Kolay gelsin kitap sanırsam çap vaf tyt kimyaGayrınizami yaptığım ilk Türk Kahvesi denemelerimde hep köpük alırdım,şimdi alamaz oldum.
İlk başlardaki yoğun acılık sonralarda azaldı. Vallahi de billahi de Worka'ya benzettim. Acılığı yoğun olmasa güzel olurdu belki. Öğütümüm kalın mı,ince mi kalıyor anlamadım,ki daha inceye gitmek istemiyorum. İşkence gibi,çok uzun sürüyor,hatta son 1 gram kadar kaldığında boş dönmeye başlıyor,9'dan 11'e atlıyorum.
Böylece Geisha tadan en genç insanlardan biri olmuş oldum,her ne kadar hakkını veremesem de
Ekli dosyayı görüntüle 6172
Teşekkürler,aynen öyleKolay gelsin kitap sanırsam çap vaf tyt kimya
Ne güzel benim gibi bir tane daha sınav öğrencisi varTeşekkürler,aynen öyle![]()
Daha sınav öğrencisi değilimNe güzel benim gibi bir tane daha sınav öğrencisi var
Kavurucu: Kahve Fabrikası
Çekirdek: Kolombiya , Resguardo Inga Aponte
Bölge: Narino
Varyate: Caturra
İşlem: Honey Process , Espresso Roast
Öğütüm: Molent G50 5 Click
Su: Evde şebekeye bağlı su arıtma sistemi
Su başlangıç derecesi: Oda sıcaklığı
Ekipman: Profilo PKM3009

Normalde yapay çilek tadından nefret eden bir insanım ama ilginç şekilde bu kahveden aldığım çilek tadı hoşuma gitti , soğudukça floral bir asidite geliyor benim damağım daha bunu ayıracak kadar tecrübeli değil ama sanki çok güzel bir çicek özü tadına benzettim bir de gariptir ki latte içiyormuş gibi geldi en sonda ve after taste olarak ise limon tadı etkiliyor sanki limonlu şeker yemişsinizde ağzınızda bıraktığı mayhoşluk gibi ama nedense 1 click daha ince öğütmeme rağmen biraz under extract olmuş gibiKavurucu: Kahve Fabrikası
Çekirdek: Kolombiya , Finca Las Mercedes
Bölge: Antioquia
Varyate: Caturra , Castillo
İşlem: Washed Process , Espresso Roast
Öğütüm: Molent G50 4 Click
Su: Evde şebekeye bağlı su arıtma sistemi
Su başlangıç derecesi: Oda sıcaklığı
Ekipman: Profilo PKM3009
Asiditesi düşük kakao ve çikolata notalarına sahip brezilya ve Güney Amerika çekirdeklerine bakabilirsiniz.herhangi bir çekirdekle türk kahvesi demlemeyi ve denemeyi seviyorum. fakat alışagelmiş olan 'tat' için hangi çekirdeği önerirsiniz