• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Etkin 2 dripper içinde bir indirim olsaydı diye beklemiştim 😅. Şampiyonun kullandığı dripperı deneyimlemek için güzel bir fırsat olurdu bu ay😋🙃

Jailo'ya bir arkadaş vişne likörü gibi yazmıştı sanırım, onu merak ediyorum deneyimlerini paylaşacak olanları takipteyim. Tabi 1kg alırsam nasıl saklarım nasıl tüketirim orası ayrı bir konu.
Bu farklı EF2. Vişne likörü gibi olan Washed olan düz jairo

Son düzenleme:
Atzumpa nasıl çekirdek deneyen var mı? 250 Gr veya 1 kiloluk mu alsam karar veremedim.

Selamlar! Öncelikle nasıl ekipmanlar kullanıyorsunuz, onu sorayım. Kapsamlı bir seçki var doğru yönlendirmek isterim.
Detay sordugunuz ve onemsediginiz icin tesekkurler. Makine olarak Delonghi EC685 ( acik kavrum kahvelerde bir tik ekstraksiyonda zayif kaliyor ), ogutucu JMax, bottomless portafiltre, wdt, leveler gibi ekstra ekipmanlarin da yardimini aliyorum. Bazen aldigim kahveler fazlasiyla bitter notalara sahip oldugunda, kucuk bir miktar duz profilli bir cekirdek ekleyip tadi yuvarliyorum. Ama tatlilik, dusuk asidite, orta-yogun govde genelde tercihim oluyor.

Sağlam kaynaklarım var. @zebercet
Mustafa bey sizin tanıdıklarınız varsa bizde boş değiliz evelallah. Afbuyurun sizin gibi de ketum değilim, öğrendiğim bundle’ı kulüpten saklamam!
1717407120055.jpeg

günün üç vakti düşünülerek(sabah-ikindi-akşam) hazırlandı ve yanında 1.5luk nestle bedava❤️

Mustafa bey sizin tanıdıklarınız varsa bizde boş değiliz evelallah. Afbuyurun sizin gibi de ketum değilim, öğrendiğim bundle’ı kulüpten saklamam!

günün üç vakti düşünülerek(sabah-ikindi-akşam) hazırlandı ve yanında 1.5luk nestle bedava❤️
Zemzem isterük

Ek olarak, eğer Jairo Arcila Ef2 alacak olursanız geniş bir zamana yayarak tüketmenizi öneririm. Fermente bir çekirdek, kavrulduktan sonra gün gün inanılmaz değişiklik gösterebiliyor (gerçi yeşili de aynı şekilde). Her kahvenin kavrulduktan sonra lezzet (?) olarak zirve yaptığı bir gün aralığı var elbette, ama fermente kahvelerde uzun süreye yayarak güvenli saklama koşuluyla kahveyi deneyimlemek de bayağı kafa açıcı bir deneyim.

Güvenli saklamak derken, vakum ve buzluk dışında valfli paketlere bölmek bence de iş görür.

Afiyetle!
Bir kilo ef2 siparişi geçtim. Ef2'yi buzluğa atmak için kaç gün öneriyorsunuz?

Geri