• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

paycell kart, trendyol'da ilk ve 2. 250 lira ve üstüne harcamaya 25'er lira, 3. 250 lira ve üstüne 50 lira nakit iadesi var.

yine paycell'deki salt ilk harcamada market alışverişinin yüzde 20'si iade.

Selam mevcutta aşağıdaki filtre kağıdını kullanıyorum moccamaster için. Genel olarak da memnunum. Bu ürün indirime girdiği bir yer var mı? Yanda bundan daha iyi dediğiniz bir filtre kağıdı var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_0112.png
    IMG_0112.png
    31.3 KB · Görüntüleme: 52
Selam mevcutta aşağıdaki filtre kağıdını kullanıyorum moccamaster için. Genel olarak da memnunum. Bu ürün indirime girdiği bir yer var mı? Yanda bundan daha iyi dediğiniz bir filtre kağıdı var mı?
Tchibo filtre kağıdına bir bakın isterseniz.

Kruve'nin kendi sitesinden bile ucuza her bir şey (gümrük-kargo vs.) dahil 877₺ (30$) fiyata Inspire&Excite set. Kaçırılmayacak fırsat durumu bana kalırsa. Düşünen varsa alsın bence. Yeni yıl öncesi iyi fırsat. Kruve'de bile 50$ + kargo şeklinde fiyat var.

1701155143636.png

Kruve'nin kendi sitesinden bile ucuza her bir şey (gümrük-kargo vs.) dahil 877₺ (30$) fiyata Inspire&Excite set. Kaçırılmayacak fırsat durumu bana kalırsa. Düşünen varsa alsın bence. Yeni yıl öncesi iyi fırsat. Kruve'de bile 50$ + kargo şeklinde fiyat var.

Ekli dosyayı görüntüle 29871
Gerçekten fiyat çok iyiymiş. Sepete eklemiştim ama satıcıya güvenemedim, bir de bardakların 150 ml olması son dk çeldirdi :/

Gerçekten fiyat çok iyiymiş. Sepete eklemiştim ama satıcıya güvenemedim, bir de bardakların 150 ml olması son dk çeldirdi :/

1701155792358.png

Bardaklar ara kesim çizgisine kadar 150ml zaten, ama ben 350ml dolduruyorum sıkıntı olmuyor. Aşağı yukarı 360ml alır ağzına kadar sıfır doldurulursa.

Ekli dosyayı görüntüle 29871
Bitmiş :(

Geri