• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Değirmen temizliği için pompa arayan arkadaşlar bu ürün şuanda amazonda indirimde 18 tl.Amazon prime üyesi olanlarda bedava kargo ile kaçmaz diye düşünüyorum.
Hlypro Lens Pompası https://www.amazon.com.tr/dp/B0892RTQH6/ref=cm_sw_r_cp_api_glc_i_JMRQPB97SK7QEEJ94EWC

Levent bey epey önce paylaşmıştı bu lens pompasını ben de 1 aydır kullanıyorum fiyatına göre iyi iş görüyor, iç haznenin temizliğini kolaylaştırıyor.

Saat 24.00'a kadar yarın teslim o zamana kadar belki kullanan biri yorum yapar 😁
Amazon getirir valla. Alan arkadaşlar ürünler bu kutularda gelirse şaşmayın.😂 120 ml 2 lens solüsyonunu bu kutuda yollamışlardı. Az kalsın kuryeden teslim almıyordum, yanlış kargo geldi diye 😂

Ekli dosyalar

• D93E8DEA-C27A-4C6C-BBD0-6B51E5ECFA9D.jpeg
    D93E8DEA-C27A-4C6C-BBD0-6B51E5ECFA9D.jpeg
    112.2 KB · Görüntüleme: 89
Amazon getirir valla. Alan arkadaşlar ürünler bu kutularda gelirse şaşmayın.😂 120 ml 2 lens solüsyonunu bu kutuda yollamışlardı. Az kalsın kuryeden teslim almıyordum, yanlış kargo geldi diye 😂
Amazon gerçekten inanılmaz iyi çalışıyor, umarım bozmaz. Gece verilen sipariş bile ertesi gün sabah kapımdaydı, cidden çok iyiler. (nazar değdi)

2 tane de bende var, hem elektrikli hem manuel değirmende severek kullanıyorum. Üfle üfle nereye kadar hocam😄

Hemen bitirmişsiniz pompayı heyecanla girdim sonuç hüsran her zamanki gibi :D

Saat 24.00'a kadar yarın teslim o zamana kadar belki kullanan biri yorum yapar 😁
Saat 00:00' ı geçti gerçi ama şimdi gördüğüm için ancak yorum yapabiliyorum :) Aldığım değirmenin yanında vermişlerdi. Çok kullanışlı kesinlikle. Fırçanın giremediği yerde kalan ne var ne yoksa dışarı püskürtüyor. Eğer olmasaydı kesinlikle alırdım.

Geri