madde konusunda google veya farklı bir yer olması beni rahatsız etmiyor. Fakat amaç firmaları mutlu etmek üzere oranları saklı tutmak içinse bence böyle bir önlem içerisinde olmamak gerek. Biz kahve severler olarak her firmanın gönlünü hoş tutmak zorunda değiliz diye düşünüyorum.

Bu yoruma aynen katılıyorum, hatta oranların açıklanmasının kahve kavurucuları için bulunmaz bir nimet olacağını da düşünüyorum. Bu forum kahve seven insanlardan oluşuyor, herhangi bir firma bu forumdan daha kahve sever bir ortama denk gelemez herhalde :D. Şimdi böyle bir ortamda aylık alım için tüm üyeler oy kullanıyor ve bir bakıyorsun sana oy veren çok az kişi var. Bu ne demek? Kahveseverler seni çekici bulmuyorlar. Hemen yüksek oy alan firmaları inceliyorsun ve onları çekici yapan unsurlar nedir anlamaya çalışyıyorsun. Burada yapılan inceleme de pazarlama-sunum-müşteri ilişkileri vb. üzerine tabi, o hangi çekirdeği satıyormuş, nasıl kavurmuş değil.
-Şu konu yanlış anlaşılmasın: Bu anket iyi ya da kötüyü oylama anketi değil. Denemek istediğimiz kavurucuyu oyladığımız bir anket. O yüzden az oy alanın kahvelerinin en çok oy alandan kalır bir yanı olmak zorunda değil, hatta daha bile iyi olabilir.

Kungpow çok merak ettiğim heyecanla tadım yapmak istediğim markalardan biri ben verdim oyumu gerisi kısmet 🤣

Whatsapp grubu, duyurular kısmında başlığı bulunan grup sanırım. 15 gün once katılım için mesaj atmıştım ama geri dönüş olmamıştı. Belli kriterlere göre mi alım yapılıyor?

Whatsapp grubu, duyurular kısmında başlığı bulunan grup sanırım. 15 gün once katılım için mesaj atmıştım ama geri dönüş olmamıştı. Belli kriterlere göre mi alım yapılıyor?

Merhaba Tunca Bey, Tekrardan bilgilerinizi özel mesaj ile iletebilir misiniz? Her mesaja dönüş yapıyoruz. Whatsaap grubumuz herkese açıktır. :)

Zümrüt Karaca'da aklımdaydı ama Kimma'dan hiç alım yapmadığım için oyumu onlara verdim.

Ben de Petra için oyumu kullandım. Her zaman kahvelerini merak etmişimdir. :)

En başta, bu ayki tadım için taşın altına ellerini koyan @mvscoffee , @coffeebean ve @mtgg 'ye teşekkür ederim.

Ama anket için Google hesabı açma zorunluluğu ve seçilecek firma ile ilgili bildirimlerin yalnızca Whatsapp üzerinden paylaşılacak olması anonimliği zedeleyen bir husus ve can sıkıcı. Daha önceki anketlerde de Google hesabı zorunlu tutuluyordu ve hiçbirine katılmadım. Forumun işlevleri anket yapmaya da, firma ile ilgili bildirimleri özel mesajla paylaşmaya da yeterlidir diye düşünüyorum. Herhangi bir başka siteyi veya uygulamayı kullanmak zorundaysak da, bunun üyelik gerektirmemesi veya kişisel bilgileri istememesi doğru olur.

Şimdi bu saatten sonra anket üzerinde değişiklik yapmak, verilen oyların boşa gitmesine neden olabilir. O nedenle, kabul görürse ben oyumu burada açıktan kullanmak istiyorum.

Anket sonuçlanınca, benim oyum olarak Overdose Coffee'ye +1 oy eklerseniz sevinirim. Kenya kahvesini merak ediyorum ve Kahve Sakal Ersin Bey'in çekirdeklerin yanı sıra bir nevi kahve çayı diyebileceğimiz cascara ile birlikte bize keyifli bir tadım etkinliği sunabileceğini düşünüyorum.

