• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu da var, salt iyi kahve için değil, yediğimiz içtiğimiz şeyler için. çok sevdiğim bir laf vardır ne yersen osun diye (hatta yurtdışında ülkemizi gastronomide müthiş temsil eden, şahsen en çok sevdiğim şef olan ve ziraat müh. deniz orhun'un yedikleriniz davranışlarınız olur kitabını şiddetle öneririm)

biz burada iyi kahve için çabalıyorsak bir şekilde, o içtiğimiz iyi kahveyi içerken de çılgınlarcasına tüketmemek gerekiyor, tadına vararak. böyle lezzetlerin tadına bir şekilde varabiliyorsak eğer bu doğanın, zirai üretimin sayesinde oluyor. ne kadar güzel bir şey, öyle değil mi?

yoksa gereksiz sinirin, suçlamaların kimseye faydası yok.
Kitap önerisi için teşekkür ederim hocam ilk fırsatta okuyacağım. Arama yaparken beinconnect‘te 13 bölümlük bir belgeselini gördüm, içeriklerini bilmediğim için ne kadar benzerdir yorum yapamıyorum.

Konuyu başından beri okudum, çok gereksiz gerginliklerin olduğunu görüyorum. Bizler için ne kadar vazgeçilmez olsa da kahvenin insandan önemli olduğunu düşünmüyorum. Biraz sağduyulu olmanın herkese faydası var.

Ülkemizin mevcut şartları, alım gücümüzün aşırı zayıflamış olması herkes için aşırı bir stres kaynağı oluşturmakta. Öyle ki ben dahil bir çoğumuzun bu stresle mücadelede yetersiz kaldığını gözlemliyorum. Ama güzel günler göreceğiz inşallah yakında. Ülkemizin iyi şeylere ihtiyacı var.

Null’a oy vermedim, müşterisine bu üslupla yaklaşan bir firmadan alım yapmam da söz konusu değil, Null’a PAS diyorum her ne kadar umurlarında olmasa da :) Değer verene değer verilir böyle öğretildi bizlere. Umarım ikinci firma ile anlaşma hususu başarı ile sonuçlanır. Aksi taktirde Haziran ayında boş geçeceğim.

Alım ekibine bütün emekleri için teşekkür ediyor ve sabır diliyorum.

Gergin ortam hala devam ediyor arkadaşlar sezon arası verilmese mi acaba biraz, alım etkinliğini bireyler kendi aralarında gerçekleştirmek istiyorlar ise devam etsinler ama şuan ki yazışmalar hayretler içerisinde üzüyor. Alım ekibinde ki arkadaşlar da biraz dinlenmeli eskiden içinde yer alan biri olduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu sanıldığından zor bir etkinlik bu ben şahsen bu etkinlik sayesinde yeni iş yerimde satın alımlarla da ilgileniyorum öyle diyim. bence 1 ay es geçip herkesin tatil yapması ve sonra sakince devam etmek süper olur :)

Bu konu neden halen bu kadar uzatılıp devam ediyor arkadaşlar ? Rahatsız alıyorsan başlığı takip etme diyebilirsiniz anlayabilirim ama her ay yapılan bu organizasyonun amacı nitelikli kahve deneyimini artırabilmek için normal fiyatından daha uygun fiyatı yakalayabilip deneyimleri paylaşmak güzel fincanlar yakalayabilmek değil mi ? Bu ay ben dahil çoğu kişi memnun kalmadı alternatif diğer markalara bakılır ki Ömer Bey açıkladı bir indirim eminim Batu Bey'de destek olur başka belki markalarda çıkar olur biter. Cidden hayatta sürekli bir sinir stresin içindeyken biraz rahatlamak deneyimleri öğrenmek kendimizi kahve konusunda geliştirmek güzel kahve dostlukları oluşturmak için girdiğimiz bu kulüpte bu kadar gerginliğe lüzum yok bence hayal kırıklığı yaşayan biri olarak söylüyorum bunu tepki gösterilir alım yapmayacağım firmadan denir ve olay kapanır bence artık farklı şeylerden şüphelenir oldum belirli bazı kişiler sürekli artan tepki nezaketten uzak mesajlar
Hislerimi paylaşmak istedim..

Gergin ortam hala devam ediyor arkadaşlar sezon arası verilmese mi acaba biraz, alım etkinliğini bireyler kendi aralarında gerçekleştirmek istiyorlar ise devam etsinler ama şuan ki yazışmalar hayretler içerisinde üzüyor. Alım ekibinde ki arkadaşlar da biraz dinlenmeli eskiden içinde yer alan biri olduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu sanıldığından zor bir etkinlik bu ben şahsen bu etkinlik sayesinde yeni iş yerimde satın alımlarla da ilgileniyorum öyle diyim. bence 1 ay es geçip herkesin tatil yapması ve sonra sakince devam etmek süper olur :)
Bu ay ki alımlarda payımıza düşen gerginlik-huysuzluk oldu.

Bak tartışmalar hep akşam 21:00 den sonra oluyor. Günde 6-7 bardak kahve içince kafein anksiyeteye dönüşüyor. Gelip gelip burada hönkürülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri