• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Jumbo şişe vakum seti 260 TL

Cahilliğime verin bilmediğimden soruyorum bu ürün kahveyle ilgili vakumlama için mi düşündünüz. Yani şöyle bir kaç yerde şişe camlarda kahve saklandığını gördüm yani gayet de kullanışlı görünüyordu. Kaşık olmadan direk döküp kullanılıyordu. Bu üründe de acaba saklama durumunda şişenin havasının alınması şeklinde kullanılır mı diye düşündüm.

:rolleyes:

Cahilliğime verin bilmediğimden soruyorum bu ürün kahveyle ilgili vakumlama için mi düşündünüz. Yani şöyle bir kaç yerde şişe camlarda kahve saklandığını gördüm yani gayet de kullanışlı görünüyordu. Kaşık olmadan direk döküp kullanılıyordu. Bu üründe de acaba saklama durumunda şişenin havasının alınması şeklinde kullanılır mı diye düşündüm.

:rolleyes:
Estağfurullah,evet forumda vacu vin adlı ürünü kullanan epey arkadaş vardı ona alternatif bir ürün acikcasi fiyat da epey uygun aliexprestte bile muadiller daha pahalı olabiliyor.

Estağfurullah,evet forumda vacu vin adlı ürünü kullanan epey arkadaş vardı ona alternatif bir ürün acikcasi fiyat da epey uygun aliexprestte bile muadiller daha pahalı olabiliyor.
Peki bu ürün standart şişelere vs oluyor mu bilginiz var mı? Paşabahçenin 500ml şişeleri var. Bunlarla kullanlabilir sanırım değil mi. Standart ebatta şişeler evde soğuk kahve servisi için kullanıyorum bunları misafir için.

Peki bu ürün standart şişelere vs oluyor mu bilginiz var mı? Paşabahçenin 500ml şişeleri var. Bunlarla kullanlabilir sanırım değil mi. Standart ebatta şişeler evde soğuk kahve servisi için kullanıyorum bunları misafir için.
Standart ağızlı her şişeye olur (maden suyu, gazoz, şarap şişesi vs.). Ağız çapı 18-22mm arası. Linkteki şişenin ağzı geniş muhtemelen olmayacaktır.

Son düzenleme:
Standart ağızlı her şişeye olur (maden suyu, gazoz, şarap şişesi vs.). Ağız çapı 20-25mm arası. Linkteki şişenin ağzı geniş muhtemelen olmayacaktır.

Şimdi ölçtüm en geniş kısmı 2.3 cm.

Maden suyu ve şarap şişelerin iç çapı 20mm civarı gelir. Tıpalar konik ve şişe ağzına yarısına kadar geçiyor. Sizin ölçü tam sınırda olabilir yani tıpanın üst çapı kurtarırsa vakum yapar. Akşam evde kumpasla ölçer söylerim olup olmayacağını.

Maden suyu ve şarap şişelerin iç çapı 20mm civarı gelir. Tıpalar konik ve şişe ağzına yarısına kadar geçiyor. Sizin ölçü tam sınırda olabilir yani tıpanın üst çapı kurtarırsa vakum yapar. Akşam evde kumpasla ölçer söylerim olup olmayacağını.
Tamam, çok teşekkür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 29908
Ekli dosyayı görüntüle 29909

19mm ağızlı maden suyu şişesi çizdiğim hizaya geliyor. Tıpanın en geniş yeri 22.5mm vakum yapınca biraz aşağı çekmesi gerek bence max 21-22mm'ye kadar kullanılabilir.
Çok makbule geçti. Bendeki şişe için kritik görünüyor. Tekrar Bi değerlendireyim konuyu. Bir kaç şişe bakmam gerekiyor gibi. Yani cidden çok yardımcı oldunuz. Çok faydalı oldu.

Şişe vakumlayan arkadaşlar uzun süreli oda sıcaklığında saklamak için mi kullanıyor? Tazelik ve performans açısından ne kadar süre kahveler tutuluyor acaba deneyimlerini nasıl.

Çok makbule geçti. Bendeki şişe için kritik görünüyor. Tekrar Bi değerlendireyim konuyu. Bir kaç şişe bakmam gerekiyor gibi. Yani cidden çok yardımcı oldunuz. Çok faydalı oldu.

Şişe vakumlayan arkadaşlar uzun süreli oda sıcaklığında saklamak için mi kullanıyor? Tazelik ve performans açısından ne kadar süre kahveler tutuluyor acaba deneyimlerini nasıl.
Vakum ve dolap içi +4 en iyi yöntem bu tek başına vakum yeterli değil.

Hocam bende hem şişe hem vacu-vin var. Bahsettiğiniz şişenin ağzı standarta göre geniş. Çok zorlarsanız ve isterseniz vakumlamak mümkün ama çok sağlıklı vakum olacağını sanmıyorum. Bir de ilave olarak şişe saydam olduğu için ışık alıyor.

Görmek isterseniz video çektim:

İlk videoda click sesini duymama rağmen devam etmemin sebebi güven vermedi. Sonraki pompalamada click sesini duyamadım zaten. Büyük olasılık tıpaç düzgün oturmadı.
İkinci denemede düzgün çalıştı, ama uzun süre vakumunu korur mu korumaz mı bilmiyorum.

Bir de farklı şişeler denemek isterseniz şunlara bir bakın derim:

Son düzenleme:
Hocam bende hem şişe hem vacu-vin var. Bahsettiğiniz şişenin ağzı standarta göre geniş. Çok zorlarsanız ve isterseniz vakumlamak mümkün ama çok sağlıklı vakum olacağını sanmıyorum. Bir de ilave olarak şişe saydam olduğu için ışık alıyor.

Görmek isterseniz video çektim:

İlk videoda click sesini duymama rağmen devam etmemin sebebi güven vermedi. Sonraki pompalamada click sesini duyamadım zaten. Büyük olasılık tıpaç düzgün oturmadı.
İkinci denemede düzgün çalıştı, ama uzun süre vakumunu korur mu korumaz mı bilmiyorum.

Bir de farklı şişeler denemek isterseniz şunlara bir bakın derim:

Forumun en güzel yanı, aklında soru işareti kalmayacak şekilde cevaplar alıyor olmak. Video çok iyi oldu, elinize sağlık gerçekten. Bu şişeler hem şeffaf hem ağız genişliği fazla olduğu için olmayacak anlaşıldı.

Linkteki şişer güzel görünüyor, ikili olan şık da duruyor açıkcası. Değerlendireceğim mutlaka, tekrar teşekkürler.

Coffee.dat Roastery’de %20 indirim var.

‘Merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Coffee.dat Roastery olarak Aralık ayının 20'sine kadar geçerli olan %20 indirim kodu
( unicorn ) www.coffeedatroastery.com sitemize tanımlanmıştır, tüm kahve seven değerli arkadaşlara duyurulur.
Keyifli günler dileriz!’

Geri