• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Arkadaşlar Jairo Arcila Washed ile EF2 iki ayrı kahve, karıştırmak mümkün olduğu için belirtmek istiyorum.
Washed-> 875TL
EF2->615TL
EF2 her yerde aynı fiyat skalasında.

Abakundakawa ise Tetra 2022 hasat, CleanCup 2023 hasat. Hasatlar arasında fiyat farkı olabiliyor. Dunno'da da var 400TL'ye ama hasat yılı yazmamışlar. Tadım notları birbirinden tamamen farklı fark ettiyseniz.

Son düzenleme:
Dün akşam sepet yapmıştım toplam 2.400 lira tutuyordu. Az önce baktım sepetim 3.150 lira olmuş. İndirim ile bindirim aynı gün olmuş malesef. Ben bu ay katılmıyorum.
kodu girdikten sonra mı böyle oluyor hocam? eğer öyleyse onu bir sorun isterseniz firmaya enteresan bir durum olmuş gibi

Dün akşam sepet yapmıştım toplam 2.400 lira tutuyordu. Az önce baktım sepetim 3.150 lira olmuş. İndirim ile bindirim aynı gün olmuş malesef. Ben bu ay katılmıyorum.
Merhaba Onur Bey. Bahar Seçkisi'nde ve yarışma kahvesinde geçici olarak yapılmış %30'dan daha düşük indirimler vardı. Şimdi daha yüksek olan %30 indirimi kullanabilmeniz için o düşük indirimler kaldırıldı. Yani aslen bir fiyat artışı söz konusu değil. O indirimler zaten ürünlerin sağ üst köşelerinde belirtilmişti, fark etmemiş olabilirsiniz.

Arkadaşlar Jairo Arcila Washed ile EF2 iki ayrı kahve, karıştırmak mümkün olduğu için belirtmek istiyorum.
Washed-> 875TL
EF2->615TL
EF2 her yerde aynı fiyat skalasında.

Abakundakawa ise Tetra 2022 hasat, CleanCup 2023 hasat. Hasatlar arasında fiyat farkı olabiliyor. Dunno'da da var 400TL'ye ama hasat yılı yazmamışlar. Tadım notları birbirinden tamamen farklı fark ettiyseniz.
Evet ben de merak ettim onu, hasat yılı, çiftliği, rakımı vs. aynı olup farklı tadım notları olanlar da var. Bu tadım farkı neden oluyor, kavrumla ilgili bir durum mu?

Merhabalar, son fiyat güncellememizi Mayıs ayının ortasında sadece 300₺ altında kalan çekirdeklerimizde yaptık. Onun dışında herhangi bir çekirdeğimize zam gelmediğini belirtmek isteriz. Seçkilerde ve Sebastian Gomez'de bulunan %25'e varan indirimlerimiz de Haziran başına kadar geçerliydi ve indirim süresi sona erdi. Kulübe özel verdiğimiz %30 indirim kodu ise tüm bu indirimlerden daha yüksek bir orandır. Kodu girdikten sonra dün yaptığınız sepetten daha yüksek bir fiyat çıkması mümkün değildir. Eğer böyle bir durum var ise size destek olabilmemiz için bize info@tetranroastery.com adresinden ulaşabilirsiniz.

1 kiloluklarda çok iyi fiyatlar, artık öyle ciddi kahve takip etmiyorum, indirimden ne bulursam alıp geçiyorum, 1200 civarına indirimle alınabilen kahveyi yurtdışında 60 euroya buldum, birebir aynı mı bilmiyorum, kısacası 1 kiloluk fiyatları cidden efsane seviyede bence.

Son düzenleme:
Öncelikle böyle bir organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Kahve alımlarımı kulübün toplu alım etkinliklerinde yapıyorum yaklaşık bir yıldır, Tetra yı uzun zamandır takip ediyorum ve oyumu kendilerine verdim, sepetimde de bahar seçkisi uzun zamandır duruyor, eklediğim günden beri %25 indirim ile 1730 tl gibi bir fiyatı vardı, fakat hepimizin malumu ki tüm ticari işletmeler ürünü hangi fiyattan satmak istiyorsa indirim adı altında önce artırıyor sonra o istediği fiyata geri getirip indirim yaptık diyerek alıcının psikolojik olarak rahat hissetmesini sağlıyor. Bu artık bilinen bir gerçek. Şimdi kulüp indirimi ile bu bahar seçkisi 1628 tl ye düşüyor, yani gerçekte % 6 lık bir indirim var, olsun buna da şükür diyelim. Zaten hiç bir firma şimdiye kadar farklı davranmadı. Ben daha çok, birlikte kahveleri deneyimlemek, reçetelerden faydalanmak ve yorumlara bakarak hangi kahveyi alacağıma karar vermek için katılıyorum toplu alıma, indirim en son sırada geliyor. Gerçek %30 ları görmek dileğiyle, kolay gelsin.

Tekrardan herkese merhabalar, Bahar Seçkisi son 20 adet kalmıştır. Stok tükendikten sonra Bahar Seçkisi ürünü satıştan kalkacak. 250 gramlık paketlerimizin satışı devam edecek.
İyi alışverişler dileriz.

Seçkiler zaten indirimdeydi, alınacak tüm kahveler de içerlerinde mevcuttu bence. Kiloluk alımda gerçekten büyük avantaj olmuş. Ama hepsinden kiloluk mu alacağız? Toplu alım derken bir çekirdeği topluca almak oldu bu biraz sanki 😅. Dört arkadaş birer kg alıp bölüşmek gayet avantajlı olabilir.

(Not: 3 arkadaş aranıyor😬)

JAİRO ARCİLA EF2 ve LUZ HELANA SALAZAR ile alıma katıldım bakalım nasıl çıkacak :)

Tekrardan herkese merhabalar, Bahar Seçkisi son 20 adet kalmıştır. Stok tükendikten sonra Bahar Seçkisi ürünü satıştan kalkacak. 250 gramlık paketlerimizin satışı devam edecek.
İyi alışverişler dileriz.
O zaman bir tane bana. Sipariş verildi :-)

Frinsa Manis'i çok merak ediyorum

Geri