Etkinlik duyurusunda "Her ay düzenlenen etkinliklerimize katılımın zorunlu olmadığını hatırlatmak isteriz." denilmiş. Eğer Whatsapp dayatması devam edecekse, ben bu ayki tadım etkinliğine katılmayacağım.

Anket için google mail adresi yada login olma şartı yok anketi düzenleyen arkadaşlar bunu kontrol ettiler sizin mesajınızdan sonra.
Seçilecek firmalar hatırladığım kadarı ile hep birinci gelen firmadan alım yaptık. Anket sonucunu forumdan açıklıyoruz zaten ama tüm listeyi değil ilk üçü açıklıyoruz sebebini defalarca yazdık tartıştık. Bazı firmalar boxx, null, probador gibi indirimlerin açık olarak paylaşmak istemiyorlar. Kapalı bir ortam da paylaşılmasını istiyorlar. Buna saygı duymak gerektiğini düşünüyorum. Başka kastettiğiniz bildirim var ise konuşabiliriz?
Forumun anket sistemi maalesef yeterli olmuyor. Çok fazla kahve firması var ve seçenek olarak 10 veya 15 seçenek ekleyebiliyorsunuz. Ücretsiz olması nedeni ile google anket kullanıyoruz.
Ankette mail adresi ve forum nick istenmesinin sebebi takdir edersiniz ki bir firmaya yönlendirme olmaması adına suistimal olmaması adına. Mail adresinizi ve forum nickini yazmak kişisel bilgilerin istenmesi olarak görüyorsanız paylaşmamak ve ankete katılmamak sizin için doğru bir tercih olabilir.

Whatsapp dayatması ile ne kastettiğinizi anlamadım. Ama bize sponsor olacaksanız program yazan biri ile anlaşıp kahve kulübü programı yazdırabiliriz. Maalesef gönüllülük yöntemi ve ücretsiz yöntemler ile bu kadar yapabiliyoruz. Her zaman da yapıcı yol gösterici eleştirilere açığız.

Karşınızda ki organizasyonun nasıl kurulduğunu ve nasıl çalıştığını ve sizin bu kampanyalara organizasyonlara nasıl ulaştığınızı düşünerek mesaj yazarsanız karşılıklı empati kurabileceğimizi düşünüyorum.

Haziran ayı toplu kahve alımının tartışmasız geçmesi en büyük temennim olacaktır. Oyumu Montag Coffee'ye verdim. Çünkü, daha önce güzel çekirdekler deneyimledim. Emeği geçenlere teşekkürler 👏

Merhaba, ben de oyumu kullandım.
Anketin zamana kasar sürdürülmesi planlanıyor?
Herkese iyi haftasonları🙂

Elini taşın altına koyarak bu ayki alıma ön ayak tüm kahveseverlere teşekkürler.

Benim oyumda kungpowcoffee den yana oldu.Hadi hayırlısı

Çok merak ettiğim kavurucular var.
Serkan beyin corona sohbetlerinde çok faydalandım ve kahvelerini fazlasıyla merak etmeye başladım. Haftaya yarışma kahvesini demlemek için kahveyi kazanan arkadaşla buluşabileceğiz sonunda :)
3 core, Kimma, montag ve kungpow da diğer merak ettiğim kavurucular.
Hangisi seçilirse seçilsin diğerlernden de alım yapıp denemek istiyorum evdeki kahve stoğuna göre.
Emeği geçenlere şimdiden çok teşekkürler.

Aylar önce, henüz pandemi dönemi başlamamışken forumda isimlerini hatırlattığım bir kaç kavurumevi vardı, bunlardan biri CoffeeNutz, biri Kahve Fabrikası bir diğeri de Coffee Department idi... Nişantaşı'ndaki şubelerine uğrayışlarımdan birinde @metin beyle sohbet ederken forumdan ve aylık alımlardan bahsetmiştim, o da ilgili davranmış ve istenirse teklif verebileceğini söylemişti... eğer o teklif hala geçerliyse benim oyum seve seve Coffee Department'a!

Geri