Toplu alım etkinlikleri firmalar için bir amme hizmeti değildir .
Bilgilendirme için teşekkürler.
Toplu alım etkinlikleri firmalar için bir amme hizmeti değildir .
Kitap önerisi için teşekkür ederim hocam ilk fırsatta okuyacağım. Arama yaparken beinconnect‘te 13 bölümlük bir belgeselini gördüm, içeriklerini bilmediğim için ne kadar benzerdir yorum yapamıyorum.şu da var, salt iyi kahve için değil, yediğimiz içtiğimiz şeyler için. çok sevdiğim bir laf vardır ne yersen osun diye (hatta yurtdışında ülkemizi gastronomide müthiş temsil eden, şahsen en çok sevdiğim şef olan ve ziraat müh. deniz orhun'un yedikleriniz davranışlarınız olur kitabını şiddetle öneririm)
biz burada iyi kahve için çabalıyorsak bir şekilde, o içtiğimiz iyi kahveyi içerken de çılgınlarcasına tüketmemek gerekiyor, tadına vararak. böyle lezzetlerin tadına bir şekilde varabiliyorsak eğer bu doğanın, zirai üretimin sayesinde oluyor. ne kadar güzel bir şey, öyle değil mi?
yoksa gereksiz sinirin, suçlamaların kimseye faydası yok.
Ne demek ne demek istediğin konuda istediğin zamanBilgilendirme için teşekkürler.
Bu ay ki alımlarda payımıza düşen gerginlik-huysuzluk oldu.Gergin ortam hala devam ediyor arkadaşlar sezon arası verilmese mi acaba biraz, alım etkinliğini bireyler kendi aralarında gerçekleştirmek istiyorlar ise devam etsinler ama şuan ki yazışmalar hayretler içerisinde üzüyor. Alım ekibinde ki arkadaşlar da biraz dinlenmeli eskiden içinde yer alan biri olduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu sanıldığından zor bir etkinlik bu ben şahsen bu etkinlik sayesinde yeni iş yerimde satın alımlarla da ilgileniyorum öyle diyim. bence 1 ay es geçip herkesin tatil yapması ve sonra sakince devam etmek süper olur![]()