• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

TH1 Traditional'e göre bir tık yavaş. TH2 ise sonlarda oldukça yavaşlayan bir filtre. Ama bana sorarsanız TH2'yi TH1'den daha çok seviyorum. Acı olmayan gayet tatlı sonuçlar elde edilebiliyor TH2 ile. Bence ikisini de alın, kendiniz karar verin.
Ben de Th1i deniyorum son zamanlarda, traditionala tercih ediyorum çoğu kahvede denediğim, alıp denemek gerekiyor

Cafec filtrelerinin hepsiyle güzel sonuç elde edilebiliyor, hiçbirine önyargıyla yaklaşmamak lazım. Bir tek abaca'yı pek kullanmadım ondan emin değilim.
Bende de durum aynı abaca'yı da bir ara denemek istiyorum vakit olmadı hiç

Trendyoldan bu termometreyi almıştım ama 10 kullanımdan sonra bozuldu. Daha dayanıklı f/p ürün öneriniz var mıdır
Şu ürüne bakabilirsiniz. Vaktiniz varsa ve daha ucuz olsun diyorsanız aliexpress üzerinden alabilirsiniz. 8$ kuponu satın alarak vergi dahil yaklaşık 30 liraya gelir.

Cafec filtrelerinin hepsiyle güzel sonuç elde edilebiliyor, hiçbirine önyargıyla yaklaşmamak lazım. Bir tek abaca'yı pek kullanmadım ondan emin değilim.
Bende sadece abaca kullandım, oldukça hızlı geldi bana hario filtreleri den sonra , daha ince ogutebildim kahveleri böylelikle. Kesinlikle güzel filtre.

temizleme pompası amazonda başka bir satıcıda 25tl şu an 3 tane kalmış. almak isteyip alamayan falan kaldıysa düşünebilir.
bugün geldi hemen değirmeni temizledim, hazne üflenerek daha kolay temizleniyor öğütüm öncesi hazne temizliği için pek kullanışlı değil bence ama genel değirmen temizliğinde işe yarıyor köşelerde kalan öğütülmüş kahveleri güzel temizledi, f/p gayet iyi bence (y)

18 tl lik fiyat çok iyi lakin bitcoin gibi bir şey devamlı değişiyor.. dün 18 e aldım şimdi muadili sanırım 35... keşke daha çok alsaydım 🤣

Trendyol'da specific coffeenin brezilyası 37tlye düşmüş. Kenya da 46tlde yalnız paket 200gram.

Bunu yazmak için başlığı arıyordum ben de, adı değişmiş zor buldum 😅

Trendyol'da güzel indirimler var. Brezilya'yı daha önce başlığında önermiştim o fiyata f/p tayfa kaçırmasın derim :)

Ben bu kez 2020 hasat Kenya Riakahara'yı deneyeceğim sanırım. 87 puanlı Nordic Aproach getirmiş.

Çok konuşulan Calibre Coffee indirimde ama asıl ilgimi çeken Tanzanya Manyara indirim almadığı için onları pas geçtim.

Son düzenleme:
Specific'in Brezilya'sı pek çok yerde satılan Serra do Cabral olması lazım, sanırım sadece ismi farklı. Normalde de 250 gr'ı 45-55 lira arası olan bir çekirdek. Specific daha güzel kavuruyor ise veya oradan denemek istiyorsanız alınabilir ama tabi.

Specific'in Brezilya'sı pek çok yerde satılan Serra do Cabral olması lazım, sanırım sadece ismi farklı. Normalde de 250 gr'ı 45-55 lira arası olan bir çekirdek. Specific daha güzel kavuruyor ise veya oradan denemek istiyorsanız alınabilir ama tabi.
+1
Bu Cabral'ı ben Sapiens'den almıştım yine Trendyol üzerinden indirimli şekilde. Açıkcası soğudukça biraz içilebilitesi yükselmişti, akılda kalıcı olmayan bir seçkiydi bana göre. Yada bilemiyorum ben Brezilya'ya uzak ve mesafeliyim.:rolleyes:

Geri