• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Grizzly Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puspus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açıkçası nasıl olsa taze hasat kullandığım için extra vurgu yapma gereği duymamıştım başında.. Sonra da öyle kaldı o sistem. Ekleriz en kısa zamanda. Sca puanını da yazmama sebebi bir kaygıdan dolayı değil, o da aynı nasıl olsa specialty kullanıyoruz diye :)
Abi Ferrarin olsa üstünü örter misin? 😂😂 Ne varsa yaz süsle bence

250 gr Divina siparisini gectim ama secki bayagi hos gozukuyor. Subat toplu aliminda cikarsa diger kahvelerin hem filtre hem espresso kavrumlarini deneyecegim umarim. Oropendula ve La Siberia icimde ukde kaldi cunku...

250 gr Divina siparisini gectim ama secki bayagi hos gozukuyor. Subat toplu aliminda cikarsa diger kahvelerin hem filtre hem espresso kavrumlarini deneyecegim umarim. Oropendula ve La Siberia icimde ukde kaldi cunku...
Umarım beğenirsiniz ✌🏼

kaç aydır seçtiremedik hadi şubata o zaman :))

2 single orijin espressoda ben sipariş geçtim. şu aralar epsressodan başka kahveye elim gitmiyor, ama filtreleri de merak etmiyor değilim, şubata da filtreler kalsın ;)

2 single orijin espressoda ben sipariş geçtim. şu aralar epsressodan başka kahveye elim gitmiyor, ama filtreleri de merak etmiyor değilim, şubata da filtreler kalsın ;)

Şubat ayı için aslında aklımdaki kavurucu belliydi amma yorumlar fena halde aklımı çeliyor öyle böyle değil 😂 @puspus

Yücel abi, başından beri desteğin için çok teşekkür ederim. Kahveler de desteklerini karşılayacak şekilde olur umarım. :)

Selamlar @puspus

Benim ilk Grizly tecrübem çok akılda kalıcı değildi lakin her zaman bir kez daha şans veririm.Toplu alımda bu şans için iyi bir fırsat olabilir sanırım. :)
Herkesin aklında kalıcı olabilmek için durmadan çalışıp, kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Çok teşekkürler. :)

Herkesin aklında kalıcı olabilmek için durmadan çalışıp, kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Çok teşekkürler. :)
@cemtolgaizm merhaba, "Sürekli kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz." dediğiniz için soruyorum, lütfen olumsuz olarak düşünmeyin, ben kavrumları beğeniyorum. Daha iyi olması adına yurtdışında kavrum odaklı bir eğitim planı var mıdır? Olsa ne güzel olur. :)

#bu ay grizzly ve kernel konuk kavurucular oldu, grizzly ile başladım degass tamamlandığı için.
#iyi ki almışım dediğim, ilk demlemeden bile fazlasıyla keyif aldığım kahveler. şubat ayı toplu alımı için önereceğim kavurucu olacak.
#demleme reçeteleri için kavurucunun referans reçetesinden faydalandım.

el salvador divina providencia 27.12burundi ghombo commune 23.12
15-240 gr, kuzeyden, 92C
15-240 gr, kuzeyden, 92C
cafec traditionalhario 100lü ters veya traditional
40-100-100 döküşler
40-100-100 döküşler
bitiş: 02.15bitiş: 02.08
çok zarif, düşük gövde, asidite, aftertaste. içimi yumuşak keyifli. belki reçete daha da geliştirilebilir.dolu dolu, yüksek asidite, gövde, aftertaste. fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor. f/p oranı çok iyi.

not: kerneldeki santa rosa için bi cupping yaptım, aman yarabbim o nasıl bişeydi öyle. fincana da yansırsa bomba resmen.

@cemtolgaizm merhaba, "Sürekli kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz." dediğiniz için soruyorum, lütfen olumsuz olarak düşünmeyin, ben kavrumları beğeniyorum. Daha iyi olması adına yurtdışında kavrum odaklı bir eğitim planı var mıdır? Olsa ne güzel olur. :)
Selamlar, olumsuz düşünecek bir durum göremedim. Hatta beğeniyor olmanıza sevindim. Ben kahve serüveninin top noktası olduğuna pek inanmıyorum. Kendi içerisinde sürekli gelişen ve her türlü yeniliğe açık olan bir yer. Bu da benim kahveye olan ilgimi daha da arttırıyor.
Sektörün içerisindekilerin de sürekli bu yeniliklere ve gelişmelere açık olması gerektiğini düşünüyorum. Eğitimden ziyade yurtdışı ziyaretlerimizde, domestic ve uluslararası fuarlarda çoğu kahve profesyonelleri ile sohbet etme, tartışma fırsatımız oluyor. Bu bile kişiye farklı izlenimler, görüşler katabilir ve geliştirebilir. Bilenler bilir sektördeki çoğu meslektaşıma göre daha gencim, yaş 23 yol uzun her şey olabilir. Daha da çok öğrenmeye neden kapalı olalım ki. :)

#bu ay grizzly ve kernel konuk kavurucular oldu, grizzly ile başladım degass tamamlandığı için.
#iyi ki almışım dediğim, ilk demlemeden bile fazlasıyla keyif aldığım kahveler. şubat ayı toplu alımı için önereceğim kavurucu olacak.
#demleme reçeteleri için kavurucunun referans reçetesinden faydalandım.

el salvador divina providencia 27.12burundi ghombo commune 23.12
15-240 gr, kuzeyden, 92C
15-240 gr, kuzeyden, 92C
cafec traditionalhario 100lü ters veya traditional
40-100-100 döküşler
40-100-100 döküşler
bitiş: 02.15bitiş: 02.08
çok zarif, düşük gövde, asidite, aftertaste. içimi yumuşak keyifli. belki reçete daha da geliştirilebilir.dolu dolu, yüksek asidite, gövde, aftertaste. fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor. f/p oranı çok iyi.

not: kerneldeki santa rosa için bi cupping yaptım, aman yarabbim o nasıl bişeydi öyle. fincana da yansırsa bomba resmen.
Çok güzel bir karşılaştırma olmuş, ellerinize sağlık. Tavsiyem mümkün oldukça demleme sürelerini yaklaştırarak bir daha karşılaştırmanız. Hele ki Burundi’yi 2.30lara çıkarttığınızda burada aldığınız yüksek asiditenin nasıl bir anda azaldığını da görebilirsiniz. Dediğim gibi Burundi fazla enteresan bir kahve. :)

Alaska blendi geçen hafta 500gr lık sipariş vermiştim . Sorunsuz mükemmel paketleme ile geldi. Degas bitince denedim. Beklentimi karşıladı gayet memnun kalınca bu sabah 1kg sipariş daha geçtim . İndirim sayesinde merak ettim bir kahveyi daha denemiş oldum . Bir Joker sabah kahvem daha oldu . Teşekkür ederim ☺️ @cemtolgaizm

Geri