• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

15 TL kargo + %15 komisyon olan bir sistemden bahsediyoruz. Trendyol adeta satmak istiyorsan zararına satacaksın gibi bir kampanya yaparak komisyon oranınını %3'e çekip sizdende kdv dahil %20'ya varan indirim yapmanızı bekliyor. Ayrıca sizden 4 tl daha kargo parası kesebiliyor elite üye değilseniz. Garip olan hem gönderici kargo ödüyor hem sizden 4 tl kesiyor. Neyse işin aslı cebinden indirimlerde yapıyor Trendyol ama üreticiden inanılmaz kesintiler yapıyor. O 4 TL veya diğer kesintiler sayesinde sistemden kazanıyor.
Bu pazaryeri siteleri satıcının kanını emiyor resmen. Pttavm de durum nedir? Devlet destekli çok daha uygun komisyonlar ayarlanmalı.

Cafec filtre almak isteyenler için yeni kampanyayla iyi bir fırsat oluyor. İftardan sahura da 200 TL ye 50 lira indirim yapıyor sepette. Dün cafec abacalarda geçerliydi , geç olduğu için yazmak aklıma gelmedi ama bu akşam da benzer bir kampanya yapabilirler. İki abaca ve kimmadan bir kahveye 150 lira verdim. (20 TL de kendi çekim vardı)
Hangi satıcıdan aldınız fitreleri?

Bu akşam da 200/40 indirim başlamış farklı ürünler birleşiyor

Cafec filtreleriniz neden trendyoldan pahalıya aliyorsunuz ki, 55 tl olan traditional trendyolda 64 ve 80 tl lerden satılıyor, kahve aldığınız yerlerden almanızı tavsiye ederim..

Cafec filtreleriniz neden trendyoldan pahalıya aliyorsunuz ki, 55 tl olan traditional trendyolda 64 ve 80 tl lerden satılıyor, kahve aldığınız yerlerden almanızı tavsiye ederim..
Kendi satış yerlerinde üzerine kargo alıyor, Çek vs ile alırsanız çok daha uyguna geliyor. Ben Abacaların tanesini 55 TL ye aldım mesela

Sanırım herkese yuklenmedi
"200 TL Üzeri 40 TL İndirim" arama kısmına bunu yazınca çıkıyor bir sürü ürün ama sanırım bu indirim, ürünlerin indirimsiz fiyatları için geçerli. 76 lira yazan abaca 3 tane ekledim, 230 yapıyor, 40tl indiriyor onu 190a geliyor yani tanesi 63 oluyor. Eğer 200e 50tl indirimli hesap alırsanız DH'den falan (visa kampanyası) 55e geliyor tanesi toplam. Totalde 80 TL kar.

Tiamo wave kullanıcıları güncel deneyimlerini aktarabilirler mi?
Elim gidiyor almak için ama her seferinde kalita dürtüsü bir şekilde engelliyor beni...😟

Tiamo wave kullanıcıları güncel deneyimlerini aktarabilirler mi?
Elim gidiyor almak için ama her seferinde kalita dürtüsü bir şekilde engelliyor beni...😟
Aldığıma hiç pişman değilim. Aklım kalita'da da kalmadı. Tıkanma vs. gibi bi sorun yok daha tarifteki hedef süremi 10 saniyeden fazla geçtiğim olmadı. Malzeme kalitesi iyi. Tutma sapının da metal olması güzel olmuş. Ben tavsiye ediyorum.

Filtreli ölçmek daha doğru fikir verir diye düşünüyorum, filtrenin sarkmasıyla delik tıkanmasını da içereceği için:)
Hocam,

Güralita ve cam kalita 185 sahibiyim. İkisinin akış hızı kıyaslamasını daha önce bir kaç kez yapmıştım.
Ayrıca arkadaştan deney için iki tane filtre harcamasını talep etmek hiç gerçekçi bir yaklaşım olmazdı.
Filtresiz akış süreleri bana yeterli veriyi sağlayacaktır.
Yoksa görüşünüz kesinlikle doğru.
Keyifli demlemeler herkese...

Geri