• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Hocam Petra'da neden hüsrana uğrayacaksınız ki? Bugün Bomba De Fruta'yı demledim oldukça iyiydi. Acılık yoktu meyve suyuydu adeta. Çoğunlukla kırmızı meyve sonda ise biraz sarı meyveleri alabildim.

La Vega'yı henüz açmadım.
Yorum için teşekkürler. Onu deneyeyim bari.

Bende de 75TL ye 25 TL gelmiş ama sadece Morn coffee mağazası diyor. Var mı deneyen ?

bu kuponlar herkese tanımlanmıyor mu yahu :/ ben bulamadım kuponu
Merhaba,
Size tanimlanmamış olsa bile örneğin 100/40 trendyol indirim kuponlarını "turuncu firma" "malum firma" gibi başlıklar altında(dönem dönem yasak geliyor, oyle olunca ifade ediş biçimi değişiyor sadece) donanimhaber.com üzerinden satıcıya göre 9-14 TL arasinda değisen fiyatlar ile almanız mümkün.

Dün bu şekilde 3 ayri hesabı 10 TL den alıp, Beta Tea nin genel indirimlerinin üzerine uygulayarak 3 ayrı sipariş ile güzel çaylar aldım. :)

Benim de gözüm Paşabahçe nin bu fincanlarında. Acme leri andıran renk skalası var. Fiyatı düşerse niyetim var.

@Wile E. Coyote Acmelerle yapılan paylaşımları ben de keyifle takip ediyorum fakat hiç deneyimleme şansım olmadı. Ben daha uygun fiyatlı olduğu için aşağıdaki bardağı tercih etmiştim. Kalınlık konusunda normal bardaklardan bir miktar daha kalın cidarlı ama benklentinizi karşılar mı bilmiyorum? İçiminden ben keyif alıyorum, fiyatı da oldukça uygun olduğu için belki deneyebilirsiniz.

@Wile E. Coyote Acmelerle yapılan paylaşımları keyifle takip ediyorum fakat hiç deneyimleme şansım olmadı. Ben daha uygun fiyatlı olduğu için aşağıdaki bardağı tercih etmiştim. Kalınlık konusunda normal bardaklardan bir miktar daha kalın cidarlı ama benklentinizi karşılar mı bilmiyorum? İçiminden ben keyif alıyorum, fiyatı da oldukça uygun olduğu için belki deneyebilirsiniz.

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Fiyatı gayet uygunmuş latte bardakları hoş duruyor alınabilir.

Geri