S
Silinen üye 7372
Guest
Spada’da %25 indirim var.
Tchibo filtre kağıdına bir bakın isterseniz.Selam mevcutta aşağıdaki filtre kağıdını kullanıyorum moccamaster için. Genel olarak da memnunum. Bu ürün indirime girdiği bir yer var mı? Yanda bundan daha iyi dediğiniz bir filtre kağıdı var mı?

Gerçekten fiyat çok iyiymiş. Sepete eklemiştim ama satıcıya güvenemedim, bir de bardakların 150 ml olması son dk çeldirdi :/Kruve'nin kendi sitesinden bile ucuza her bir şey (gümrük-kargo vs.) dahil 877₺ (30$) fiyata Inspire&Excite set. Kaçırılmayacak fırsat durumu bana kalırsa. Düşünen varsa alsın bence. Yeni yıl öncesi iyi fırsat. Kruve'de bile 50$ + kargo şeklinde fiyat var.
Kruve - Excite & Inspire | Kahve Bardakları | Şeffaf | 150 ml x 2 : Amazon.com.tr: Mutfak
Kruve - Excite & Inspire | Kahve Bardakları | Şeffaf | 150 ml x 2 : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 29871
BitmişKruve'nin kendi sitesinden bile ucuza her bir şey (gümrük-kargo vs.) dahil 877₺ (30$) fiyata Inspire&Excite set. Kaçırılmayacak fırsat durumu bana kalırsa. Düşünen varsa alsın bence. Yeni yıl öncesi iyi fırsat. Kruve'de bile 50$ + kargo şeklinde fiyat var.
Kruve - Excite & Inspire | Kahve Bardakları | Şeffaf | 150 ml x 2 : Amazon.com.tr: Mutfak
Kruve - Excite & Inspire | Kahve Bardakları | Şeffaf | 150 ml x 2 : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 29871
Ben alırken 8 adet görünüyordu, aldım 7'ye düştü. Ne ara bitti yaa?
Güzel fiyat keşke ahsabini da indirimli bulabilsekHario V60 02 Drip Kahve Servis Sürahisi (700 ml)
Ürün hakkında bilgim yok ama Amazon’da iyi indirim var:
Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: Hario V60 02 Drip Kahve Servis Sürahisi (700 ml) https://amzn.eu/d/hmGH3Qi
Aynen ya 150ml filtre bardağı mı olur!?Gerçekten fiyat çok iyiymiş. Sepete eklemiştim ama satıcıya güvenemedim, bir de bardakların 150 ml olması son dk çeldirdi :/